Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(ausmare @ 2012 02 18, 00:10)
mes tokia nusiziurejom..kaip jums?
http://www.baldai.iv...-lova-gile.html

Na man is esmes tokios lovos nepatinka schmoll.gif as ieskau klasikines lovos mirksiukas.gif
man po lova neturi buti jokiu deziu patalynei schmoll.gif ten turi laisvai vaikscioti oras rolleyes.gif Bet cia tik mano nuomone cool.gif

Atsakyti
QUOTE(saaa11 @ 2012 02 10, 14:36)
Reikia valgomojo stalo. Labai noriu natūralaus medžio - balinto uosio arba ąžuolo wub.gif  ir kėdžių reikia medinių...Padėkite - niekur nerandu. Vieni gamina tik stalus, kiti tik kėdes, o juk norisi, kad būtų iš to pačio medžio, to pačiaus stiliaus ir spalvos... Kas kas žinote kokį žmogelį, kuris gerai ir už gerą kainą pagamintų (Kaune)?

"Medienos era" gamina iš natūralios medienos
Atsakyti
QUOTE(saaa11 @ 2012 02 18, 14:29)
Gal kainas žinote?

Uosinis stalas 1,2 m x 0,80 m kainuoja apie 900 Lt, kėdė - 270 Lt.
Atsakyti
Planuojame daryti baldelius i vaiko kambari. Nuziurejau imone NGB Baldai. Gal kas kokiu atsiliepimu galit parasyti.
Jei kas neseniai gaminotes vaikiskus baldukus Vilniuje ir esate patenkinti kainos ir kokybes santykiu pasidalinkit kontaktais.
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2012 02 22, 13:33)
Uosinis stalas 1,2 m x 0,80 m kainuoja apie 900 Lt, kėdė - 270 Lt.

Dėkui. Visai geros kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuska @ 2011 04 24, 20:03)
Sveiki,sudomino jusu meistras,gal tikrai neblogas,gal galit atsiusti jo kontaktus i AZ.Is anksto dekoju  smile.gif

Gal galetumet ir man atsiusti sio meistro kontaktus i a.z.

Papildyta:
QUOTE(maklere @ 2011 08 04, 22:34)
Lauksiu rekomendacijų , gal į až  smile.gif

As taip pat noreciau kontaktu aciu

QUOTE(d-oncek @ 2011 12 18, 00:24)
Nors prasymas jau senas,bet vistiek galiu rekomenduot baldininka.Tikrai daro kokybiskai,laiku,suprojektuoja ir pastato i vieta.O kaina pagal kliento norus,jei mes norejom kokybiskos ,brangesnes furnituros,tai ir kaina aisku didesne baldo.Jei kam reikia,rasykit i az,duosiu nr. 4u.gif

Jei galit atsiuskit kontaktus.Aciu

Papildyta:
QUOTE(zaliake @ 2012 01 05, 18:24)
aš gaminausi Kaune baldus, tai atvežimas ir montavimas papildomai nekainavo, kiek paskaičiavo už virtuvės baldus, tiek ir kainavo. O 800litų už sumontavimą man atrodo kosminė kaina  ax.gif

Galiu parekomenduoti kur gamintis Kaune, nežinau gal ir Vilniuj gamina..tai kainuotų kur kas pigiau..beto labai faina dizainerė ten dirba - Irma. Susidraugavom kaip draugės smile.gif daug pataria, matosi, kad gerai supranta dizaine, o ir virtuvės baldai labai patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jei kam reik kontaktų, rašykit į až,

Noreciau kontaktu Aciu
Atsakyti
reikia patarimo- renkames miegamojo lova. viena yra su metaliniu remu, prie kurio tvirtinasi groteles (gamintojas- baldai jums), kita- medzio masyvo remu (lapuotis) (gamintojas IVO.)..abiem atvejais - medzio masyvas..... Kadangi po lova planuojama patalynes deze, tai remai su grotelemis ir ciuziniais, butu pastoviai kilnojami.
KAS GERIAU METALAS AR MASYVAS?
Atsakyti
gal kuri galite parekomenduoti vaikų baldų gamintojus kaune? ar čia atskira temukė turėtų būti? g.gif
4u.gif
Atsakyti

Papildyta:

Noreciau kontaktu Aciu
[/quote]

Sveiki,
maciau bandete surinkti kontaktus. Man taipogi prasideda vargai su virtuves baldais, tai pamaniau paprasysiu tiesiai is jusu tu kontaktu, jei kas nors atrase. Buciau labai dekinga, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gmila @ 2012 03 02, 10:26)
Sveiki,
maciau bandete surinkti kontaktus. Man taipogi prasideda vargai su virtuves baldais, tai pamaniau paprasysiu tiesiai is jusu tu kontaktu, jei kas nors atrase. Buciau labai dekinga, smile.gif

parasiau jums kontaktus zmogaus kuris gamina ir mesyvo ir plokstes ivairius baldus. gal bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal yra kas daresi virtuves baldus pas Aivara is Vilniaus? Puslapis www.baldaiva.lt.

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(spurgisss @ 2012 03 03, 00:01)
Sveiki,

Gal yra kas daresi virtuves baldus pas Aivara is Vilniaus? Puslapis www.baldaiva.lt.

Aciu.

net nezinau, paguglinus jie visur skelbias kad uab, bet per kada.lt tokios imones neegzistuoja... g.gif ar tik nebus kokie aferistai? schmoll.gif
Atsakyti