Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(zuika23 @ 2012 02 06, 19:48)
Vilniaus  4u.gif

Parasykit kontaktus prasau i az blush2.gif
Atsakyti
ar galima butu gauti kontaktus ? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2012 02 06, 16:05)
Sveiki. Neseniai miegamajame darėmės remontą ir labai daug info ir idėjų sėmiausi iš SM  4u.gif  todėl pajaučiau "reikalą" atiduoti duoklę SM forumiečiams  ax.gif 

Savo miegamajame darėmės spintą su slankiojančia sistema. Iš pat pradžių apėjome garsiąsias tokių sistemų gamintojas, kad pabraižytų norimą spintą ir paskaičiuotų kainas. Bet kainos jų mums pasirodė "kosminės". Tuomet ėmėmės ieškoti vadinamų "garažinių" baldų gamintojų (nors ir siaubingai jų bijojom). Mums labai pasisekė surasti vieną žmogų, kuris dirba vienoje iš didžiųjų slankiojančių sistemų gamintojų, ir kuris spintą mums padarė "savomis" kainomis iš tų pačių medžiagų kaip ir firmoje  4u.gif  tiek kokybe, tiek kaina likome labai patenkinti. O ir meistrui nereikėjo skambinėti, klausti kada atveš baldus ir tt. Viskas vyko pagal iš anksto sutartus terminus. O ir vaikui lovą pagamino  thumbup.gif ir labai sakyčiau nebrangiai smile.gif jei kam reiks kontaktų, galėsiu parašyti į PM  blush2.gif

ar galima butu gauti kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2012 02 06, 23:58)
ar galima butu gauti kontaktus ?  4u.gif
Papildyta:
ar galima butu gauti kontaktus?  4u.gif

Man irgi spintos aktualu, lauksiu kontaktų. Gal dar ir foto įmestumėte?
Atsakyti
parekomenduokite kas azuolines lovas gamina, kad butu galima Vilniuje apziureti.
Atsakyti
Sveiki, temos labai neseku, tai nelabai matau, kam reikia kontaktų. Dabar parašiau atrodo visiems kas prašė 4u.gif tik Kasarui neleido išsiųsti žinutės. Matyt pilnas paštas g.gif
Atsakyti
Sveikutes..

Mes nesenai daremes namuose remonta..zodziu,meistras pasitaike super...Nors rizikavom ir emem be jokiu rekomendaciju is skelbimo paprasciausiai...Zodziu nesigailim nei kiek...Darba atliko idealiai..patare ka ir kaip geriau daryt,kokias medziagas geriau pirkt ir t.t.Darba atliko laiku....

p.s.Beja,beliko pasikeist vidaus duris...gal kas gerus gamintojus galetu rekomenduot...Kad butu geri ir uz normalia kaina,ne kosmine...Kaune..buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
SVeiki,

Ar kas nors yra daresi baldus Virunoje, Kaune? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2012 02 08, 12:25)
Sveiki, temos labai neseku, tai nelabai matau, kam reikia kontaktų. Dabar parašiau atrodo visiems kas prašė  4u.gif  tik Kasarui neleido išsiųsti žinutės. Matyt pilnas paštas g.gif

Jei veiksmas Vilniuje, ir aš norėčiau kontaktų.

Gal, kuri mamytė persiųstų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 09 vasario 2012 - 15:39
QUOTE(vaya @ 2012 02 09, 15:39)
Jei veiksmas Vilniuje, ir aš norėčiau kontaktų.

Gal, kuri mamytė persiųstų?

Vilniuje ir mane domina ax.gif
Atsakyti
Pas mane Oltena dar 2004 metais pagamino virtuve ir spintos su stumdomosiomis durimis....
Viskas puikiai tarnauja iki siol... smile.gif
Kazkada jie turejo salona Kalvariju g.
Pasirinkau del kainos ir draugu rekomendaciju.... blush2.gif

QUOTE(rugelė @ 2012 02 06, 18:22)
Sveiki 4u.gif
Gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie Oltena? Planuojam gaminti virtuves baldus, reikia stumdomu duru i drabuzine...Pasiule visai padorias kainas, bet idomu kaip su patikimumu ir kokybe... g.gif

Atsakyti
Gal galit padeti - gal zinot, kad kokybiskai ir nebrangiai pagamintu ar parduotu turimas(gali buti naudotos) medines lentynas knygoms. knygu daug, reikia, kad lentynos butu tvirtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta+ @ 2012 02 10, 01:10)
Pas mane Oltena dar 2004 metais pagamino virtuve ir spintos su stumdomosiomis durimis....
Viskas puikiai tarnauja iki siol... smile.gif
Kazkada jie turejo salona Kalvariju g.
Pasirinkau del kainos ir draugu rekomendaciju.... blush2.gif

tik suvedziau i google imones pavadinima iskart radau skundus.... doh.gif Gal ir dirbo kokybiskai 2004... bet 2007 jau nebe... o kaip dirba dabar nieks nezino...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alesvc: 10 vasario 2012 - 08:29