Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(Rituxx @ 2012 01 18, 12:13)
kiek žinau Dalgina dirba su medžio masyvu. Jie  randasi Vilniuje.

aciu wink.gif
Atsakyti
Na skubu pasidalinti savo pasiekimais virtuvės klausimais:) Braižėm 2, skaičiavom 4 vietose, užsisakėm Patogioje virtuvej 4u.gif
apie brėžinį - šiaip virtuvė bus palei dvi sienas kampu. Labiau patiko patogios virtuvės brėžinys. Labai tvarkingas išdėstymas. Pagrinde apatinėse spintelėse stalčiai, cargo krepšys - niu tikrai manau bus patogu ir smagu šeimininkauti:)
apie kainas - Patogioje virtuvej kaina nebuvo mažiausia ir nebuvo didžiausia. Virtuvytė kainuos 5400 lt.
apie medžiagas - norėjau dažyto mdf visur, bet patarė, kad viršų daryti geriau mdf, o apačią iš plokštės (kad vaikai neapspardytu:)). Su blum mechanizamais.
Bendravimas - viskas vyko gana operatyviai, aiškiai viską paaiškino, patarė, kas gerai, kas nelabai. Paderinom ir brežinį, ir kainą thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(saaa11 @ 2012 01 18, 14:53)
Na skubu pasidalinti savo pasiekimais virtuvės klausimais:) Braižėm 2, skaičiavom 4 vietose,    užsisakėm Patogioje virtuvej 4u.gif 
apie brėžinį - šiaip virtuvė bus palei dvi sienas kampu. Labiau patiko patogios virtuvės brėžinys. Labai tvarkingas išdėstymas.  Pagrinde apatinėse spintelėse stalčiai, cargo krepšys - niu tikrai manau bus patogu ir smagu šeimininkauti:)
apie kainas - Patogioje virtuvej kaina nebuvo mažiausia ir nebuvo didžiausia.  Virtuvytė kainuos 5400 lt.
apie medžiagas - norėjau dažyto mdf visur, bet patarė, kad viršų daryti geriau mdf, o apačią iš plokštės (kad vaikai neapspardytu:)). Su blum mechanizamais.
Bendravimas - viskas vyko gana operatyviai, aiškiai viską paaiškino, patarė, kas gerai, kas nelabai. Paderinom ir brežinį, ir kainą thumbup.gif

Tik nepykit, bet forume turit 5 zinutes sioje temeleje ir man cia kaip reklama 4u.gif
Atsakyti
Klaipedietes,patarkite koki baldziu gera. reikia vaikui lovos ir komodos. parduotuvese kainos kosmines sad.gif ir kokybe schmoll.gif
aciu
Atsakyti
gal vilnietes ar netoli vilniaus gyvenancios pas geriau gamintis medine miegamojo lova?
kokie atsiliepimai apieDalgira butu?
Atsakyti
Sveikutes,liuks cia paplepejimu radau thumbup.gif
Mes is Ukmerges, planuojam gaminti virtuves baldus,esame girdeje apie Gervinska ir pati esu maciusi jo darbu,na siaip patiko,bet gal kazka dar galetumet rekomenduoti ir nebutinai is ukmerges? tik aisku reiktu tada jau kad atvaziuotu pabraizytu ir tt smile.gif aciuuu is anksto didelis uz info kurios matau cia tikrai sulauksiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 01 18, 14:05)
Tik nepykit, bet forume turit 5 zinutes sioje temeleje ir man cia kaip reklama  4u.gif

Nepykstu, galbūt taip ir galėjo pasirodyti smile.gif šiaip tai kaip tik pasibaigėm remontus virtuvėje ir reikėjo kažkokių baldininkų, SM forume nuolat pasiskaitineju visom tuo metu aktualiom temom. Radau rekomendacija apie šitus baldininkus ir ją išbandžiau. Kadangi čia aktyviai dalinamasi patirtimi, galvojau, gal visai naudinga pasidalinti savo nuomone, man kitų atsiliepimai pravertė, gal ir mano kam pravers, ypač dėl kainos, nes mažai, kas konkrečiai pasisako, kiek kainavo.
Kai turėsim galutinį baldų rezultatą, tada tikiuosi galėsiu drąsiai pareklamuoti ir kitam rekomenduoti.

Atsakyti
Laba diena,

esu is Ukmerges, gal kas patartu gera baldininka, norime pagaminti virtuve su dazytu MDF fasadu, noreciau arba pagal patenta, arba individualia veikla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleksa444: 25 sausio 2012 - 13:16
QUOTE(saaa11 @ 2012 01 20, 08:57)
Kadangi čia aktyviai dalinamasi patirtimi, galvojau, gal visai naudinga pasidalinti savo nuomone, man kitų atsiliepimai pravertė, gal ir mano kam pravers, ypač dėl kainos, nes mažai, kas konkrečiai pasisako, kiek kainavo.

thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

O mes gavom baldus is Alytaus,is SAUTURA firmos-SUPERINIAI tiesiog! thumbup.gif Kokybe tikrai gera,baldai tvirti,tvarkingai padaryti. 4u.gif

Dar noreciau suzinot ar Ukmergei,ar Utenoi gal kas zino gera baldininka. Norim jaunuoliu baldu.
Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 25 sausio 2012 - 19:45
labas merginos, gal kas Klaipedoje zinote gerus meistrus, kurie padarytu blink.gif stumdomas duris, na zinoma uz priimtina kaina
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2012 01 26, 20:42)
labas merginos, gal kas Klaipedoje zinote gerus meistrus, kurie padarytu blink.gif  stumdomas duris, na zinoma uz priimtina kaina

Pamario baldai,
Linas Čiaras I.Į
Puikūs baldai
Prestižo baldai
UAB Jurga
Atsakyti
Gal kas žinote gerą įmonę Vilniuje, reikia pagaminti baldus vaiko-jaunuolio kambariui. Kažkaip labai sunku kažką rasti. g.gif
Atsakyti