Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(zaliake @ 2012 01 10, 00:22)
Sveika,
gaminausi patogi virtuvė ten yra ir darbų pasižiūrėti ir kontaktai jei bus įdomu  smile.gif  Pasiūlė net kelis skirtingus virtuvės variantus, kelis spalvų variantus, o aš išsirinkau kuris man labiausiai patiko ir tikrai nesigailiu  biggrin.gif 
Kainas skaičiavausi trijose vietose, tai čia buvo pigiausiai, dar ir buitinę techniką kartu vienoj vietoj nusipirkom, atvežė kartu su baldais, sumontavo ir nieko tai papildomai nekainavo  thumbup.gif

vakar jau buvom pas juos. dėkui kad parekomendavai 4u.gif
o gal dar kas turit atsiliepimų apie juos?
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2012 01 11, 17:18)

As pas juos irgi uzsakinejau, tai siandien jau turi atvaziuoti montuoti, galesiu pasidalinti rezultatu.
Atsakyti
o kaip kainos pas juos?
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 01 12, 07:33)
o kaip kainos pas juos?

Laba ryta,

buvo pas mane vakar į namus atvažiavę, pasimatavo, paplepėjom. Per kelias dienas paruoš baldų projektą ir kainą pasakys:) tada galėsiu painformuoti ir apie kainas, ir apie pasiūlytus variantus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2012 01 11, 17:18)

Prašom mirksiukas.gif tikiuosi nenusivilsit mano rekomendacija biggrin.gif
Atsakyti
ir mes pasinaudojom šia rekomendacija, kol kas viskas patinka, tuo labiau kai turim su kuo palyginti smile.gif Šeštadienį atvažiuos viską konkrečiau suderinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2012 01 11, 16:18)

mums darė baldai4u.lt, jie toj pačioj kontoroj su patogivirtuve.lt bazuojasi, firma kaip suprantu irgi ta pati, tik gal meistrai pasiskirstę. Esam visiškai patenkinti ir kokybe, ir įsiklausymu į mūsų poreikius, o ypač terminais thumbup.gif Drąsiai rekomenduoti galiu
Atsakyti
Sveikutes, gal galetumete rekomenduoti baldininka sekcijai? smile.gif Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minha: 13 sausio 2012 - 11:13
QUOTE(minha @ 2012 01 13, 11:12)
Sveikutes, gal galetumete rekomenduoti baldininka sekcijai? smile.gif Vilniuje

Man irgi reiktu blush2.gif
Atsakyti
Daug baldu gaminau http://www.volija.lt, patinka, kad nesirisa prie standartu, kokia nesamone sugalvoju tokia ir igyvendina lotuliukas.gif Kainos normalios.
Atsakyti
gal kas pasidalintu kontaktais gamintoju/-ojo , kurie dirba su medzio masyvu ar bent faneruote? 4u.gif
ieskome kas pagamintu komoda.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 01 18, 12:47)
gal kas pasidalintu kontaktais gamintoju/-ojo , kurie dirba su medzio masyvu ar bent faneruote?  4u.gif
ieskome kas pagamintu komoda.

kiek žinau Dalgina dirba su medžio masyvu. Jie randasi Vilniuje.
Atsakyti