Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

Atsiprasau kad pasitikslinsiu, jus cia apie roberto baldzius UAB Baldziai ar apie kitus (kokius)? doh.gif , jei apie juos tai kaip kainos pas juos?
Aciu uz info
[/quote]

Taip, kalbejau apie juos. Na kainos pasirode priimtinos, tikrai ne salono
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Tai vis tik gal kas iš Jūsų susidūrė su Žilvio baldai gaminamomis dviaukštėmis lovomis vaikų kambariui ? Perskaičiau visą temą, tačiau apie juos jokių komentarų, nors klaususių jau ir buvo ax.gif
Atsakyti
gal kas girdejo apie ivo baldus?
galu gal kas rekomenduotumete kur gamintis medzio masyvo miegamojo lova?
vilniuje ar aplink ji?
Atsakyti
as giriu LNS BALDUS drinks_cheers.gif padare kruopsciai,atsakingai,isiklause i norus thumbup.gif cia pajuryje jie darbuojas thumbup.gif
http://www.baldai.failai.lt/
Atsakyti
QUOTE(jukotu @ 2012 01 04, 12:19)
as giriu LNS BALDUS  drinks_cheers.gif padare kruopsciai,atsakingai,isiklause i norus thumbup.gif cia pajuryje jie darbuojas thumbup.gif 
http://www.baldai.failai.lt/

tiesa,dar kas patiko,kad pas juos ir visa buitine technika susipirkom,nereikejo blaskytis po parduotuves,ir pigiau isejo,FAGOR technika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukotu: 05 sausio 2012 - 14:57
QUOTE(Liepaitė @ 2011 11 28, 16:21)
Sveikos, kas jau darėtės baldus, ar yra taip kad montavimas ir atvežimas skaičiuojamas plius prie baldų kainos? ir ar normalios kainos, montavimas 800 lt, atvežimas 300 lt?

aš gaminausi Kaune baldus, tai atvežimas ir montavimas papildomai nekainavo, kiek paskaičiavo už virtuvės baldus, tiek ir kainavo. O 800litų už sumontavimą man atrodo kosminė kaina ax.gif

Galiu parekomenduoti kur gamintis Kaune, nežinau gal ir Vilniuj gamina..tai kainuotų kur kas pigiau..beto labai faina dizainerė ten dirba - Irma. Susidraugavom kaip draugės smile.gif daug pataria, matosi, kad gerai supranta dizaine, o ir virtuvės baldai labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jei kam reik kontaktų, rašykit į až,
Atsakyti
gal kas gamintotės baldus Kaune "Senator" įmonėje? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(niukyte @ 2011 12 20, 11:35)
Gal kuri gaminotes baldus pas roberto baldzius (UAB Baldziai), Kaune, kaip kokybe, kainos? Norime vaiku kambariui baldeliu. Aciu uz info. 4u.gif

Mes nerekomenduojam gamintis pas "Roberto baldzius". Uzsakeme ten vaiko kambario baldus, jau suderinus vias smulkmenas ir palikus avansa prasidejo eile nesusipratimu - nebegali padaryti taip kaip sake, nebeturi to kaip sake ir t.t. Atveze laiku, kaina palyginti normali, bet baldu surinkimas tai labai nekokybiskas. Nepalyginsi su virtuves baldais, kuriuos uzsisakinejom is kitur. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2012 01 05, 17:24)
aš gaminausi Kaune baldus, tai atvežimas ir montavimas papildomai nekainavo, kiek paskaičiavo už virtuvės baldus, tiek ir kainavo. O 800litų už sumontavimą man atrodo kosminė kaina  ax.gif

Galiu parekomenduoti kur gamintis Kaune, nežinau gal ir Vilniuj gamina..tai kainuotų kur kas pigiau..beto labai faina dizainerė ten dirba - Irma. Susidraugavom kaip draugės smile.gif daug pataria, matosi, kad gerai supranta dizaine, o ir virtuvės baldai labai patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jei kam reik kontaktų, rašykit į až,

Ilgokai ieškom, kas pagelbėtų su virtuvės baldais doh.gif - kur nenueinam, nepasiūlo jokių idėjų, tą patį standartinį variantą visi papaišo schmoll.gif Jeigu ne paslaptis, kur dirba ta Irma? Gal kur galima jos darbų pažiūrėt? Ar pasiūlė savo idėjų ar tik nupaišo, ką pats sugalvojai? Kokios pas ją virtuvių kainos smile.gif?
Atsakyti
Sveiki, gal kas gaminotes baldus dizainolaboratorija.lt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2012 01 09, 13:39)
Sveiki, gal kas gaminotes baldus dizainolaboratorija.lt ? ax.gif

Sveiki, mes pries metus gaminomes pas juos virtuves baldus bei lova. Kokybe gera, pagamino kaip ir zadejo greitai (berods per pora savaiciu), broku nebuvo. Tai kad, drasiai galiu rekomenduot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saaa11 @ 2012 01 06, 21:08)
Ilgokai ieškom, kas pagelbėtų su virtuvės baldais doh.gif  - kur nenueinam, nepasiūlo jokių idėjų, tą patį standartinį variantą visi papaišo schmoll.gif Jeigu ne paslaptis, kur dirba ta Irma? Gal kur galima jos darbų pažiūrėt? Ar pasiūlė savo idėjų ar tik nupaišo, ką pats sugalvojai? Kokios pas ją virtuvių kainos  smile.gif?

Sveika,
gaminausi patogi virtuvė ten yra ir darbų pasižiūrėti ir kontaktai jei bus įdomu smile.gif Pasiūlė net kelis skirtingus virtuvės variantus, kelis spalvų variantus, o aš išsirinkau kuris man labiausiai patiko ir tikrai nesigailiu biggrin.gif
Kainas skaičiavausi trijose vietose, tai čia buvo pigiausiai, dar ir buitinę techniką kartu vienoj vietoj nusipirkom, atvežė kartu su baldais, sumontavo ir nieko tai papildomai nekainavo thumbup.gif
Atsakyti