Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

Metgaites, gal kuri esate susidurusi su "Kauno baldai"? nusižiūrėjome su vyru miegamojo lova, kaina pakankamai normali, laabai panasi "Alksnio baldai" kainuoja dvigubai brangiau g.gif ar čia tik už varda jie tiek brangiau ima nebesuprantu g.gif
ir dar, apvažiavom visas baldų parduotuves, bet neradome didesniu ismatavimų lovos, mums reiketu kad čiužinys būtų 2,20, o yra tik 2,00, sako kitokių išmatavimų lovų nedaro, čia standartas g.gif
Gal kuri esate susidūrusios su panašia sitaucija, jei taip kaip išsprendėte ja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 05 10, 15:35)
Gal zinote kas Marijampoles rajone kokybiskai gamina baldus - vaiku kambariui? Ir gana nebrangiai, norim visa kalbari irengt uz 4500lt, ne brangiau.

noriu pasisiulyti pagaminti baldus, deja Jusu dezute pilna.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 05 19, 20:21)
Sveikuos, galbut patarsite drabuzines gamintojus Kaune 4u.gif

Drabuzines nesu dariusi, mazas butukas:) bet spinta (cia jauciu vis tiek panasiai) dariau Tvirtoves al.88 is gatves puses iejimas. Pavadinimas uzkrito...pries pora metu dariau. Gerai padare, labai nustebino, kad klause ivairiu dalyku - kiek batu turiu ir pan, o klause todel kad pagal konkreciai mano rubus, iprocius gamino, tai super patogu, nu iabai gerai net nemaniau pries tai, kad taip lengva gali buti viska susideti, palaikyti tvarka, nereikia kuistis ir kazko ieskoti, kaip kad buvau pripratusi.
Jei reikes galesiu ant sutarties paziuret pavadinima. Galiu ir tel. nr. parasyti i az.
Atsakyti
Sveiki,

Ar kam nors teko susidurti su imone martinbaldai?
Norim pas viena gamintoja darytis visus korpusinius baldus (spintas, drabuzines, virtuve, svetaine), tad reikia issirinkti tikrai patikima 4u.gif Internete neradau apie juos nieko blogo. Kainu palyginimui paprasiau, kad paskaiciuotu 3 duru (2 durys is plokstes, 1 veidrodines) prieskambario spintos kaina, suskaiciavo 1900 lt g.gif Ar cia normali kaina?
Dekui uz atsakymus. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2011 05 24, 18:21)
Sveiki,

Ar kam nors teko susidurti su imone martinbaldai?
Norim pas viena gamintoja darytis visus korpusinius baldus (spintas, drabuzines, virtuve, svetaine), tad reikia issirinkti tikrai patikima  4u.gif Internete neradau apie juos nieko blogo. Kainu palyginimui paprasiau, kad paskaiciuotu 3 duru (2 durys  is plokstes, 1 veidrodines)  prieskambario spintos kaina, suskaiciavo 1900 lt  g.gif Ar cia normali kaina?
Dekui uz atsakymus. 4u.gif

iš pradžių užsisakykite spintą, kai ją sumontuos ir pamatysite kokia kokybė, kaip darbas, kaip bendravimas ir visa kita mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vyras su nestandartiniais baldais dirba ketvirti metai.Seniau nekreipdavo demesio i baldus,ju kokybe viesedamas sveciuose.O dabar visur baisisi daugelio baldininku darbu.baisu kai darbas daromas atmestinai,su daug broko.O tas pats chalturinimas vyksta tiek mokyklose,darzeliuose,tiek pas kirpejas.deja ir pas zmones namuose.Juk ''pasisiukslini'' ir tik sau pakenki sitaip elgdamasis doh.gif

jei kam idomu butu pamatyti keleta mano vyro darbu-prasom mirksiukas.gif
NESTANDARTINIAI BALDAI
Atsakyti
Sveikos, dauguma iš jūsų kalba apie virtuves, ar svetaines korpusinius baldus. Norėjau pasiteirauti, ar kam nors iš jūsų teko gamintis pagal individualų užsakymą minkštuosius svetainės baldus? Ar aš gal ne toje temoje ieškau? 4u.gif Labai lauksiu atsakymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBumBum @ 2011 06 08, 22:27)
Sveikos, dauguma iš jūsų kalba apie virtuves, ar svetaines korpusinius baldus. Norėjau pasiteirauti, ar kam nors iš jūsų teko gamintis pagal individualų užsakymą minkštuosius svetainės baldus? Ar aš gal ne toje temoje ieškau?  4u.gif  Labai lauksiu atsakymų  4u.gif

mane irgi domina, zinau vilniuje gamina www.mirivona.lt ketinam is jos uzsakyt miegamojo lova, ir paskui minksta kampa
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2011 06 08, 16:28)
mano vyras su nestandartiniais baldais dirba ketvirti metai.Seniau nekreipdavo demesio i baldus,ju kokybe viesedamas sveciuose.O dabar visur baisisi daugelio baldininku darbu.baisu kai darbas daromas atmestinai,su daug broko.O tas pats chalturinimas vyksta tiek mokyklose,darzeliuose,tiek pas kirpejas.deja ir pas zmones namuose.Juk ''pasisiukslini'' ir tik sau pakenki sitaip elgdamasis  doh.gif

jei kam idomu butu pamatyti keleta mano vyro darbu-prasom  mirksiukas.gif
NESTANDARTINIAI BALDAI

ka-in tokios stiklo dureleas kaip Nr.65 kainuoja panasiai kaip plokste ar brangiau?
Atsakyti
Sveikos,
mes gaminomės virtuvės komplektą 2x2baldai.lt
Rezultatu likome labai patenkinti, nes žmonės dirbo sąžiningai ir tikrai labai kokybiškai. Paterė visais iškilusiais klausimais. Matyti, kad jie gerai išmano savo darbą. Pas juos galima ir buitinę techniką užsisakyti... žodžiu, galiu drąsiai juos rekomenduoti.
štai tokią virtuvę mums pagamino http://i1182.photobu...lis/virtuve.jpg
Atsakyti
QUOTE(jonė3 @ 2011 06 09, 09:11)
ka-in tokios stiklo dureleas kaip Nr.65 kainuoja panasiai kaip plokste ar brangiau?

pasiteiravau mirksiukas.gif
paprastu is plokstes dureliu kaina apie 40 litu mazdaug.O tu dureliu su stiklu kaina gaunasi apie 200-210 doh.gif nes ten eina toks aliuminis remelis kurio kaina vienom dureles 130 ir stiklas jei darzytas kainuotu 70-80 litu

NESTANDARTINIAI BALDAI KLAIPEDOJE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringuutia: 09 birželio 2011 - 10:06
QUOTE(plyta @ 2011 04 18, 17:12)
tikrai taip kategoriskai neteigciau kad garazinai daro is s.... zinau garazini kaip jus sakot meistra kuris gamina ne tik kad is to ka uzsipraso klientas bet ir pataria ir padeda nuspresti ir pasako pliusus minusus ploksciu stalvirsiu medienos lygiai taip viska supasakoja apie furnitura ir tikrai pagamina labai dailiai tiek medinius masivius baldus tiek ir plokstes. kas gaminosi pas ta zmogiuka tikrai visi patenkinti ir kitiem rekomenduoja ir patys kitu meistru nebejiesko. o kainos geresnes nei daugelio dideliu firmu kuriom reikai issilaikyti. taip kad nebukim kategoriski.

Pilnai sutinku su sia nuomone ir mes atradome toki meistra. Cia yra keleta jo darbu:
http://public.fotki.com/rjjunrob /
Atsakyti