Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(plyta @ 2011 04 18, 17:12)
zinau garazini kaip jus sakot meistra kuris gamina ne tik kad is to ka uzsipraso klientas bet ir pataria ir padeda nuspresti

kurioj čia Lietuvos dalyje? Gal galima būtų pasinaudot jo paslaugomis?
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 04 21, 13:13)
kurioj čia Lietuvos dalyje? Gal galima būtų pasinaudot jo paslaugomis?

laba palei Kauna jei reikes galesiu duoti kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2011 04 21, 15:22)
laba  palei  Kauna  jei reikes galesiu duoti kontaktus 4u.gif

Sveiki,sudomino jusu meistras,gal tikrai neblogas,gal galit atsiusti jo kontaktus i AZ.Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2011 04 21, 16:22)
laba  palei  Kauna  jei reikes galesiu duoti kontaktus 4u.gif

Man irgi kontaktus į AŽ gal galima būtų
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2011 04 18, 16:12)
tikrai taip kategoriskai neteigciau kad garazinai daro is s.... zinau garazini kaip jus sakot meistra kuris gamina ne tik kad is to ka uzsipraso klientas bet ir pataria ir padeda nuspresti ir pasako pliusus minusus ploksciu stalvirsiu medienos lygiai taip viska supasakoja apie furnitura ir tikrai pagamina labai dailiai tiek medinius masivius baldus tiek ir plokstes. kas gaminosi pas ta zmogiuka tikrai visi patenkinti ir kitiem rekomenduoja ir patys kitu meistru nebejiesko. o kainos geresnes nei daugelio dideliu firmu kuriom reikai issilaikyti. taip kad nebukim kategoriski.

jei galima, kontaktus į a.ž. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 04 26, 12:03)

Sveiki, mums virtuve ir sienines spintas dare sitas: http://www.romualdobaldai.lt/ Imone is Kauno. Pats direktorius, pats su komanda ir dirba. labai patiko kad praktiskai patare, o tai buvau prisikurus visko, o kai zmogus zino ir pataria, tai ramiau kad nenugrybausim. Atvaziuoja issimatuoja, pataria, paskaiciuoja (buvau is pradziu nusigandus kad kazko neuspras nes labai greit nueme matmenis, i mano lapa nedaug ir teziurejo), surenka idealiai (abu esam gana pedantiski, tad is pat pradziu pasakem kad turi viskas sueit, mum nesvarbu kad sienos nelabai lygiai i kampa sueina - to balduose matytis neturi ir jokiu kreivumu). Dabar dziaugiames savo virtuve, beje dar vykdo garantini (vienas is vyriu po metu buvo atsisakes, atvyko, pakeite ir dar viena atsargai paliko smile.gif ) Nepykit jei kam atrodys jog reklamuoju, tiesiog esam labai patenkinti imones darbu, tad drasiai nuo saves galim rekomenduoti. Patys nesigailim, draugai kurie pas Romualda daresi baldus irgi nesigaili, tad nemanu kad 'pakisim' kad kiaule biggrin.gif drinks_cheers.gif Ir dar kaina labai tenkino, nes neissiurbe tiek biudzeto kiek buvom specialiai tam atsideje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesse: 28 balandžio 2011 - 22:07
QUOTE(atigisa @ 2011 04 26, 12:03)

As taip pat noreciau paprasyti kontaktu sio meistro.
Bei paklausti gal kas gaminotes baldus tarnas.lt , nes sudomino keletas ju variantu, tai idomu kokia kokybe.

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovillka: 30 balandžio 2011 - 09:51
Gal zinote kas Marijampoles rajone kokybiskai gamina baldus - vaiku kambariui? Ir gana nebrangiai, norim visa kalbari irengt uz 4500lt, ne brangiau.
Atsakyti
Sveikos,kažkaip aptilę čia:) neseniai persikėlėm,tai reikėjo baldukų įvairiausių-yra toks salonas Pilaitėje,tai ten kokybiškai ir nebrangiai mum suprojektavo. Paliksiu nuorodą-

www.gsbaldai.lt

Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 05 10, 16:35)
Gal zinote kas Marijampoles rajone kokybiskai gamina baldus - vaiku kambariui? Ir gana nebrangiai, norim visa kalbari irengt uz 4500lt, ne brangiau.

a irgi noreciau tokios pat informacijos, tik is UKMERGES smile.gif gal kas gaminote baldus vaikuciui? ir galit pasidalinti patirtimi:)
Atsakyti
Sveikuos, galbut patarsite drabuzines gamintojus Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 05 19, 19:21)
Sveikuos, galbut patarsite drabuzines gamintojus Kaune 4u.gif

Nesenai svetaine 'pasigaminom' tai be galo patenkinti. Beje drabuzine irgi pas tuos pacius daremes. Tikrai galiu rekomenduot drasiai: www.baldai4u.lt

P.s. ofisa jie dalinasi tai tartis del atvykimo reikia pasiskambinant. O siaip patogiausia - susitari, kad atvyktu i namus, apziuri, pamatuoja, pataria ir veliau pranesa kokia kaina butu thumbup.gif
Atsakyti