Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(Lugute @ 2011 03 20, 21:44)
kai kalba pasisuko apie akmens mases stalvirsius - uzklausus apie kainas, gavau atsakyma, kad ju klientai, kai jau kalba pasisuka apie "akmenis", kainos klausti nebeturetu, nes ji nebesvarbi!

Tai gal ije juokavo smile.gif o jus neturite humoro jausmo biggrin.gif
P.S.
Kaip galima kažką sakyti apie baldų gamintojus net neužsisakius jų baldų?
Čia tas pats lig aš dabar aptarinėsių ferario privalumus ir trukumus net nevažinėjus lotuliukas.gif
Absurdas.
Siūlau trinti tokias nesamones. Čia žmonės ateina objektyvios nuomonės išgirsti o ne tuščiažodėliavymo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 21, 17:55)
As likau patenkinta ART M firmos pagaminta virtuve. Zmones nevelavo, mokesciu uz derinimus matavimus ir taip toliau neeme. Vaziavo tiek kiek reikia. Be problemu keite netinkancias detales.Nustebinta likau kad po saves paliko idealia svara. Kainos irgi pribloske, virtuve su visais mechanizmais kainavo 11 tukstanciu, tuo tarpu kitos firmos siule nuo 17 iki 34  doh.gif .Tiesa virtuve buvo daryta pries 2 metus, kaip kainos dabar nezinau.Jie dirba Vilniuje o kaip jei toliau tai pasiteirauti reikia. Nors as pries puse metu klausiau ar padarys man virtuve ( persikeliau uz miesto) tai sutiko.
Ju tinklapis gal kam bus idomu pasizvalgyt ARTM

Kai uzsakinejom virtuve bendravom ir su ART M smile.gif Faina komanda, patiko. Bet mums buvo brangoka.
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 03 22, 11:44)
Tai gal ije juokavo smile.gif  o jus neturite humoro jausmo biggrin.gif
P.S.
Čia tas pats lig aš dabar aptarinėsių ferario privalumus ir trukumus net nevažinėjus lotuliukas.gif
Absurdas.
Siūlau trinti tokias nesamones. Čia žmonės ateina objektyvios nuomonės išgirsti o ne tuščiažodėliavymo  blush2.gif

jeigu nerandi bendros kalbos, neisiklauso i norus, tai Jusu nuomone cia jumoras toks g.gif O kai galutinis rezultatas nebus toks, kokio tikiesi? Cia irgi yra objektyvi nuomone, pabendravus su baldziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 03 22, 11:44)
Tai gal ije juokavo :)  o jus neturite humoro jausmo :D
P.S.
Čia tas pats lig aš dabar aptarinėsių ferario privalumus ir trukumus net nevažinėjus :lotuliukas:
Absurdas.
Siūlau trinti tokias nesamones. Čia žmonės ateina objektyvios nuomonės išgirsti o ne tuščiažodėliavymo  :geda2:

Tai Jūsų teisė rinktis - mokėti pinigus bet kam ir tik po to vertinti, ar dar prieš mokant pinigus išsirinkti labiausiai tinkamą variantą (tuo labiau, kad medžiagos, iš kurių gaminama, yra identiškos).
Aš renkuosi antrąjį, nes man reikia profesionalaus rezultato, o ne gražių šnekų į lankas...
Tiesiog nematau prasmės gaišti laiko ir aiškinti žmonėms, kaip jiems vertėtų dirbti savo dabą - jei man netinka, renkuosi kitus, kurie sugeba dirbti gerai.
Tik dėl to, kad čia mes dalinames įvairiausia patirtimi ir informacija apie gamintojus, parašiau savają nuomonę - ir ji yra TIK mano asmeninė! Kiekvienas juk rašome iš savo asmeninės patirties! Pati skaičiausi atsiliepimus prieš rinkdamasi, tad įvairūs atsileipimai ir komentarai yra gerai. Ir kas būtų, jei rašymume tik tai, kas patiko? Kaip tuomet sužinomume apie tai, kas nepatiko???

Gal visgi reiktų gerokai pamąstyti prieš rašant tokius kategoriškus pasisakymus... tuo labiau, kai čia ne vieta "tuščiažodžiavimui".

Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2011 03 22, 13:05)
jeigu nerandi bendros kalbos, neisiklauso i norus, tai Jusu nuomone cia jumoras toks  g.gif O kai galutinis rezultatas nebus toks, kokio tikiesi? Cia irgi yra objektyvi nuomone, pabendravus su baldziais  4u.gif

Na, kažkoks vadybininkas tai dar ne baldžiai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alesvc: 22 kovo 2011 - 14:25
Gal kam teko uzsakyneti sedmaisius? Gal galyte patarti gerus gamintojus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 03 22, 14:01)
Na, kažkoks vadybininkas tai dar ne baldžiai.  :hm

Papildyta:
Kai mes rinkomes gamintojus irgi buvom pasikviete ne vienus, ir issirinkome ta kuris patiko, be neraseme gi apie kiekviena savo nuomones... Tas ana pasake, o tas taip padare... kvailokai atrodo. Ir klausimas, kodel jus butent apie situos parasete? B)  Jug pagal jus kvietete keleta... Gal cia jau kazkokie asmeniskumai? Ka? :blink: Pries sakydami kad cukrus saldus ar kartus pirma paragaukyte, ir cia tik mano objektyvi nomone!

Iš tiesų, nelabai suprantu, ko jūs šitaip piktinatės... Jei atidžiau paskaitytumėt pirmąją mano žinutę, užuot įmantriai "samprotavusi", rastumėt visus atsakymus į savo klausimus.
Bet galiu ir padėti rasti atsakymą, kodėl rašiau būtent apie šį gamintoją: " Labai gaila, kad turiu rasyti neigiamus atsiliepimus apie kitu SM isgirta Dizaino laboratorija..."
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 03 01, 11:53)
Ši virtuvė labai  wub.gif
http://www.oakfurnit...ern-oak-kitchen
Kažin kainos labai kosminės?  g.gif

Pažistama darėsi su mediniom durelės, tai kiek žinau vien uz jas pora tukstanciu paklojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 03 22, 15:23)
Pažistama darėsi su mediniom durelės, tai kiek žinau vien uz jas pora tukstanciu paklojo blush2.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif snd kaip tik radau vienos įmonės pateiktą skaičiuoklę, tai ant greito primečiau kad medinai baldai gaunasi dvigubai brangiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 03 22, 15:45)
snd kaip tik radau vienos įmonės pateiktą skaičiuoklę,

Aš irgi norėčiau su skaičiuokle pažaist. Kur ją rast?
Atsakyti
norejau mamyciu paklausti,gal kas uzsakinejote baldus is Kalvariju turguje esanciu firmu,ar kaip juos pavadinti;)kazkada pries 15 m uzsakinejom pas juos baldus,niekuo negalejom skustis,vakar vel nuejau,ziuriu,kad jau mazai kas ir siulo,ne tai,kaip pries 15 m;)stai ir mastau,gal vel verta pabandyt;)
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 22, 15:57)
Aš irgi norėčiau su skaičiuokle pažaist. Kur ją rast?

Prasau: http://www.arpolis.lt/susiprojektuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 21, 21:38)
O kiek metrų buvo jūsų virtuvės? Gal pasirodyk? mirksiukas.gif

Radau tik tokias nuotraukas, kur dar nedadaryta iki galo, nera apsvietimo, plintuso ir dar kruvos smulkmenu, bet bendras vaizdas yra.Kiek metru nezinau, nes nemoku paskaiciuoti...kas skaiciuojasi apacia? na bet yra gi skirtumas ar pora spinteliu virsuj ar visa virtuve iki lubu g.gif
Virtuve 2008
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 22 kovo 2011 - 20:54