Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(pupune @ 2011 03 19, 21:51)
JUSSTE, čia ne tavo virtuvės foto šiame skelbime?smile.gif Ar davei leidimą platinti?smile.gif

Manau čia tavo virtuvė

Čia šiaip, tik pastebėjimas  biggrin.gif

net nuotraukos identiškos... Keista ar ne smile.gif Vėl atsirado tarp mūsų baldininkų, ieškančių pigios reklamos?
"
user posted image
"
Atsakyti
Siuo metu ieskome virtuves baldu gamintoju. Labai gaila, kad turiu rasyti neigiamus atsiliepimus apie kitu SM isgirta Dizaino laboratorija... Neprofesionaliai dirba jie, ypac vadybininkas (meistrai dar nieko...). Atvaziave apziureti musu virtuves, issimatavo (kaip ir visi), issiklausinejo ko norim ir kas patinka / nepatinka, o kai atejo eile eskizo paisymui, aiskiai pasimate, kad nesiorentuoja nei erdveje, nei atsimena, ko mes noretume ir ko tikrai nenoretume. Primygtinai siule savo nelabai profesionale nuomone ir net negirdejo, ka sakeme... Daugelis pasiulymu buvo labai nepraktiski ir visiskai netinkami musu erdvei (o erdve jie mate pries sako akis "gyvai")...Vienintelis dalykas ka tikrai moka si kompanija - tai savo snekom "uzliuluoti" klienta ir, "pasiplaikscius" su BLUM bei TERMOPAL katalogais, paskaiciuoti kur kas didesnes samatas nei kiti baldininkai su tom paciom medziagom. O viso bendravimo topas buvo, kai kalba pasisuko apie akmens mases stalvirsius - uzklausus apie kainas, gavau atsakyma, kad ju klientai, kai jau kalba pasisuka apie "akmenis", kainos klausti nebeturetu, nes ji nebesvarbi! blink.gif kazin, ar visiems jau taip ir nebesvarbu, kiek kas kainuoja...? unsure.gif jei galiu sau tai leisti, tai ir perku, bet kaina gal turiu reise suzinoti (bent jau vien tam, kad atsirinkciau, kur gamintis)..?
Taigi, ispudis labai ne koks paliko po susitikimo. Kai sulaukeme pradinio projekto, galutinai nusprendem, kad mums nepakeliui.
Matyt, sios kompanijos devisas - grazios kalbos ir profesionalaus darbo ispudzio sukurimas. Ir zinoma, uz visa tai klientas papildomai sumoka...

Tai tik musu asmenine patirtis, bet norejosi ja pasidalinti, kad busimi ju klientai butu budrus ir "neuzmigtu nuo ju lopsiniu". Galbut kitiems labiau pasiseke ir kuo puikiausiai naudojasi bei dziaugiasi ju gamintais baldais. Deja, musu istorija tokia... verysad.gif
Atsakyti
Man tai jie net meilo neatrašė. Tai labai gerai,brauksiu iš sąrašų,nes dar daug baldų prieš akis gamintis..Ir ačiū,kad dalinatės patirtimi su kitais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 19, 21:51)
JUSSTE, čia ne tavo virtuvės foto šiame skelbime?smile.gif Ar davei leidimą platinti?smile.gif

Tai kad čia tie baldininkai kur reklamuojasi, ir gamino Jusstes baldus. Tai kad jokios nesąžiningos reklamos tame nėra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alesvc @ 2011 03 20, 11:07)
net nuotraukos identiškos... Keista ar ne smile.gif Vėl atsirado tarp mūsų baldininkų, ieškančių pigios reklamos?

Viskas tvarkoje, nejuodinkite sąžiningų gamintojų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 03 21, 08:52)
Tai kad čia tie baldininkai kur reklamuojasi, ir gamino Jusstes baldus. Tai kad jokios nesąžiningos reklamos tame nėra  biggrin.gif

Kaip ir aš rašiau "čia tik šiaip pastebėjimas, ar pati mamytė matė". Aš nesakau, kad jie reklamuojasi biggrin.gif

Šiaip kiek žinau, turėtų gamintojas atsiklausti užsakovo, ar gali jos virtuvės nuotraukas plačiai rodyti internete:)
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 21, 10:35)
Kaip ir aš rašiau "čia tik šiaip pastebėjimas, ar pati mamytė matė". Aš nesakau, kad jie reklamuojasi biggrin.gif

Šiaip kiek žinau, turėtų gamintojas atsiklausti užsakovo, ar gali jos virtuvės nuotraukas plačiai rodyti internete:)

o kodel tada nuotraukos vienodos? Gal tas baldininkas is sio forumo pasisavino nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 21, 10:35)

drinks_cheers.gif
Matyt susidariau įspūdį perskaičius sekantį post'ą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 03 21, 11:09)
drinks_cheers.gif
Matyt susidariau įspūdį perskaičius sekantį post'ą biggrin.gif

Tai gerai smile.gif
Nes "nenoriu pilti žibalo į ugnį" biggrin.gif
Atsakyti
Gera diena visoms

gal kam teko susidurti su UAB Arpolis baldu gamintojais???
pradejau derint virtuves baldus imokejau 100Lt. kaip avansa uz dizainerio paslaugas
bet kad taip jau vangiai vyksta procesas, kad jau galvoju tiek to to 100Lt. ir geriau pas ka
nors kita uzsakinet baldus, kad dar i didesne beda su jais neiklimpciau.
Atsakyti
QUOTE(jinap @ 2011 03 21, 17:23)
Gera diena visoms

gal kam teko susidurti su UAB Arpolis baldu gamintojais???
pradejau derint virtuves baldus imokejau 100Lt. kaip avansa uz dizainerio paslaugas
bet kad taip jau vangiai vyksta procesas, kad jau galvoju tiek to to 100Lt. ir geriau pas ka
nors kita uzsakinet baldus, kad dar i didesne beda su jais neiklimpciau.

Kiek zinau jie is Alytaus, o Kaune ir Vilniuje turi tik laisvai samdomus dizainerius (tarpininkus) matyt su tokiu ir susidurete. O dizaineriai gyvena savo rytmų smile.gif Palaukyte, manau viskas bus okey. rolleyes.gif
Atsakyti
As likau patenkinta ART M firmos pagaminta virtuve. Zmones nevelavo, mokesciu uz derinimus matavimus ir taip toliau neeme. Vaziavo tiek kiek reikia. Be problemu keite netinkancias detales.Nustebinta likau kad po saves paliko idealia svara. Kainos irgi pribloske, virtuve su visais mechanizmais kainavo 11 tukstanciu, tuo tarpu kitos firmos siule nuo 17 iki 34 doh.gif .Tiesa virtuve buvo daryta pries 2 metus, kaip kainos dabar nezinau.Jie dirba Vilniuje o kaip jei toliau tai pasiteirauti reikia. Nors as pries puse metu klausiau ar padarys man virtuve ( persikeliau uz miesto) tai sutiko.
Ju tinklapis gal kam bus idomu pasizvalgyt ARTM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 21 kovo 2011 - 16:58
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 21, 17:55)
As likau patenkinta ART M firmos pagaminta virtuve.]

O kiek metrų buvo jūsų virtuvės? Gal pasirodyk? mirksiukas.gif
Atsakyti