SVeikos visos mamytes,galbūt yra tokių kurios nori suzinot kaip siuo metu jauciasi ir ka veikia Deividukas ir nedrystat paklaust?
Tai va...siuo metu Deividukui vel istatyta trachiostominis vamzdelis gerklyteje,nes pries pora menesi turejom toki nesmagu įvyki kadangi jam yra epilepsija tai jos traukuliai viena vakara vos neateme Deividuko,yprastas vakaras jau ruosemes eiti miegoti,ir jis pradejo dusti puolem su mama gaivint bet jis prarado samone jai ne mano draugas kuris stodamas i kariuomene mokesi pirmosios pagalbos ir nebutu jo puoles gaivinti nezinau ar siandien kalbeciau kas buvo....Greitai iskvietem greitaja Deividukas atrode atsigaves bet vistiek nusprendem ji nuvezti parodyti daktaram nes nesupratom kas jam buvo....greitojoj vel prasidejo tas pats....tik greiciau prarado samone...visas isjuodo....greitosios felcere ar gydytoja nieko nedare tik sedejo ir meldesi o mano draugas vel puole gaivint....labai ilgai neatsigavo o as taip pat vos nealpau nes labai isigandau kad ji prarasiu:((((( maldavau draugo ji atgaivinti,jis labai stengesi taciau man tuo metu atrode per mazai:(((( atvykus i VUVL ligonines kiema,Deividukas ikvepe labai apsidziaugiau,nunesem i reanimacija ten bukle stabilizavosi tik i gerklyte ivedus vamzdeli ir pajungus prie aparatu....jis aparato deka kvepavo nes labai sunkiai atsigaudinejo po tokiu neaiskiu epilepsiniu traukuliu,taip reanimacijoje pragulejo 10dienu,diena is dienos su mama lankem linksminom bet budavo mieguistas,ramus,nesijuokdavo ir daktarai dar nieko nesakydavo gero,taciau 8dienoj daktarai atjunginejo po biski aparata ir norejo jog jis pradetu kvepuoti pats ir jis pradejo ir jau 10dienoj mus paleido i neurologini skyriu:) atsigavo mano broliukas,linksmas toks buvo....susireguliavom vaistukus ir gryzom namo:) Tikekimes daugiau tokiu traukuliuku nebus
o siomis dienomis Deivydas daug valgo(kaip visada)
mankstinasi,ir su mama leidzia laika:) Ziema ruosiames vaziuoti i sanatorija "Pušyno kelias"
Kolkas tiek:)