Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba Deividukui

Galima nekorektiska klausima - kodel atsisakyta pagalbos per Issipildymo akcija?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2011 01 12, 23:59)
Galima nekorektiska klausima - kodel atsisakyta pagalbos per Issipildymo akcija??  g.gif

Tai aš ne taip parašiau, ji neatsisakė, o jai liepė pasirinkti, arba sutvarko namuką ir pritaiko jį gyvenimui visą laiką (ne tik vasarą), arba gauna sauskelnių, maisto papildų, atsiurbėją ir kažkokį kiltuvą į antrą aukštą. 4u.gif Tai mama pasirinko pirmąjį variantą.
Atsakyti
norim padovanot 3 pokus palu,bet esu Kaune,o is pazystamu niekas nevaziuoja i Vilniu,gal yra kursuojanciu mamu(Kaunas -Vilnius)kas gali perduot blush2.gif rasykit i az
Atsakyti
Atsiprašau, kad taip ilgai nebuvau temoje. Grįžo Deividukas iš sanatorijos, kitą dieną apsirgo mama, išvežė į ligoninę. Po kelių dienų išsiprašė namo, nes rado žaizdelę lygtais skrandyje. Gydytojai mano nuo nervų. verysad.gif Dabar Deividukas vėl su mamyte, yra vos vos matomi pagerėjimai: Deividukas pradeda aiškiau rodyti emocijas, vieną dieną pradėjo verkti, kai mama išėjo iš kambario.
Taip pat, vasario viduryje gydytojai planuoja išimti tracheostomą ir bandys Deividukas kvėpuoti pats. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Deividukui penktadienį darė narkozę ir tikrino balso stygas, tai jos yra daug mažiau pažeistos negu buvo tikėtasi ir yra apie 90 % tikimybė, kad pradėjus bręsti Deividukas kalbės. thumbup.gif Taip pat šeštadienį buvo ištraukta tracheostoma ir Deividukas kvėpuoja pats. thumbup.gif Nors jam dabar yra sunku, nes plaučiukai nusilpę. Mamai lyg ir pasigirdo, kad sakė "mama", nors mamytė labai džiaugiasi, bet to nesupreikšmina, nes galėjo tą pasakyti nesąmoningai.
P.S. Jei kas nors tvarkysitės namus ir norėsite išmesti patalynę, tai siųskit Deividukui, nes jiems sunkiai su tuo yra.
Deividuko ligoninėje neskriaudžia, visi labai myli ir rūpinasi. smile.gif
Atsakyti
siunčiam daug daug šiltų linkėjimų ir apkabinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanson @ 2011 01 04, 16:30)
Kontaktinę informaciją gavau
Primenu, jog <span style='color:red'>tai nėra finansinės pagalbos tema</span>, nes prašymas nepagrįstas jokiais vaikelio ligą įrodančiais dokumentais

Sveikos visos mamytes.Pirmiausia tai labai aciu uz linkejimus ir pagalba kiekvienas jusu zodis suteikia dar didesnes ugnies traukti Deividuka is tos baisios ligos.Deividukas siuo metu jauciasi puikiai,valgo per burnyte jau stipriau su mama pastebejom kad jam patinka surus maistas.Birzelio menesio pradzioj vel vaziuosiu i sanatorija su juo ir darysiu viska kad jau nulaikytu galvyte ir zengtu pirmus zingsnius tai mano svajone!!!Po trachiostominio vamzdelio isemimo jau praejo kazkur keli menesiai ir jo kvepavimas puikus,kartais net pats matosi toks laimingas jog pagaliau judame i prieki:) beje net neprisistaciau.Esu deividuko ta sesute kuri mokosi nuotolinio mokymo budu kad galeciau padeti mamai:) Jai butu norinciu mamyciu pamatyti Deividuko naujausias nuotraukas galite parasyti man i e-mail- Lialyte.18@gmail.com ir tikrai visoms mielai atsiusiu Deividuko nuotrauku:) Aciu dar karta kiekvienai mamytei uz grazius zodzius,palinkejimus.
Atsakyti
Raminta, tu tikra saunuole, kad taip stengiesi padeti i beda pakliuvusiam broliukui ir mamytei. Zaviuosi tavimi. Kiek gi tau metu? Kaip tau sekasi? Ar turi bendraamziu draugu? Ko labiausiai truksta tau paciai, mieloji?

QUOTE(Raminta19 @ 2011 04 20, 10:34)
Sveikos visos mamytes.Pirmiausia tai labai aciu uz linkejimus ir pagalba kiekvienas jusu zodis suteikia dar didesnes ugnies traukti Deividuka is tos baisios ligos.Deividukas siuo metu jauciasi puikiai,valgo per burnyte jau stipriau su mama pastebejom kad jam patinka surus maistas.Birzelio menesio pradzioj vel vaziuosiu i sanatorija su juo ir darysiu viska kad jau nulaikytu galvyte ir zengtu pirmus zingsnius tai mano svajone!!!Po trachiostominio vamzdelio isemimo jau praejo kazkur keli menesiai ir jo kvepavimas puikus,kartais net pats matosi toks laimingas jog pagaliau judame i prieki:) beje net neprisistaciau.Esu deividuko ta sesute kuri mokosi nuotolinio mokymo budu kad galeciau padeti mamai:) Jai butu norinciu mamyciu pamatyti Deividuko naujausias nuotraukas galite parasyti man i e-mail- Lialyte.18@gmail.com ir tikrai visoms mielai atsiusiu Deividuko nuotrauku:) Aciu dar karta kiekvienai mamytei uz grazius zodzius,palinkejimus.

Atsakyti
QUOTE(Viskas gerai @ 2011 04 20, 17:22)
Raminta, tu tikra saunuole, kad taip stengiesi padeti i beda pakliuvusiam broliukui ir mamytei. Zaviuosi tavimi. Kiek gi tau metu? Kaip tau sekasi? Ar turi bendraamziu draugu? Ko labiausiai truksta tau paciai, mieloji?

Juk reikia,man 19metu,sekasi puikiai mokausi gyvenu ir dziaugiuosi jog turiu tokia nuostabia mama ir broliuka:)taip draugiu turiu nemazai ir su visom stengiuosi bendrauti,padeti,paremti kai to reikia:)man paciai truksta turbut labiausiai LAIKO:D jog suspeciau viska ka planuoju nuveikt:) Linkejimai visoms narems nuo mamos ir Deividuko:)
Atsakyti
o kodel jus neprasote finansines paramos? g.gif manau su irodymais problemu nebutu
Atsakyti
QUOTE(maniaz @ 2011 05 01, 15:37)
o kodel jus neprasote finansines paramos? g.gif  manau su irodymais problemu nebutu

Kas labai nori ir taip perveda. wub.gif Artimiausiu metu planuojame tai sutvarkyti. 4u.gif
Atsakyti
zinoma,ir butinai reikia,manau tikrai nemazai mamu cia padetu drinks_cheers.gif
Atsakyti