Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Habbi @ 2011 01 09, 16:21)
Šiuo metu nedirbu su auromis ir ne jums spręsti turiu aš kompetencijos ar ne.

Na, dirbti su auromis praktiškai ir neįmanoma. Nesuprantu, iš kur toks priešiškumas? Indiginiai spygliukai kalasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 09, 11:28)
Man visuomet gaunasi skirtingi- vienas švelnesnis, kito spalvos intensyvesnės, nuo paros laiko nepriklauso. Tiesa, dažniausiai spalvinimu mėgaujuosi vakarais.

Darbo dienom ir aš vakarais piešiu mirksiukas.gif Bet savaitgaliais nuo pat ryto jau norisi piešti blush2.gif Tai ir piešiu...
QUOTE(Habbi @ 2011 01 09, 11:35)
Negerų spalvų nėra smile.gif

Tikrai bigsmile.gif Šiaip ne taip norėjau parašyti, tiesiog žiūrint į piešinius viename matau ramybę, o kitame atvirkščiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2011 01 09, 16:24)

Tikrai  bigsmile.gif Šiaip ne taip norėjau parašyti, tiesiog žiūrint į piešinius viename matau ramybę, o kitame atvirkščiai  ax.gif

Na taip, fraktaluose negerų spalvų nėra. Negerumas gali atsirasti, kai būna kai kurių spalvų per daug.

Siaudukes, žiūrint tavo fraktalus man kilo mintys, kad šiuo metu esama daug visokių rūpesčių, savigraužos, o ateitis matoma kažkokia miglota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 09, 17:23)
Na, dirbti su auromis praktiškai ir neįmanoma. Nesuprantu, iš kur toks priešiškumas? Indiginiai spygliukai kalasi?  mirksiukas.gif

Labai smagu, kad pastebėjot savo priešiškumą ir nuolatinį kitų kritikavimą smile.gif
Atsakyti
Įkelsiu šiandieninį savo 'kūrinį'. lotuliukas.gif Sąmoningai norėjau išgauti žmogaus siluetą. Spalvas rinkausi nežiūrėdama:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 01 09, 16:28)
Labai smagu, kad pastebėjot savo priešiškumą ir nuolatinį kitų kritikavimą smile.gif

Niekuomet nekritikuoju žmogaus, turinčio daug žinių. Pati žiniomis mielai dalinuosi.
Papildyta:
QUOTE(Liama @ 2011 01 09, 16:30)
Įkelsiu šiandieninį savo 'kūrinį'.  lotuliukas.gif Sąmoningai norėjau išgauti žmogaus siluetą. Spalvas rinkausi nežiūrėdama:
user posted image

Čia netgi ne žmogus, o moteris lotuliukas.gif
Gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 09, 17:32)
Niekuomet nekritikuoju žmogaus, turinčio daug žinių. Pati žiniomis mielai dalinuosi.

Padarysiu jums paslaugą - nusileisiu ir patylėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 01 09, 16:35)
Padarysiu jums paslaugą - nusileisiu ir patylėsiu  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2011 01 09, 18:30)
Įkelsiu šiandieninį savo 'kūrinį'.  lotuliukas.gif Sąmoningai norėjau išgauti žmogaus siluetą. Spalvas rinkausi nežiūrėdama:
user posted image

Wau ..karaliene ...nuostabus darbas thumbup.gif
ps: o juodos spalvos samoningai nenaudojat ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringučia 777: 09 sausio 2011 - 17:12
QUOTE(Liama @ 2011 01 09, 18:30)
user posted image

Cia kaip karaliene kokia su karuna smile.gif As siandien irgi nupiesiau 3 fraktalus smile.gif Vakar pameginau piesti abiejomis rankomis is karto smile.gif

Papildyta:
http://www.facebook....100000027513493

Cia siandien piesti
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2011 01 09, 16:30)
user posted image

fantastika bigsmile.gif wub.gif nuostabus fraktalas...
Atsakyti
[quote=Liama,2011 01 08, 18:54]

Forume apie ją buvo kalbėta. Tik ji rusų kalba. Jei domina, galiu atsiųsti. Parašykite savo mail'ą į až mirksiukas.gif

Ir mane labai domina smile.gif Gal galėtumėt ir man atsiųsti 4u.gif Parašiau savo email'a į až blush2.gif

Atsakyti