Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

Kiek supratau, tai fraktalų spalvų analizė remiasi auros spalvomis, apie tai rašoma Polujachtavos knygutėj.Nesutapimai atsiranda skirtingai įsivaizduojant spalvas ir užvardinant atspalvius, autoriams perrašinėjant neįsigilinus.
Kadangi Vaižgantės patirtis yra tiesioginė , pasitikiu jos nuomone, ir iš esmės nematau didelių neatitikimų.
Bandžiau įvardint sau spalvas siejant su planetų reikšmėm ,ir jei aklai remtis tik kitų nuomone atsiduri aklavietėj.
Geltona - Merkurijus
Raudona -Marsas
Oranžinė - Saulė
Visa kita eina jau atspalviai, neišeina vienareikšmiškai įvardint, bent man.
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2011 01 09, 09:57)
Kiek supratau, tai fraktalų spalvų analizė remiasi auros spalvomis, apie tai rašoma Polujachtavos knygutėj.Nesutapimai atsiranda skirtingai įsivaizduojant spalvas ir užvardinant atspalvius, autoriams perrašinėjant neįsigilinus.
Kadangi Vaižgantės patirtis yra tiesioginė , pasitikiu jos nuomone, ir iš esmės nematau didelių neatitikimų.
Bandžiau įvardint sau spalvas siejant su planetų reikšmėm ,ir jei aklai remtis tik kitų nuomone atsiduri aklavietėj.
Geltona - Merkurijus
Raudona -Marsas
Oranžinė - Saulė
Visa kita eina jau atspalviai, neišeina vienareikšmiškai įvardint, bent man.

Jau minėjau, kad dėl auros spalvų reikšmių nėra vieningos nuomonės, tad ir į fraktalų sistemos sukūrėjų siūlymus reikėtų žiūrėti kūrybiškai smile.gif
Mano naujoje pieštukų dėžutėje yra auksinė ir sidabrinė spalvos ir aš jas retkarčiais naudoju mažoms gardelėms spalvinti. Reikės pasižiūrėti, ar yra apie šias spalvas aprašyme, bet man atrodo, kad nėra. Auroje šios spalvos pasitaiko gana retai.
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 01 08, 20:36)
Nebūtinai, geriausia imti kaire nežiūrint, o spalvinti sąmoningai pasirenkant tam tikras gardeles.

4u.gif
Mano asmeninis pastebėjimas. Dienos bėgyje piešti fraktalai skiriasi. Bent jau tai pastebėjau spalviniu atžvilgiu. Man atrodo, kad ryte jie yra ramesni, o į vakarą spalvos intensyvėja... g.gif Vakar vakare tokį nupiešiau blink.gif , kad net pati stebėjausi savimi, ėmiau vis tas pačias spalvas (kaire ranka nežiūrėdama) ir pagal mane 'ne pačias geriausias' blink.gif
Įdomu ar čia tik man, ar ir dar kam nors pasitaiko g.gif

Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2011 01 09, 11:11)
4u.gif
Mano asmeninis pastebėjimas. Dienos bėgyje piešti fraktalai skiriasi. Bent jau tai pastebėjau spalviniu atžvilgiu. Man atrodo, kad ryte jie yra ramesni, o į vakarą spalvos intensyvėja...  g.gif Vakar vakare tokį nupiešiau  blink.gif , kad net pati stebėjausi savimi, ėmiau vis tas pačias spalvas (kaire ranka nežiūrėdama) ir pagal mane 'ne pačias geriausias'  blink.gif
Įdomu ar čia tik man, ar ir dar kam nors pasitaiko  g.gif

Man visuomet gaunasi skirtingi- vienas švelnesnis, kito spalvos intensyvesnės, nuo paros laiko nepriklauso. Tiesa, dažniausiai spalvinimu mėgaujuosi vakarais.
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2011 01 09, 12:11)
4u.gif
Mano asmeninis pastebėjimas. Dienos bėgyje piešti fraktalai skiriasi. Bent jau tai pastebėjau spalviniu atžvilgiu. Man atrodo, kad ryte jie yra ramesni, o į vakarą spalvos intensyvėja...  g.gif Vakar vakare tokį nupiešiau  blink.gif , kad net pati stebėjausi savimi, ėmiau vis tas pačias spalvas (kaire ranka nežiūrėdama) ir pagal mane 'ne pačias geriausias'  blink.gif
Įdomu ar čia tik man, ar ir dar kam nors pasitaiko  g.gif

Negerų spalvų nėra smile.gif koks gavosi, tai tokia nuotaika ir buvo...
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 09, 11:22)
Jau minėjau, kad dėl auros spalvų reikšmių nėra vieningos nuomonės, tad ir į fraktalų sistemos sukūrėjų siūlymus reikėtų žiūrėti kūrybiškai smile.gif
Mano naujoje pieštukų dėžutėje yra auksinė ir sidabrinė spalvos ir aš jas retkarčiais

Kadangi dėl aurų spalvų reikšmių nėra vieningos nuomonės, tai ir į aurų nagrinėjimą reiktų žvelgti kūrybiškai, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 01 09, 11:35)

Kadangi dėl aurų spalvų reikšmių nėra vieningos nuomonės, tai ir į aurų nagrinėjimą reiktų žvelgti kūrybiškai, ar ne? mirksiukas.gif

Taip. Išties auroje svarbu spalvų grynumas, spalvų visuma. Žiūri, kurių spalvų yra daugiausiai, kuriose vietose jos išsidėstę ir pan.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 09, 13:23)
Taip. Išties auroje svarbu spalvų grynumas, spalvų visuma. Žiūri, kurių spalvų yra daugiausiai, kuriose vietose jos išsidėstę ir pan.

Pati puikiai žinau, kur kokia spalva auroje ir ką ji reiškia smile.gif Ne jūs viena ezoterinėmis temomis domitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 01 09, 14:11)
Pati puikiai žinau, kur kokia spalva auroje ir ką ji reiškia smile.gif Ne jūs viena ezoterinėmis temomis domitės  mirksiukas.gif

Ar auras matai?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 09, 15:15)
Ar auras matai?

Man labiau prie širdies kitos sritys.
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 01 09, 14:20)
Man labiau prie širdies kitos sritys.

Vadinasi, nėra kompetencijos kalbėti apie auras.
Širdžiai mielų sričių ir aš turiu pakankamai, bet su biolaukais reikalus tenka kasdien turėti- noriu to ar nenoriu.
Atsakyti
pagaliau turiu pieštukus biggrin.gif su dukraite dirbam išsijuosę
pirmasis-dirbau dvi su puse val.išpradžių lbai ryškiai pradėjau gardeles spalvinti ,net apvedžiau,o vėliau.spalvos švelnėjo,švelnėjo.net susigriebiau ,kad nebebus aišku ,kur tamsi spalva,o kur šviesus atspalvis.
user posted image
Papildyta:
formos atžvilgiu ,tai jie ,,bandelės,, blush2.gif ,bet spalvindama ėmiau iš krūvelės visiškai nežiūrėdama,tik nusprendus,kurią gardelę spalvinsiu
user posted image
šis kepant blynus darytas
Papildyta:
trečiasis nustebino,kad tiek daug juodos g.gif ,apie violetinė jau kalbėjotuser posted image

,,drugeliui,, ūsą pripiešė mažoji wink.gif

kas galit,parašykit kas matosi.nes pati tikrai neišmoksiu analizuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 09, 16:21)
Vadinasi, nėra kompetencijos kalbėti apie auras.
Širdžiai mielų sričių ir aš turiu pakankamai, bet su biolaukais reikalus tenka kasdien turėti- noriu to ar nenoriu.

Šiuo metu nedirbu su auromis ir ne jums spręsti turiu aš kompetencijos ar ne.
Atsakyti