Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 12 26, 01:44)
Na, kaip sekasi fraktalus piešti? bigsmile.gif
Ar dar išliko mėgstamu užsiėmimu smile.gif

O, kaip tik sėdžiu ir galvoju, ką šiandien veikti...Ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 12 26, 03:44)
Na, kaip sekasi fraktalus piešti? bigsmile.gif
Ar dar išliko mėgstamu užsiėmimu smile.gif

Nepiesiau jau menesi. Na traukia kazkas prie ju mane, ir viskas... biggrin.gif Vakar pradejau viena menini, taciau neuzbaigiau, siandien reikes baigti
Atsakyti
Sveiki,
gyvinu temą. Buvau truputį pamiršus fraktalus. Nupiešiau anądien, kažkoks antinas gavosi smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 01 01, 20:30)
Sveiki,
gyvinu temą. Buvau truputį pamiršus fraktalus. Nupiešiau anądien, kažkoks antinas gavosi smile.gif

user posted image

Ar pagal taisykles piešei?
Atsakyti
taip, tik spalvas iki šiol visad traukiu užsimerkusi, nesu dar įsigilinusi į jų reikšmes, iki šiol man tai labiau atsipalaidavimas, o ne savęs pažinimas. o galėtų būti ir atvirkščiai smile.gif
o kodėl klausiat? kas atrodo ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 01 01, 20:54)
taip, tik spalvas iki šiol visad traukiu užsimerkusi, nesu dar įsigilinusi į jų reikšmes, iki šiol man tai labiau atsipalaidavimas, o ne savęs pažinimas. o galėtų būti ir atvirkščiai smile.gif
o kodėl klausiat? kas atrodo ne taip?

Fraktalas gražus, tik labai tinkamas nicui "ežiukas rūke", nes to rūkio šiuo metu išties daugokai smile.gif
Atsakyti
deja, jo niekad nebūna mažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 01 01, 21:21)
deja, jo niekad nebūna mažai smile.gif

Gal pasikeitus nicą jo ir gyvenime sumažėtų? mirksiukas.gif Juk jėgų- ir fizinių, ir dvasinių- yra pakankamai.
Atsakyti
kiek pamenu, neleido man čia būti tiesiog ežiuku... nuo ežiuko nepabėgsiu biggrin.gif užtat ir gavosi ežiukas rūke smile.gif
bet mintis gera, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2011 12 31, 15:23)
Nepiesiau jau menesi. Na traukia kazkas prie ju mane, ir viskas... biggrin.gif  Vakar pradejau viena menini, taciau neuzbaigiau, siandien reikes baigti

Kai pabaigsit-butinai pasirodykit- labai smalsu, kaip gavosi biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti