Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 28, 17:02)
Kurį laiką nepiešiau, dabar vėl pradėjau piešti. Smagu.  ax.gif

Piešiu ir aš, kai laisvesnę minutę pagaunu. Būtų labai įdomu, kad kas mane paanalizuotų, patartų, kur labiau nukreipti save, daugiau sužinoti apie spalvų derinius. O dabar tik iš pasiskaitymų kažką nutuoki, o vis tiek darai taip, kaip jauti. Ir neaišku, tu čia "koreguoji" ar tiesiog užsiciklini savo mintyse smile.gif
Bet nematau, kad Žemaitijos pusėje būtų kokių seminarų, o būt smalsu apsilankyt.
Atsakyti
Vėl gavau į paštą, tad dalinuosi... Šį kartą pagaliau kaunietėms... smile.gif

Fraktalinio piešimo pamokos KAUNE:

Lapkričio 26 d. (pradedantiems) I dalis.
10.00 – 13.00
Fraktalinio piešinio metodas ir jo ypatumai
spalvų ir atspalvių įtaka žmogaus fizinei ir emocinei sveikatai
piešimo technologija
13.00 – 14.00 Pietūs
14.00 – 17.30
Fraktalinio metodo iššifravimo rakto pagrindai
iššifravimo technologija
individuali diagnostika
korekcijos ypatumai
gyvenimiškų problemų sprendimas nio metodo pagalba
Kaina: 140 Lt, į kainą įeina priemonės, kavos /arbatos pertraukos.
Registruojantis į abu šeštadieninius užsiėmimus, kaina 250 Lt.

Gruodžio 3 d. (susipažinusiems su fraktalinio piešimo taisyklėmis). II dalis
10.00 – 13.00
Norų formavimo fraktalas, kompensacijos mechanizmas
Santykių harmonizavimas fraktalų pagalba
Kūrybiškumo atskleidimas fraktalų pagalba
13.00 – 14.00 Pietūs
14.00 – 17.30
Sakralinė geometrija fraktaluose
Kaina: 140 Lt, į kainą įeina priemonės, kavos / arbatos pertraukos.
Registruojantis į abu šeštadieninius užsiėmimus, kaina 250 Lt.

* Būtina išankstinė registracija laima@fraktalai.lt arba 869826969
* Užsiėmimai vyks E.Stelmokienės galerijoje, Daukšos 8 - 2, Kaunas
* Užsiėmimai skirti visiems norintiems išmokti piešti fraktalinius piešinius (mokantiems piešti ir tiems, kurie galvoja, kad nemoka piešti), nepriklausomai nuo amžiaus, išsilavinimo ir pan.
* Norintys gali įsigyti T.Polujachtovos ir A.Komovo spausdintą knygos versiją lietuvių kalba „Fraktalinės išminties šaltinis. Naujas žvilgsnis į mūsų galimybes“. Kaina 40 Lt. Būtinas išankstinis užsakymas.

Laukiu Jūsų atvykstant.

Atsakyti
keletas paskutinių temai pagyvinti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2011 11 05, 13:50)
keletas paskutinių temai pagyvinti  4u.gif

kokie šilti thumbup.gif . Ar piešei rinkdamasi spalvas ar užsimerkus?
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 11 05, 15:02)
kokie šilti thumbup.gif . Ar piešei rinkdamasi spalvas ar užsimerkus?

ačiū 4u.gif biggrin.gif užsimerkus, kažkaip šituo būdu man geriau sekasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2011 10 28, 18:25)
o knyga tik rusiska? na ir iš ankstesnių pokalbių taip sprendžiu.. ir nieko lietuviškai tik nuotrupos internete? nes su rusų kalba nedraugauju  ax.gif

aš ir piešiau 21 su dideliu malonumu  smile.gif tiesa nupiešiau kelis, tada ilga pertrauka gal  daugiau nei 4 menesiu, tada vel kažkaip piešėsi lengvai ir greitai  smile.gif juk toks metodas,kad nupiešti 21  mirksiukas.gif

Jeigu tarp tu 21 fraktalo buvo tarpas 4menesiu, tai tada reiketu is naujo 21 piesti. Na, bet kad ir su pertrauka piesiant yra rezultatas. Kazkas cia klause del knygos, tai taip, ji rusu kalba.Bet seminaruose pas Brigita pirkau lietuviu ka;lba knyga, ja reikia uzsisakyti pas ja. Nes man irgi su rusu kalba prasti popieriai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jugile @ 2011 11 06, 00:13)
Jeigu tarp tu 21 fraktalo buvo tarpas 4menesiu, tai tada reiketu is naujo 21 piesti. Na, bet kad ir su pertrauka piesiant yra rezultatas. Kazkas cia klause del knygos, tai taip, ji rusu kalba.Bet seminaruose pas Brigita pirkau lietuviu ka;lba knyga, ja reikia uzsisakyti pas ja. Nes man irgi su rusu kalba prasti popieriai  smile.gif

Beje, i ta Kaune vyksianti seminara tai ziauuuuriai noriu....Tik nezinau ar iseis, nes su pinigeliais dabar biski reikia prisitaupyti. Ir dar mastau ar man verta eiti i ta pirma dali, bet vistiek norisi. Cia kazkada va vel buvau pas Brigita abiejuose seminaruose, tai nuejau ir i pirmaja, o praktiskai mazai ka is pirmos suzinojau, nes ten aiskina pacia metodo technologija, kaip tai daryti, o kai piesiau jau metus laiko, tai pagal ta metodika ir namie as piesiu. Va mane labai domina noru metodija, fraktalines mandalos, fraktalu sifravimas....Nes jauciu, kad truksta labai man praktikos
Atsakyti
mergaitės, priminkit, kiek langelių su viena spalva galima nuspalvinti?
pvz. išsitraukiu rozine, ir man su ja kazkaip labai jaukiai spalvinasi. kiek maximum langeliu is vieno kartro su viena spalva galima nuspalvint?
dekui
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2011 11 24, 21:29)
mergaitės, priminkit, kiek langelių su viena spalva galima nuspalvinti?
pvz. išsitraukiu rozine, ir man su ja kazkaip labai jaukiai spalvinasi. kiek maximum langeliu is vieno kartro su viena spalva galima nuspalvint?
dekui

12
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2011 11 05, 13:50)
keletas paskutinių temai pagyvinti  4u.gif

kazkokie linksmi ir gyvybingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 24, 22:45)

aciu vaizgante smile.gif
Atsakyti
o as va irgi isitraukiu i fraktalu piesimus, jau turiu 9! smile.gif perskaiciau visa forume esnacia info ir labai uzsimaniau knygute paskaityti! gal kas ta rusishka gali persiusti?
dar labai noriu pas Brigita i semiara pakliuti, bet Lietuvoje busiu labai trumpai ir dar sventiniu periodu... tai galiu ir nepatekti i organizuojama seminara sad.gif
Atsakyti
Na, kaip sekasi fraktalus piešti? bigsmile.gif
Ar dar išliko mėgstamu užsiėmimu smile.gif
Atsakyti