Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 07, 18:23)
Nėra jis blogas, bet norint rimtai pakomentuoti, reikia ilgai apžiūrinėti.
Siūlyčiau atsipalaiduoti, nueiti į kokį masažą ar pirtį  mirksiukas.gif

Labai jau smalsu man 4u.gif O masažą, tai planuoju artimiausiu metu smile.gif
Atsakyti
Gime antrasis fraktalas smile.gif

http://public.fotki....m/img-8797.html
Atsakyti
Dalinuosi skelbimuku... smile.gif

http://www.fraktalai...iesimo-pamokos/
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 10 25, 13:21)

Kiek suprantu, čia Kaune?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 25, 14:23)
Kiek suprantu, čia Kaune?

mane irgi domintu miestas 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje smile.gif

Tik dėl tikslaus adreso jau reikėtų kreiptis pas mokytoją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 spalio 2011 - 20:10
Vat mane tas ir nervina, kad vikas vyksta Vilniuje... g.gif Tai laukiu issiziojusi naujienu kada kas Kaune vyks.Vat uzpraeita savaitgali buvau tos autores fraktalu parodoje smile.gif
Atsakyti
Nupiesiau savo pirmaji fraktala. Keistas ir emocingas kazkoks. Ryt eisiu pirkt daugiau spalvu, nes kai kuriu net neturejau tai manau, kad fraktalas gal net netikslus. Kiek reikia tu bandomuju, uztektu 5, nes norisi isgirsti greiciau kaip tas korekcijas atlikti
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 10 26, 19:59)
Nupiesiau savo pirmaji fraktala. Keistas ir emocingas kazkoks. Ryt eisiu pirkt daugiau spalvu, nes kai kuriu net neturejau tai manau, kad fraktalas gal net netikslus.  Kiek reikia tu bandomuju, uztektu 5, nes norisi isgirsti greiciau kaip tas korekcijas atlikti

O kam skubėti? Mėgaudamasi nupiešiau 21-ą, tik tada pradėjau domėtis spalvomis ir korekcijomis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 26, 23:07)
O kam skubėti? Mėgaudamasi nupiešiau 21-ą, tik tada pradėjau domėtis spalvomis ir korekcijomis...

Pritariu, neverta taip skubeti. Daug kas manes praso, kad duociau atsisviesti knyga, kai pries tai nebuna nupiese netgi to pirmojo...Pradziai geriau prasipiesti ne viena, tik paskui dometis reiksmemis ir pulti skaityti knyga be praktikos, nemanau ar verta
Atsakyti
o knyga tik rusiska? na ir iš ankstesnių pokalbių taip sprendžiu.. ir nieko lietuviškai tik nuotrupos internete? nes su rusų kalba nedraugauju ax.gif

aš ir piešiau 21 su dideliu malonumu smile.gif tiesa nupiešiau kelis, tada ilga pertrauka gal daugiau nei 4 menesiu, tada vel kažkaip piešėsi lengvai ir greitai smile.gif juk toks metodas,kad nupiešti 21 mirksiukas.gif
Atsakyti
Kurį laiką nepiešiau, dabar vėl pradėjau piešti. Smagu. ax.gif
Atsakyti