Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 29, 14:14)
Šitame irgi matosi daugybė abejonių dėl dabarties ir ateities...Užsiciklinimas...
O tų tokių "plikų" linijų nepalik, prijunk jas kur nors. Na bet kūrybiškų minčių juk tau netrūksta, mėgink už ko nors užsikabinti.  ax.gif

o kokios apalvos ir linijos išduoda abejones?
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 09 29, 15:21)
o kokios apalvos ir linijos išduoda abejones?

Jei pasakysiu, specialiai neimsi to pieštuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etcetera @ 2011 09 11, 21:16)
Sveikos. Kartais paskaitinėdavau čia, tačiau aktyviai nesireiškiau. Nupiešiau pirmąjį savo fraktalą, suprantu, kad to prašydama tarsi vagiu jūsų laiką, tačiau, jei kuri galėtumėte žvilgtelėti ir pakomentuoti (vaižgantė galbūt?), būčiau tikrai dėkinga..  4u.gif

http://img88.imagesh...10911210002.jpg

vaižgante, galbūt galėtumėte ką nors pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etcetera @ 2011 09 29, 18:43)
vaižgante, galbūt galėtumėte ką nors pasakyti?  4u.gif

Nežinau, kaip komentuoti tokias spalvas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 29, 14:14)
Šitame irgi matosi daugybė abejonių dėl dabarties ir ateities...Užsiciklinimas...
O tų tokių "plikų" linijų nepalik, prijunk jas kur nors. Na bet kūrybiškų minčių juk tau netrūksta, mėgink už ko nors užsikabinti.  ax.gif

ech.. reikia su savimi padirbėti ir prisisemti ryžto, kad nebeužsiciklinti doh.gif mąstysiu pozityviai, tada taip ir bus kaip norėsiu biggrin.gif

dar apie abejones...tai kuri čia spalva ar linijos ? a? biggrin.gif dažniausiai spalvas traukiu nežiūrėdama, man taip smagiau, tai vistiek manau teks ištraukti ax.gif abejonės tai mano biggrin.gif
arba kokios spalvos išsklaido,padedėtų išsklaidyti abejones? 4u.gif

4u.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 29, 19:58)
Nežinau, kaip komentuoti tokias spalvas...

o kas su tom spalvom blogai g.gif ar irgi negalit sakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2011 09 30, 13:17)
ech.. reikia su savimi padirbėti ir prisisemti ryžto, kad nebeužsiciklinti  doh.gif mąstysiu pozityviai, tada taip ir bus kaip norėsiu  biggrin.gif

dar apie abejones...tai kuri čia spalva ar linijos ? a?  biggrin.gif dažniausiai spalvas traukiu nežiūrėdama, man taip smagiau, tai vistiek manau teks ištraukti  ax.gif abejonės tai mano  biggrin.gif
arba kokios spalvos išsklaido,padedėtų išsklaidyti abejones?  4u.gif

4u.gif

o  kas su tom spalvom blogai  g.gif ar irgi negalit sakyti  biggrin.gif

Pilka spalva rodo, kad moteris yra rūko zonoje. Kai pilka spalva kairėje fraktalo pusėje- tai praeitis, kai per vidurį- dabartis, kai dešinėje- ateitis. Jei tos pilkos labai maži ploteliai,- nieko tokio. Bet jei dideli plotai- didelės abejonės.

Kai matau, kad fraktalas rodo rimtas bėdas, nenoriu jo komentuoti ir duoti žmogui programą. Geriau jau patyliu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 30, 15:16)
Pilka spalva rodo, kad moteris yra rūko zonoje. Kai pilka spalva kairėje fraktalo pusėje- tai praeitis, kai per vidurį- dabartis, kai dešinėje- ateitis. Jei tos pilkos labai maži ploteliai,- nieko tokio. Bet jei dideli plotai- didelės abejonės.

Kai matau, kad fraktalas rodo rimtas bėdas, nenoriu jo komentuoti ir duoti žmogui programą. Geriau jau patyliu... ax.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
jei teisingai suprantu, mano fraktalas rodo, kad turiu rimtų bėdų.. (?) suprantu jūsų poziciją nieko nesakyti, bet. na, aš žinau, jog man blogai, tiesiog mano prašymas pakomentuoti gal atspindėjo siekį tam tikro žvilgsnio iš šalies, kad kas nors suprantantis tą tarsi "įgarsintų", nes pati skaityti nemoku.. nenoriu būti įkyri, bet jei galėtumėte pasakyti ką nors tiksliau, būčiau dėkinga.
Atsakyti
Nemoku tiek nagrineti kaip vaizgante, bet net ir man, fraktalas atrodo sunkus...Turbut siuo metu jums nera lengvas periodas...Tai fraktale itin matosi... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal pakomentuotumėt manąji fraktalą ax.gif Tai pirmasis, pieštas nelabai įsigilinus į fraktalų piešimo techniką. Tiesiog, buvo užėjęs nenumaldomas noras piešti. Bėgau darbo metu pieštukų pirkti blush2.gif biggrin.gif

http://public.fotki....m/img-8660.html

Ačiū smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsejuke @ 2011 10 03, 08:45)
Sveikos, gal pakomentuotumėt manąji fraktalą  ax.gif Tai pirmasis, pieštas nelabai įsigilinus į fraktalų piešimo techniką. Tiesiog, buvo užėjęs nenumaldomas noras piešti. Bėgau darbo metu pieštukų pirkti  blush2.gif  biggrin.gif

http://public.fotki....m/img-8660.html

Ačiū  smile.gif

Ar ir manasis fraktalas rodo bėdas...? unsure.gif Ech, taip norėčiau, kad nors kiek pakomenuotumėt.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsejuke @ 2011 10 07, 12:43)
Ar ir manasis fraktalas rodo bėdas...? unsure.gif Ech, taip norėčiau, kad nors kiek pakomenuotumėt....  blush2.gif

Nėra jis blogas, bet norint rimtai pakomentuoti, reikia ilgai apžiūrinėti.
Siūlyčiau atsipalaiduoti, nueiti į kokį masažą ar pirtį mirksiukas.gif
Atsakyti