Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Jugile @ 2011 07 09, 21:12)
Siaip tapytojai nekaip vertina fraktalu piesimo technika.

Mano brolis,kuris yra dailininkas, labai įdėmiai peržiūrėjo mano pieštus fraktalus...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 07 10, 19:38)
Mano brolis,kuris yra dailininkas, labai įdėmiai peržiūrėjo mano pieštus fraktalus...

Ir kas? smile.gif Cia kokia nors svarbi uzslepta informacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 07 11, 11:34)

ne uzslepta informacija,bet kaip kiekvienas dailininkas pasisemia ideju ir yra atviras visokioms meno technikoms .
Atsakyti
QUOTE(Virvutė @ 2011 07 08, 01:14)
ar tik ne "dekor"  cia is tapybos skyrelio raso?? Man toks stilius rasymo ir nenoro priimt kitokio poziurio jau girdetas  smile.gif  Tik faina, kad vis tik atkeliavo pasmalsauti, vadinas pavyko sudominti  biggrin.gif

Ne saulele, cia ne Dekor, cia Lingu Lingu, o ir prajuokino mane visai ne tai kas siejasi su piesimu.
Atleisk jog neaiskiai issireiskiau ir tai tave suklaidino smile.gif

Man labai juokingu patapo stai tas sakinys:

nes jokie čia ne fraktalai- čia du nenuseske rusai sukergė primityvią rašto analizę su okultizmu, ir kad atrodytu respektabiliau pavadino " Fraktalais"

Papildyta:
QUOTE(sarafea @ 2011 07 10, 09:03)
tegu jie vertina kaip nori,kazkam tai irgi menas mirksiukas.gif sielai skirtas menas.

Na gal menu reiketu vadinti tai, kas tikrai yra menas...cia greiciau saves analizavimo/pazinimo technika, budas ir taip puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 07 11, 18:13)

Na gal menu reiketu vadinti tai, kas tikrai yra menas...cia greiciau saves analizavimo/pazinimo technika, budas ir taip puiku smile.gif

O as tai vadinu ir saves pazinimo technika, ir, kartu , menu smile.gif Beje, siais laikais labai sunku atskirti kas jau yra menas, ir kas ne, nes ta atkarpa, kuri skiria ,,mena" ir ,,nemena"pasidare labai siaura smile.gif
Beje, pati visa gyvenima piesiu, baigiau menu mokslus bei dirbu menini darba smile.gif O fraktalus vadinu ir taip, ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 07 11, 11:34)

Dailininkai taip pat tik žmonės, turintys požiūrį į vienus ar kitus dalykus. Jie arba priima, arba atmeta.
Su dabartiniu menu yra nekokia situacija. Seniai nebeturiu noro vaikščioti į parodas, o kažkada žinodavau apie visas Vilniuje esančias parodas.
Atsakyti
Labas vakaras...

štai, kokie vėjai atpūtė mane į supermamą. Seniai bebuvusi, o atvedė fraktalai.
Teko susipažinti su moterimi, kuri papasakojo man apie fraktalus, pabandžiau nupiešti, spalvinau po kiek laiko.
Kadangi užkabino, pradėjau ieškoti kažko daugiau apie šį metodą ir žiū - tema supermamoje. 4u.gif
Pirmuosius pusšimtį puslapių jau perskaičiau, liko dar antra tiek.

Nupiešiau šešis fraktalus, mąstau, gal pavyks įveikti ir daugiau. Patinka. Šiuo metu spalvinimas - tai laikas man, kada po darbų galiu atsipalaiduoti prie lapo, o paskui vėl sėsti prie visokių darbelių.
Tačiau norisi ne tik piešti, bet ir pažinti save. Ir ieškau formos, kaip geriau atsiskleisčiau. Tad bandau fraktalus...
Visi kol kas piešti užsimerkus, o ir spalvos visos traukiamos užsimerkus. Ir su viena ištraukta spalva spalvinau tik vieną langelį. Vienu žodžiu, užsimerkusi išsitraukiu, baksteliu į kokią vietą, atsimerkiu ir spalvinu, jei langelis neužimtas. Kai jau sunku pataikyti į tuščią, tada nusižiūriu, kokį spalvinsiu, užsimerkusi išsitraukiu spalvą, ir tada jau spalvinu prieš tai pasirinktą.

Toks mano pirmasis. Gal kuri užmačiusi pakomentuotų.
Kadangi man ta sutiktoji moteris paaiškino, kad lapą reikia laikyti vertikaliai, tai ir įkėliau taip, kaip piešiau. Kažkur į viršų iškeliaujanti... ax.gif
user posted image

Čia antrasis - taip pat pieštas vertikaliai.
user posted image

Abu piešti ant stalo, tad nelygus spalvinimas gavosi, nors man visai patinka. O čia įkeliu šiandieninį. Kažko pilka vis krito, kaip niekad... Tik foto nepavyko, šiaip visas ryškesnis yra. Plius spalvintas lapą pasidėjus ant lygaus paviršiaus, tai švelnesnis spalvinimas gavosi.
user posted image

Galbūt kažkam jau atsibodo, o aš tik neseniai atradau smile.gif
Atsakyti
Eziuk, 4u.gif Grazus Tavo fraktaliukai, tik as pirma kart matau juos vertikliai, gal esmes tai ir nekeicia? nzn. As pati irgi piesti pradejau nuo fraktalu, ju spalvinimo, o paskui kazkaip perejau prie mandalu piesimo..
Atsakyti
http://www.viktorijo...apybos-pamokos/
Po fraktalų peckiojimo galima ir prie rimtesnių menų pereiti ax.gif
Atsakyti
Šiandien gavau pakvietimą, gal kam bus įdomu:

KANSEI – emocinis dizainas tavyje:

pažink ir kurk save kokį nori...

Antradieniais 19.00 – 21.00 val. Kurso pradžia rugsėjo 13 d

Savo realybę kuriamės patys. Dažnai tai, ką turime išoriniame pasaulyje, tik atspindi mūsų vidų. Komplikuoti santykiai, baimė, kaltės jausmas, nuovargis, pamirštas įkvėpimas darbe – visa tai gali būti praeityje. Nepatikėsi, kad tai gali būti taip paprasta. Imi teptuką, dažus ir pieši. Lieji, tepi, taškai kaip tik tau norisi... Įtampos tavyje palaipsniui tirpsta, aiškėja tikrieji norai, randasi ieškoti atsakymai ir atsiskleidžia tavo tikrasis „AŠ“ – džiugus, stiprus, energingas, kūrybiškas. Atsipalaiduosi, sutiksi bendraminčių, o svarbiausia išpieši žinią sau, kuri ims keisti Tavo gyvenimą.

Nėra įdomesnės kelionės, nei kelionė po savo vidinį pasaulį. Nustebsite kiek daug neatrastų dovanų jis dar slepia...

Ateik, pabandyk, įsitikink
Kodėl turėčiau dalyvauti?:

Gilesnis savęs ir savo jausmų pažinimas.

Savo poreikių, tikslų, prioritetų supratimas.

Bendravimo kokybės su supančiais žmonėmis gerinimas.

Kūrybiškumo ir lankstumo santykiuose gerinimas.

Vidinės ramybės pojūtis, sumažėjusi kasdieninė įtampa ir naujas įkvėpimas asmeninėje veikloje.

Kas gali dalyvauti?

Jei pastaruoju metu nebesupranti savęs, jei gyveni gyvenimą ne tokį, kokio norėtum, jei dirbi tempu, kurį darosi sunku sustabdyti ar suvaldyti, jei vis dažniau jauti nerimą, kankina nemiga, energijos stoka, ar neatsakyti vidiniai klausimai – tai Tau. O gal tiesiog nesiliauji įvairiais metodais gilintis į save, ieškai naujų pojūčių ar tiesiog mėgsti kurti? – tuomet tai taip pat Tau.

O jei nemoku ar nemėgstu piešti?

Tai visiškai nesvarbu, dauguma ateinančių paskutinį kartą piešė tik mokykloje verčiami mokytojų… Jums nereikia turėti jokių piešimo įgūdžių, priemonių ar kitokio pasiruošimo – viską atrasite čia.

Užsiėmimų laikas: antradieniais 19.00 – 21.00 val. Kurso pradžia rugsėjo 13 d

Nuoseklaus ciklo trukmė – 12 užsiėmimų. Galima dalyvauti ir pavieniuose užsiėmimuose.

Kursą veda psichologė Justė Gervytė

Vieno užsiėmimo kaina 50 Lt. (papildomai 15 lt už piešimo priemones. Turint savo priemones papildomai mokėti nereikia). Mokant už mėnesį (4 užsiėimimai) 160 lt, už 3 mėnesius (12 užsiėmimų) 360 lt

Nauja grupė prasideda rugsejo mėn. Maksimalus dalyvių skaičius 8, tad paskubėkite registruotis!

Registracija tel.: 8 676 38043 ; el.p. juste.gervyte@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 08 19, 09:27)
Eziuk,  4u.gif  Grazus Tavo fraktaliukai, tik as pirma kart matau juos vertikliai, gal esmes tai ir nekeicia? nzn. As pati irgi piesti pradejau nuo fraktalu, ju spalvinimo, o paskui kazkaip perejau prie mandalu piesimo..

Sakykit, kuo skiriasi fraktalai ir mandalos? klausiu apie poveiki zmogui, ne technika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 08 19, 23:51)
Sakykit, kuo skiriasi fraktalai ir mandalos? klausiu apie poveiki zmogui, ne technika g.gif

as irgi is tu kur piese pirmiau fraktalus,o paskui perejau i mandalas.Asmeninis pastebejimas toks,kad fraktalus piesiau be mastymo,teisiog atsijungdavau ir tai budavo geras issijungimas nuo visu namu ir kitokiu rupesciu,mandalas kai pradejau piest,tai buvo toks kurybinis atsiverimas,kad reikia dar ir ismastyt kokias formas nupiest,kokias spalvas parint.Ir tai ne is technines puses sakau,bet mandalos daugiau kurybines veiklos man suteike.Tai tik mano tokia nuomone. 4u.gif
Atsakyti