Labas vakaras...
štai, kokie vėjai atpūtė mane į supermamą. Seniai bebuvusi, o atvedė fraktalai.
Teko susipažinti su moterimi, kuri papasakojo man apie fraktalus, pabandžiau nupiešti, spalvinau po kiek laiko.
Kadangi užkabino, pradėjau ieškoti kažko daugiau apie šį metodą ir žiū - tema supermamoje.
Pirmuosius pusšimtį puslapių jau perskaičiau, liko dar antra tiek.
Nupiešiau šešis fraktalus, mąstau, gal pavyks įveikti ir daugiau. Patinka. Šiuo metu spalvinimas - tai laikas man, kada po darbų galiu atsipalaiduoti prie lapo, o paskui vėl sėsti prie visokių darbelių.
Tačiau norisi ne tik piešti, bet ir pažinti save. Ir ieškau formos, kaip geriau atsiskleisčiau. Tad bandau fraktalus...
Visi kol kas piešti užsimerkus, o ir spalvos visos traukiamos užsimerkus. Ir su viena ištraukta spalva spalvinau tik vieną langelį. Vienu žodžiu, užsimerkusi išsitraukiu, baksteliu į kokią vietą, atsimerkiu ir spalvinu, jei langelis neužimtas. Kai jau sunku pataikyti į tuščią, tada nusižiūriu, kokį spalvinsiu, užsimerkusi išsitraukiu spalvą, ir tada jau spalvinu prieš tai pasirinktą.
Toks mano pirmasis. Gal kuri užmačiusi pakomentuotų.
Kadangi man ta sutiktoji moteris paaiškino, kad lapą reikia laikyti vertikaliai, tai ir įkėliau taip, kaip piešiau. Kažkur į viršų iškeliaujanti...
Čia antrasis - taip pat pieštas vertikaliai.
Abu piešti ant stalo, tad nelygus spalvinimas gavosi, nors man visai patinka. O čia įkeliu šiandieninį. Kažko pilka vis krito, kaip niekad... Tik foto nepavyko, šiaip visas ryškesnis yra. Plius spalvintas lapą pasidėjus ant lygaus paviršiaus, tai švelnesnis spalvinimas gavosi.
Galbūt kažkam jau atsibodo, o aš tik neseniai atradau