Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Violencija @ 2011 07 01, 11:59)
geras su pienu thumbup.gif su burbulais esu mačiusi su vaikais žiūrint teletabius biggrin.gif

Kai žiūrėjau šitą filmuką, pirma mintis buvo tokia: štai kur galima panaudoti pasterizuotą pieną, kuris maistui netinka...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 07 01, 13:04)
Kai žiūrėjau šitą filmuką, pirma mintis buvo tokia: štai kur galima panaudoti pasterizuotą pieną, kuris maistui netinka...

O kodėl pasterizuotas pienas netinka maistui?(aišku,klausimas gerokai ne į temą)
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 07 01, 12:15)
O kodėl pasterizuotas pienas netinka maistui?(aišku,klausimas gerokai  ne į temą)

Kadangi ne į temą, atsakysiu AŽ.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 30, 12:24)

Taip, Vilnius 4u.gif
Atsakyti
mano pirmieji fraktalai, laukiu komentaru 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Provance: 02 liepos 2011 - 01:43
Nu fainai cia su piesnu ir muilo burbulais... smile.gif Su siulais as asmeniskai esu bandziusi. Kadangi mano gyvenimas suristas su menu, tai daug techniku teko laime isbandyti, taciau su pienu ir burbulais negirdejau smile.gif Faina praplesti akirati smile.gif Mane pacia labai zavi tai piesimas smeliu:
http://www.youtube.c...h?v=XZrp3aZxxRs
Atsakyti
Sveikos,
Gan tylu čia, ar piešiate?
QUOTE(Jugile @ 2011 07 03, 15:02)
Mane pacia labai zavi tai piesimas smeliu:
http://www.youtube.c...h?v=XZrp3aZxxRs

Na ištikrūjų fantastika... wub.gif O dar ta muzika... Nubraukiau ir aš ašarėlę wub.gif
QUOTE(Provance @ 2011 07 02, 02:39)
mano pirmieji fraktalai, laukiu komentaru  4u.gif 

Jei tik mokėčiau mielai pakomentuočiau. Viena ką be knygos pamenu, kad tokios uodegėlės, kaip pas tave rodo, kad esi kūrybinga asmenybė. O dėl spalvų bijau nusišnekėti... Daugiausia berods pas tave žydros ir rožinės- tai yra geros, "koreguojančios" spalvos. Žydra berods saviraiškos, tiesos, doros, ištikimybės spalva, rožinė- moteriškumo, švelnumo. Jei ta rožinė dėmė pirmame fraktale yra ryški (ekrane ne labai matosi tikroji spalva)- tuomet ji reiškia nerimą. Geltona- intelekto spalva, berods rodo, kad žmogus eina savęs pažinimo, ieškojimo keliu. Oranžinė- gyvybinė bei seksualinė energija, tiek jos stygius tiek perteklius nėra gerai, geriausia kai ji tolygiai išsidėsčiusi fraktale vid. dydžio langeliuse. Žalia- sveikatos, sveikos energijos bei materialinės gerovės spalva, reikšmė priklauso nuo atspalvio. Pas tave antrame man rodos salotinės yra- tai paveldėtos geros sveikatos spalva. Violetinė- lygtai neišnaudota energija, energijos sankaupa, bet galiu klysti... Tamsiai ruda rodo problemas, įsisenėjusius skaudulius. Pilka- pasimetimo spalva, rodo kad žmogus lyg "rūko" zonoje ir nežino ką daryti. Juodos smulkūs, tolygiai pasiskirstę langeliai rodo, kad žmogus yra iniciatyvus, imasi veiksmų, sprendžia situaciją, rodo pokyčius, dideli jos plotai nėra gerai.
Tikiuosi neprikliedėjau nesamonių, jei ką- atsiprašau 4u.gif Tikiuosi mokančios skaityti fraktalus būtinai mane pataisys ir tuo pačiu pakomentuos Provance piešinius 4u.gif
Aš pati sunkiai įsisavinu teorinę medžiagą, tai nors ir perskaičiau knygelę, piešiu daugiau iš nuojautos.
Kurį laiką išvis nesinorėjo piešti, dabar vėl negaliu sustoti- į dieną po fraktalą:
47. 05.20
user posted image
48. 07.02
user posted image
49. 07.03
user posted image
50. 07.04
user posted image

Vakar nusipirkau didelių lapų ir pradėjau piešti didelį fraktalą smile.gif
Pažiūrėsim kas gausis smile.gif
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 06 29, 17:52)
Sveiki smile.gif
kviečiu į seminarą thumbup.gif

Brigita Paulauskienė

Seminaras "FRAKTALŲ PIEŠIMAS"

Labai norėčiau į seminarą, kuriame būtų galima detaliau pasigilinti į fraktalų aiškinimą arba norų realizavimo technikąsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Al Giedi: 06 liepos 2011 - 09:52
Dekoju Al Giedi uz komentarus smile.gif tavieji fraktalai tikri grazuoliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 30, 16:51)
hahahaaaa.... biggrin.gif

ar tik ne "dekor" cia is tapybos skyrelio raso?? Man toks stilius rasymo ir nenoro priimt kitokio poziurio jau girdetas smile.gif Tik faina, kad vis tik atkeliavo pasmalsauti, vadinas pavyko sudominti biggrin.gif
Atsakyti
Siaip tapytojai nekaip vertina fraktalu piesimo technika.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2011 07 09, 21:12)
Siaip tapytojai nekaip vertina fraktalu piesimo technika.

tegu jie vertina kaip nori,kazkam tai irgi menas mirksiukas.gif sielai skirtas menas.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 07 10, 09:03)
tegu jie vertina kaip nori,kazkam tai irgi menas mirksiukas.gif sielai skirtas menas.

thumbup.gif
Atsakyti