Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

o galima tai atlikti per kompiuterio piesimo programa?
Atsakyti
QUOTE(Provance @ 2011 06 27, 16:09)
o galima tai atlikti per kompiuterio piesimo programa?

kažin g.gif o kaip spalvinsi? Man atrodo,geriau ranka ir peštuku.Juk skirtumas tarp laiško rašyto ranka ir email'o yra.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 27, 14:33)
Mieloji, esi eilinė auka, ir tos, kurios tavimi naudojasi, tylomis kikena iš tavęs. Kada pradėsi gyventi savo gyvenimą, sava galva, o ne lakstyti nuo vienų prie kitų?

va si vieta mane sudomino bigsmile.gif prasyciau placiau, kaip, kur ir kuo mes naudojames. Dar noreciau, kad placiau su konkurencine firma susipazinciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 06 27, 15:46)
kažin g.gif o kaip spalvinsi? Man atrodo,geriau ranka ir peštuku.Juk skirtumas tarp laiško rašyto ranka ir email'o yra.

nu taip turbut piesti ranka cia reikia, per programa nesigautu taip kaip reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Provance: 27 birželio 2011 - 15:51
QUOTE(Provance @ 2011 06 27, 16:51)
nu taip turbut piesti ranka cia reikia, per programa nesigautu taip kaip reikia.

Gali pabandyti, šiaip dėl įdomumo, bet jau jo nelabai panagrinėsi. O piešinuką juk ir tokį galima turėti smile.gif Traktuosim, kaip meninį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 27, 13:33)
Mieloji, esi eilinė auka

Didziausia auka tai tu smile.gif Nes moteriskei tiek metu ir tiek bedu savyje. As jei ir turiu bedu, tai man dar laukia daug grazaus laiko isbristi is ju biggrin.gif O taves kas laukia..kai visos visteles issibegios..
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 06 27, 16:41)
Gali pabandyti, šiaip dėl įdomumo, bet jau jo nelabai panagrinėsi. O piešinuką juk ir tokį galima turėti smile.gif Traktuosim, kaip meninį  mirksiukas.gif

Bandziau papaisyti, bet kad sunkiai, geriau nueisiu nusipirksiu piestuku veliau ir tada isbandysiu, galesiu cia ikelti, butu idomu tai pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Provance @ 2011 06 27, 19:17)
Bandziau papaisyti, bet kad sunkiai, geriau nueisiu nusipirksiu piestuku veliau ir tada isbandysiu, galesiu cia ikelti, butu idomu tai pabandyti  smile.gif

Taip, tikrai daug geriau ranka 4u.gif O ir pats rankos paspaudimas, linijos charakteris isryskeja, kas yra labai individualu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dekor @ 2011 06 27, 10:52)
Na kaip kam?- mastymui turbūt skatinti, Vaišgantė čia mėto vis tokius primityvius jaukus, šio atvėju -baisias keverzones kažkokias paspalvintas, jei mėto tai yra ir tikslas. o tikslas dar daugiau ligotas nei Ji pati, vargšė moteriškė.

Sios baisios keverzones vadinasi fraktalai mirksiukas.gif Siaip nesikisu i jusu reikalus ar nesutarimus, taciau si tema sukurta ne del to, kad vat, Vaizgante mums cia kaisioja savo piesinelius, o m es visos is paskos...Bent jau as pati fraktalais susidomejau is vieno seminaro (manau ne vien as, o ir daug cia atsirastu), o ne del to, kad Vaizgante pradejo kaisioti juos cia. Ir tai labai individualus darba ssu savimi paciu. O fraktalus vaizgante i sia tema idejo pasiziureti. Lygiai taip pat, kaip daugelis(ne vien vaizgante) is piesianciu fraktalus cia ikeliame paziurejimui ar pakomentavimui.
Papildyta:
QUOTE(Jugile @ 2011 06 27, 20:27)
Taip, tikrai daug geriau ranka 4u.gif  O ir pats rankos paspaudimas, linijos charakteris isryskeja, kas yra labai individualu... smile.gif
Papildyta:

Sios baisios keverzones vadinasi fraktalai mirksiukas.gif Siaip nesikisu i jusu reikalus ar nesutarimus, taciau si tema sukurta ne del to, kad vat, Vaizgante mums cia kaisioja savo piesinelius, o m es visos is paskos...Bent jau as pati fraktalais susidomejau is vieno seminaro (manau ne vien as, o ir daug cia atsirastu), o ne del to, kad Vaizgante pradejo kaisioti juos cia. Ir tai labai individualus darba ssu savimi paciu. O fraktalus vaizgante i sia tema idejo pasiziureti. Lygiai taip pat, kaip daugelis(ne vien vaizgante) is piesianciu fraktalus cia ikeliame paziurejimui ar pakomentavimui.

Beje, cia jokio jauko is jos puses nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2011 06 27, 19:28)

Brangioji,
Šios baisios keverzonės , turiu nuliudinti, su fraktalais neturi nieko bendra, čia turi tik bendra su labai jau primityviom okultininėm idėjom.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 06 28, 02:09)
Brangioji,
Šios baisios keverzonės , turiu nuliudinti, su fraktalais neturi nieko bendra, čia turi tik bendra su labai jau primityviom okultininėm idėjom.

Kokie ten karai ar nesutarimai tarp jusu vyksta as nesikisu-atejau i sia tema padiskutuoti su bendramintem, kurios piesia, taip pat parodyti savo, bei pasiziureti kitu fraktalus. Man asmeniskai ju piesimas padejo kai man buvo sunku. O kam tai atrodo primytivu-tebunie-kiekvienas atsirenka kam kas geriau.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2011 06 28, 08:24)
Kokie ten karai ar nesutarimai tarp jusu vyksta as nesikisu-atejau i sia tema padiskutuoti su bendramintem, kurios piesia, taip pat parodyti savo, bei pasiziureti kitu fraktalus. Man asmeniskai ju piesimas padejo kai man buvo sunku. O kam tai atrodo primytivu-tebunie-kiekvienas atsirenka kam kas geriau.

Kai kam yra naudinga kelti karus ir teršti visas temas iš eilės, naudojantis, kad šis skyrius neturi prižiūrėtojos...
Fraktalai yra geras dalykas, paskutiniu metu vėl piešiu juos kiekvieną dieną.
Atsakyti
Nupiesiau ir as vakar vakare tris pirmus frakalus, tik nemoku nuotrauku cia ikelti. Mano frakaluose dominuoja, zydra ir rozine. Orandzine issidesciusi mazesniais ploteliais po visa frakala, yra juodu ploteliu mazu issidesciusiu po visa frakala ir violetines 2-3 didesni ploteliai. Mazdaug nupasakojau, ka galina pasakyti sprendzian is siu spalvu. ?
Atsakyti