Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

Aš tai į tų gardelių skaičių net nekreipiu dėmėsio unsure.gif Kai ištraukiu spalvą, su ja nuspalvinu vieną gardelę ir į tą pačią krūvą dedu, jei dar reiktų skaičiuot kiek kartų ta pačia spalva spalvinta, tai jau per daug man čia suvaržytai būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaulyte0 @ 2011 06 02, 15:34)
Mergaites, iskilo klausimas, jeigu nematant istraukus spalva su ja galima nuspalvinti ne daugiau 12 figureliu, tai ka daryt kai ta pacia spalva istraukiu dar ir dar karta, jau bus daugiau nei 12 tos pacios spalvos figuru. Ar taip galima, ar kaip cia kitaip, nes jeigu desiu i sona jau panaudota spalva, tai neuzteks tiek piestuku? Prasau paaiskinkit.

Išsitrauki spalvą, nuspalvini 1-12 gardelių ir dedi spalvą atgal, jei vėl ištrauki, vėl spalvini 1-12 gardelių ir dedi atgal smile.gif
Jei visą laiką (dažnai) ta pati spalva ištraukiama irgi yra reikšminga.
Atsakyti
QUOTE(Zalesa @ 2011 06 02, 14:22)
4u.gif  Sveikos, o as vakar irgi piesiau, po ilgo laiko, paziurejau - paskutinis spalvintas fraktalas sausio menesi..  ax.gif O vakar gavosi toks. Vaizgante, pakomentuok, buk gera  smile.gif
user posted image

Na, neatrodo, kad gyventum geriausią savo gyvenimo laiką, nes daug graužaties, knaisiojimosi po save, nežinios dabartyje ir dėl ateities...Išminties turi labai daug, o ir šalto proto kaip ir pakaktų, bet energijos tai trūksta...Yra toks ,sakyčiau, netgi užsiciklinimas- nežinia dėl ateities...Baimių, nerimo, netikrumo, susijusių su vyru...Neatrodo, kad šiuo metu jaustumeisi kaip moteris, gyvenanti pilnavertį gyvenimą...Šiuo metu yra tavyje nemažai tyros meilės, atjautos ir apskritai tyrumo. Dvasingumo taip pat netrūksta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 02, 18:40)

vaau. as irgi paprasysiu pakomentuoti,kai ismoksiu ikelti ax.gif
Atsakyti
Aciu, Vaizgante, nekantriai laukiau Tavo vertinimo. Mane zavi Tavo izvalgumas ir jautrumas 4u.gif Mastaui pradeti piesti ir spalvinti samoningai, tik kazko neprisiruosiu kad kas pamokintu, reiktu i seminara nulekt, o tai kazko neiseina.. Bus matyt. smile.gif Graziu visoms fraktalu smile.gif O as ryt i pajuri iskeliauju.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalesa @ 2011 06 02, 19:57)
Aciu, Vaizgante, nekantriai laukiau Tavo vertinimo. Mane zavi Tavo izvalgumas ir jautrumas  4u.gif  Mastaui pradeti piesti ir spalvinti samoningai, tik kazko neprisiruosiu kad kas pamokintu, reiktu i seminara nulekt, o tai kazko neiseina.. Bus matyt.  smile.gif  Graziu visoms fraktalu  smile.gif  O as ryt i pajuri iskeliauju..  cool.gif

Na, jeigu tikrai noras yra-tai pirmyn! mirksiukas.gif Man fraktalai labai padejo... O siuo metu piesiu 10 fraktalu. Na, cia as sau pati taip sau susigalvojau:laikausi teises, ir kad man sektusi geriau, susigalvojau, kad turiu nupiesti 10fraktalu su masinomis biggrin.gif Siandien piesiu 4-a smile.gif
Atsakyti
Jugile 4u.gif Aciu Tau uz padrasinima, Tau linkiu sekmingai ir is pirmo karto islaikyti teises drinks_cheers.gif Butinai pranesk, kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
Senai nepiešiau. Šiandien išsitraukiau pieštukus ir štai kas gavosi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte_: 07 birželio 2011 - 13:20
Uogyt, sunkiai matosi, bet spalvotas toks, gyvas smile.gif Gal didesni pabandyk ikelt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalesa @ 2011 06 07, 14:19)
Uogyt, sunkiai matosi, bet spalvotas toks, gyvas  smile.gif  Gal didesni pabandyk ikelt  verysad.gif

aha aš irgi pažiūrėjau, kad baisiai mažyte įkėliau smile.gif pasitaisiau jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2011 06 07, 13:18)
Senai nepiešiau. Šiandien išsitraukiau pieštukus ir štai kas gavosi  smile.gif

user posted image

Uogyte, mielas akims fraktalas, rodantis, kad esi kūrybinga asmenybė, šviesiai žiūri į pasaulį, esi aukšto intelekto, geros sveikatos, turi ir energijos, ir sveiko proto, ir dvasingumo sočiai, turi sugebėjimą mintis paversti materija. Va jei dar su praeities skauduliais susitvarkytum, būtų išvis puiku. Dar siūlyčiau atsisakyti konservatyvumo, užsispyrimo ir tapti lankstesne, nes kuo mes esame minkštesni pasauliui, tuo ir pasaulis minkštesnis mums (ir atvirkščiai). Aštrūs kampai atneša tik nuoskaudas.
Atsakyti
uogyte_ , thumbup.gif Labai gražus, toks nuotaikingas ir lengvas.
O čia mano paskutinių trijų dienų:
http://images107.fot...scan0096-vi.jpg
http://images110.fot...scan0098-vi.jpg
http://images12.fotk...scan0099-vi.jpg
Visuose palikau kažkiek tai tuščių langelių, nes visai nesinorėjo jų spalvint, tai taip ir palikau
Atsakyti