Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

Mano fraktalai:

21- http://public.fotki....s/fraktalai-21/
kiti- http://public.fotki....isos/fraktalai/

Gal bus įdomu pavartyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Al Giedi @ 2011 05 13, 14:53)

iš 21 ciklo,tuos paskutinius užsimerkus piešiai? Pirmi tai tokie stiprūs,ryškus,po to jau sušvelnėji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Al Giedi @ 2011 05 13, 13:53)

20-tas labai gražus ir įdomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 05 13, 14:57)
iš 21 ciklo,tuos paskutinius užsimerkus piešiai? Pirmi tai tokie stiprūs,ryškus,po to jau sušvelnėji smile.gif

Užsimerkus smile.gif Spalvas rinkausi žiūrėdama.
Pastebėjau tendenciją švelnėti...

QUOTE(Mascara @ 2011 05 13, 15:21)
20-tas labai gražus ir įdomus smile.gif

Dėkui ax.gif

Mane neramina vienas mano fraktalas:
http://public.fotki....i/dsc05402.html
Piešiau su ne per geriausiom emocijom vienai "įstaigai" šunišku pavadinimu, kuri man smarkiai "trumpina" gyvenimą, o gavosi stebėtinai panašu į mano šunį (piešiau juk užsimerkus...).
http://public.fotki....s/dsc05413.html
Dabar kai žiūriu į tą fraktalą nebegaliu tos įstaigos nekęsti, nes jis sukelia teigiamas asociacijas su mano augintiniu, kurį labai myliu smile.gif
Vat koks paradoksas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Al Giedi @ 2011 05 15, 00:10)
Užsimerkus smile.gif Spalvas rinkausi žiūrėdama.
Pastebėjau tendenciją švelnėti...

o pati ar tapai švelnesnė?Pasikeitė kažkas tavyje? Man fraktalų piešimas davė pokyčių (vyksta nuolatinis darbas sus savimi,visose srityse),bet piešimas,man atskleidė man mano kai kurias baimes.
Atsakyti
QUOTE(Al Giedi @ 2011 05 13, 13:53)

19 kaip lelijos ziedas skleidzias wub.gif o ta paskutini kur su suniu nupiesei man kazkodel agresyvus ir pirma mintis gimda,net pati nezinau kodel tokia mintis kilo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 05 15, 07:12)
o pati ar tapai švelnesnė?Pasikeitė kažkas tavyje? Man fraktalų piešimas davė pokyčių (vyksta nuolatinis darbas sus savimi,visose srityse),bet piešimas,man atskleidė man mano kai kurias baimes.

Pasikeitė- gan greitai ir juntamai.
Pradėjau piešti kai nebepanaši į žmogų buvau nuo užgriuvusių rūpesčių... Ėmiausi įvairių "gelbėjimosi" būdų, manau visi jie po truputį padėjo, bet fraktalams skiriu daugiausiai laiko. Problemos lyg ir tos pačios liko, bet aš žymiai ramiau į viską reaguoju ir po truputį viskas juda į priekį, sprendžiasi. Bandau įvesti į fraktalus iniciatyvos, energijos, ryžto išspresti problemas ir realizuot idėjas. Nutariau, kad kai nupiešiu 50 fraktalų eisiu pas Brigitą norų realizavimo technikos pasimokyt smile.gif

QUOTE(sarafea @ 2011 05 15, 11:23)
19 kaip lelijos ziedas skleidzias  wub.gif o ta paskutini kur su suniu nupiesei man kazkodel agresyvus ir pirma mintis gimda,net pati nezinau kodel tokia mintis kilo  unsure.gif

Kaip įdomu išgirsti pastebėjimus iš šalies, o man jis į laužą panašus- 19 smile.gif
"Šuniukas" tikrai kad agresyvus, jutau pyktį jį piešiant ir visiškai neplanavau šuns piešti...
Dėl gimdos gal ir teisinga mintis- nejaučiu, kad kažkas blogo būtų, bet ne pirmoji atkreipi į tai dėmesį smile.gif
Atsakyti
Kaip idomu skaityti apie fraktalus ax.gif Pati noriu isbandyti, niekad nepiesiau...Zinau, kad fraktalu seminaras su Brigita organizuojamas Mazuju stebuklu studijoje. Tikiuosi si menesi ivyks, nes labai laukiu ax.gif
Atsakyti
Noriu pridurti- sarafea tu tik prašau neįsižeisk, mano žodžiuose nė lašo sarkazmo nėra jei ką...
QUOTE(Al Giedi @ 2011 05 15, 17:20)
Kaip įdomu išgirsti pastebėjimus iš šalies, o man jis į laužą panašus- 19 smile.gif
"Šuniukas" tikrai kad agresyvus, jutau pyktį jį piešiant ir visiškai neplanavau šuns piešti...
Dėl gimdos gal ir teisinga mintis- nejaučiu, kad kažkas blogo būtų, bet ne pirmoji atkreipi į tai dėmesį smile.gif
Mano žodžiai nuoširdūs.
Paskaičiau kai kurias kitas temas- tiek įtampos ir kritikos verysad.gif
Sakau gal ir aš "neudačno vistupila" blink.gif

Gal kas galite patarti kokį įsigyt normalų drožtuką, kad daugiau nei 3 pieštukus padrožtų? Pirkau atseit "made in germany" už 9,.. Lt ir š...
Atsakyti
QUOTE(Al Giedi @ 2011 05 17, 21:33)
Noriu pridurti- sarafea tu tik prašau neįsižeisk, mano žodžiuose nė lašo sarkazmo nėra jei ką...
Mano žodžiai nuoširdūs.
Paskaičiau kai kurias kitas temas- tiek įtampos ir kritikos verysad.gif
Sakau gal ir aš "neudačno vistupila" blink.gif

Gal kas  galite patarti kokį įsigyt normalų drožtuką, kad daugiau nei 3 pieštukus padrožtų? Pirkau atseit "made in germany" už 9,.. Lt ir š...

Paskaiciau ir pasimeciau,net nesuprantu kodel tureciau isizeisti blink.gif verysad.gif nieko blogo lygtais nepasakiau g.gif ir net nesiruosiu sakyti 4u.gif tikrai be sarkazmo ir nuosirdziai wub.gif
O kas del droztuko,man patinka firma herlitz,vokiska firma,jos kokybe tikrai gera.Bet nezinai ar tikrai made in germany,galbut Lenkijoj padaryta,kas ten juos supaisys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarafea: 17 gegužės 2011 - 21:58
QUOTE(sarafea @ 2011 05 17, 22:57)
Paskaiciau ir pasimeciau,net nesuprantu kodel tureciau isizeisti  blink.gif  verysad.gif nieko blogo lygtais nepasakiau g.gif ir net nesiruosiu sakyti  4u.gif tikrai be sarkazmo ir nuosirdziai wub.gif
O kas del droztuko,man patinka firma herlitz,vokiska firma,jos kokybe tikrai gera.Bet nezinai ar tikrai made in germany,galbut Lenkijoj padaryta,kas ten juos supaisys.

Ne čia aš "sublūdijau", kad mano atsakymas galbūt nuskambėjo sarkastiškai blush2.gif
Jei ne- tai miegosiu ramiai dabar doh.gif
Labai ačiū už patarimą dėl drožtuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Al Giedi @ 2011 05 17, 22:33)
Ne čia aš "sublūdijau", kad mano atsakymas galbūt nuskambėjo sarkastiškai blush2.gif
Jei ne- tai miegosiu ramiai dabar  doh.gif 
Labai ačiū už patarimą dėl drožtuko smile.gif

subludijai subludijai tongue.gif as net persigandau 4u.gif
Atsakyti