Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Lariana @ 2011 04 29, 00:46)
O ka matot Jūs? Tik spalvas?
Aš tai tiesiog ilgai žiūriu į piešinį, kol jis susilieja, paskui po truputi išriškėja vaizdas, tarsi išlenda iš paveikslo. Kaip kurie nesusilieja visai, tik gabalai padriki matosi, bet formas turi. Nu čia panašiai, kaip žiuri i kokio įžymaus dailinko paveikslą, kur kringelių pripaišytą, bet po ilgo žiūrėjimo vistik suvoki, ka žmogus norėjo pavaizduoti, nes pamatai bendrą vaizdą.

Fraktaluose galima izvelgti paveikslelius. Piesiant meninius juos galima isryskinti. Esu jau ganetinai nemazai nupiesusi meniniu fraktalu, kai nupiesiu fraktalo matrica, paskui popieriu visaip vartau kol ka nors iziuriu, O tada nuspalvinu isryskindama paveiksleli smile.gif
Atsakyti

mano priespaskutinis 4u.gif

nr 29.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2011 04 30, 05:04)
Fraktaluose galima izvelgti paveikslelius. Piesiant meninius juos galima isryskinti. Esu jau ganetinai nemazai nupiesusi meniniu fraktalu, kai nupiesiu fraktalo matrica, paskui popieriu visaip vartau kol ka nors iziuriu, O tada nuspalvinu isryskindama paveiksleli smile.gif

Sutinku su nuomonę drinks_cheers.gif
Aš nieko nenusimanau apie fraktalus ir visai netyčia užklydau į šitą temą. Bet gražiausi paveikslai matosi, tada, kai žmogus nesąmoningai juos piešia ir kiek supratau atsitiktinai spalvina. Kada, tai daroma sąmoningai, vaizdas matosi, bet ne piešinys schmoll.gif O regėjimas, tai nėra kažkoks stebūklas, kažkada labai senai turėjau katologą, jame buvo daug spalvotų mėlynų ir juodų lapų su užkuoduotą informacija, ir kaip į tuos lapus žiūri ilgai ir idėmiai sukoncentruptai, iš jų išlendą kokie nors 3D vaizdai, PVZ: dramblys, driežas, dinozauras. Ilgą laiką nekaip neišeidavo jų pamatyti, kol vienas žmogus parodė, kaip tai reikia daryti biggrin.gif iš pradžių pamaniau, kad čia mulkinimas, kol pati nepamačiau, kad tikrai įmanoma ir kad iš jų išlendą gyvūnai.
Manau piešdami šitus fraktalūs, kaip kurie žmonės nesąmoningai užkuoduoja informacija, štai ir viskas.
Atsakyti
Dimming,o wauw koks idomus,toks neeilinis fraktaliukas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazus dimming fraktalas... wub.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif

Piesiau uzsimerkusi, spalvas traukiau ziuredama.
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 05 02, 19:54)
mano priespaskutinis 4u.gif

Matau daug akyčių bigsmile.gif dar gal koks paaukštinimas laukia g.gif Labai gražus fraktalas. Aš kažkodėl sustojau juos piešti nuo rudens jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 05 03, 10:17)
Aciu smile.gif

Piesiau uzsimerkusi, spalvas traukiau ziuredama.

Bet toks konfliktiškas žvėriukas gavosi- ir viduje, ir išorėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 05 03, 18:47)
Matau daug akyčių bigsmile.gif dar gal koks paaukštinimas laukia g.gif  Labai gražus fraktalas.

Kad nelabai yra kur aukstinti blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 03, 18:49)
Bet toks konfliktiškas žvėriukas gavosi- ir viduje, ir išorėje  mirksiukas.gif

Gali visko buti smile.gif Ne visada esu rami 4u.gif
Atsakyti
Mazai kas deda savo fraktalus... Pasirodysiu as smile.gif

18 fraktalas:

user posted image

21:

user posted image

23:

user posted image

Siandieninis gal koks jau 30:

user posted image

Ir as nemoku graziai nufotografuot, realiai ryskesni jie. O 21, tai toks net reziantis aki.
Atsakyti

Uzsiregistravau

Fraktalu piesimas - seminaras Vilniuje

user posted image

kaip manot, tokie piesiniai piesiami atsimerkus ar uzsimerkus?
Kiek minuciu paisyti su juodu tusinuku? Nes lapai cia didesnio nei A4 formato...
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 05 04, 12:59)
Uzsiregistravau

Fraktalu piesimas - seminaras Vilniuje
user posted image

kaip manot, tokie  piesiniai piesiami atsimerkus ar uzsimerkus?
Kiek minuciu paisyti su juodu tusinuku? Nes lapai cia didesnio nei A4 formato...

Matricą Brigita visada piešia užsimerkusi smile.gif
Papasakos per seminarus...
Atsakyti