Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Habbi @ 2011 04 21, 11:29)

ačiū!! šitos buvau neradusi 4u.gif
Atsakyti
Mano 12 fraktalas ax.gif sakyčiau lūžio fraktalas, nes nuo pirmo skiriasi kardinaliai, o ir šiandienos nuotaika ir atėjęs suvokimas jį piešiant, truputi pravėrė akis...asmeniškai man jis pats gražiausias iš visų wub.gif toks didelis,net per kraštus nubrėžiau. O ir spalvos man pačios pačiausios biggrin.gif Labai daug oranžinės, geltonos bei žalios.Gaila,kad foto per tamsi,nes niekaip nenutaikiau gerai nufotografuoti.
user posted image
Atsakyti
Pabandziau piesti su vaiku zirzianciu uznugary ir buvau nustebus,kad visgi eina piest biggrin.gif

cia mano 55 ir 54 fraktalai.

user posted image

user posted image
Papildyta:
kazkokios keistos demes matosi,kuriu nera tikroves vaizde g.gif Gal kad pries saule fotkinau g.gif
Atsakyti
Aš jau nupiešiau 21 fraktalą, bet piešiau ne vieną mėnesį, o beveik keturis blush2.gif Kurį laiką visai neturėjau noro piešti. Pirmi ir paskutiniai labai stipriai skiriasi, bent jau spalvų intensyvumu tai tikrai.
Jei kam bus įdomu įkeliu nuorodą 4u.gif
http://public.fotki....te/fraktalai-1/
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2011 04 28, 17:37)
Aš jau nupiešiau 21 fraktalą, bet piešiau ne vieną mėnesį, o beveik keturis  blush2.gif Kurį laiką visai neturėjau noro piešti. Pirmi ir paskutiniai labai stipriai skiriasi, bent jau spalvų intensyvumu tai tikrai.
Jei kam bus įdomu įkeliu nuorodą  4u.gif

skiriasi smile.gif Man kazkaip geraja prasme uzkliuvo nr 9.
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2011 04 28, 16:37)
Aš jau nupiešiau 21 fraktalą, bet piešiau ne vieną mėnesį, o beveik keturis  blush2.gif Kurį laiką visai neturėjau noro piešti. Pirmi ir paskutiniai labai stipriai skiriasi, bent jau spalvų intensyvumu tai tikrai.
Jei kam bus įdomu įkeliu nuorodą  4u.gif

man 17 ir 19 patiko mirksiukas.gif is tikruju matosi skirtumas atrp pirmuju ir paskutiniu.Pirmi kazkokie ryskus ryskus,o toliau blanksta.
Atsakyti
Bet tuose jūsų piešiniuose matyti, gan gražūs paveikslai, aišku ne pas visas, bet peržiurėjau nemažai čia idėtų, labiausiai patiko vienos forumietis piešinukas, ten telikas rodo, ir filmuką per jį biggrin.gif. Ar čia aš viena matau, ar ir kitos mato? doh.gif, idomu pasidarė, man kažkaip ar man jau visai kvakšt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lariana: 28 balandžio 2011 - 21:50
Parodykit tą teliką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 04 28, 21:54)
Parodykit tą teliką  biggrin.gif

Nu pabandysiu surast as ta piesini, idomu butu autores paklaust ar tikrai telika ziurejo, kaip piese lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2011 01 09, 15:57)
pagaliau turiu pieštukus biggrin.gif  su dukraite dirbam išsijuosę
pirmasis-dirbau dvi su puse val.išpradžių lbai ryškiai pradėjau gardeles spalvinti ,net apvedžiau,o vėliau.spalvos švelnėjo,švelnėjo.net susigriebiau ,kad nebebus aišku ,kur tamsi spalva,o kur šviesus atspalvis.
user posted image
Papildyta:
formos atžvilgiu ,tai jie ,,bandelės,, blush2.gif ,bet spalvindama ėmiau iš krūvelės visiškai nežiūrėdama,tik nusprendus,kurią gardelę spalvinsiu
user posted image
šis kepant blynus darytas
Papildyta:
trečiasis nustebino,kad tiek daug juodos g.gif ,apie violetinė jau kalbėjotuser posted image

,,drugeliui,, ūsą pripiešė mažoji  wink.gif
kas galit,parašykit kas matosi.nes pati tikrai neišmoksiu analizuoti ax.gif

Dabar teliko greit nerandu, bet butinai surasiu lotuliukas.gif
Va šitie piešiniai irgi labai užkliuvo 1. Piešinys, tai matosi paveikslas urvas palmė, šalia piratas-pilvotas su viena akim, labai panašus piešinukas į kažkokia negyvenama sala, kaip iš knygutes vaikiškos apie piratus, žaismingas.
2. Matosi vientisas paveikslas, prie stalo sėdi kažkoks gan didelis padaras, su snapu bet toks geras atsirėmęs viena ranka į stalą ir kažką rašo.
3. Nepajėgiu įskaityt, nesigauna visuma, dvi detales niekaip nesusijungia.

Atsiprašau autorės tikuosi neužpyks, kad aš čia pakomentavau, bet man idomu pasidarė ar ir kiti mato, kažką panašaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lariana: 28 balandžio 2011 - 22:19
Laki vaizduotė laugh.gif Na nematau aš to, bet kiekvienas kažką kito gali tokiuos abstrakčiuose įžiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 04 28, 22:37)
Laki vaizduotė  laugh.gif Na nematau aš to, bet kiekvienas kažką kito gali tokiuos abstrakčiuose įžiūrėt  ax.gif

O ka matot Jūs? Tik spalvas?
Aš tai tiesiog ilgai žiūriu į piešinį, kol jis susilieja, paskui po truputi išriškėja vaizdas, tarsi išlenda iš paveikslo. Kaip kurie nesusilieja visai, tik gabalai padriki matosi, bet formas turi. Nu čia panašiai, kaip žiuri i kokio įžymaus dailinko paveikslą, kur kringelių pripaišytą, bet po ilgo žiūrėjimo vistik suvoki, ka žmogus norėjo pavaizduoti, nes pamatai bendrą vaizdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lariana: 28 balandžio 2011 - 23:04