QUOTE(Linkon @ 2011 04 17, 14:24)
Neaišku koks jos tikslas buvo piešti, gal ji visai neturėjo vidinio poreikio.Jei ji atmesdavo nepatinkančias spalvas,tai ir tai ką pasakysi apie fraktalą atmes.Jei nori pasirodyt gražesne asmenybe pagal jos supratimą, tikriausiai giliai pasislėpęs nepasitikėjimas savim, o ginasi pasirodydamakietesne, atmesdama neįsigilinus bet kokias taisykles, nes bijo būt sužeista.Galbūt paklūsdama tariasi prarandanti save.Jei imsi kategoriškai įrodinėt, kad tas ar anas reiškia būtent tai, o jai tas nepatiks, ji atmes tavo nuomonę, pasakys , kad tai nesąmonė ir pasistatys dar didesnę gynybinę sieną.Galbūt verta išvardint tik gerąsias savybes( tai ką ji laiko geromis), kad nesijaustų pažeidžiama, būdama ne taip įsitempus , nesistengdama parodyti kokia ji, jei pieš jausdama malonumą ,atsipalaidavus ir sau,įtampa ir kategoriškumas bent kiek nuslops.
Ar abu nebandė vieno fraktalo spalvint?Ir man vis kirba klausimas , nu kur žmonės skuba, norėdami kuo greičiau išgirst vieno fraktalo vertinimą.Pats piešimo procesas turi teikt malonumą, be šito abejoju rezultato vertingumu.gal jai reiktų 21 nupiešt tada parodyt.
Tokia subjektyvi mano nuomonė susidarė, galbūt yra ir kitaip.(piešinių nesimato)
Ar abu nebandė vieno fraktalo spalvint?Ir man vis kirba klausimas , nu kur žmonės skuba, norėdami kuo greičiau išgirst vieno fraktalo vertinimą.Pats piešimo procesas turi teikt malonumą, be šito abejoju rezultato vertingumu.gal jai reiktų 21 nupiešt tada parodyt.
Tokia subjektyvi mano nuomonė susidarė, galbūt yra ir kitaip.(piešinių nesimato)
Manau parasei tiesos. Abu zmones piese su malonumu tuos fraktalus, ji netgi susidomejo tuo, dabar piesia daugiau. Tik kad zmogus nemegsta kitu nuomones ir ja atmeta ir visa kita, ka tu parasei nemaciusi to fraktalo tas gryna tiesa-nes ta zmogu pazistu ir be fraktalo piesimo. Pora abu vieno fraktalo dar nepiese. Vaikinas ta savo viena nupiese ir viskas, as panagrinejau jo.O jos beveik nenagrinejau, nes kad spalvu atmetinejo daug. Nors daug kartu sakiau, kad privalo nors viena gardele uzspalvvinti.