Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(sarafea @ 2011 01 04, 23:28)
Jugile,pritariu nuomonei apie piesima.Bandziau ir as mokintis kompoziciju ir spalvu ir t.t.Neteike man tai dziaugsmo ir malonumo,tad teko mesti.O va fraktalu piesime radau,kad galima piesti net nemastant apie taisykles meno ir vistiek isgauti nuostabu kurini.Tad kiekvienam savo  tongue.gif Net kuribiniuose fraktaluose galima issidukti turint daug daug ideju. mirksiukas.gif

Negaliu sakyti, kad man nepatiko ir dailes bei dizaino darbai, taciau su fraktalais taip uzsikabinau, kad tikrai negaleciau sakyti, jog tai niekai smile.gif
Atsakyti
Aš tai tiesiog bėdą turiu- kai tik paimu pieštukus, taip ir negaliu liautis piešus...Paskui net pirštus skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 04, 23:22)
Aš tai tiesiog bėdą turiu- kai tik paimu pieštukus, taip ir negaliu liautis piešus...Paskui net pirštus skauda  biggrin.gif

ir aš tokią bėdą turiu smile.gif labai visų gražūs ir įdomūs fraktalai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 04 sausio 2011 - 23:35
QUOTE(Jugile @ 2011 01 04, 22:20)

Neringuciaa777, man dar labai butu idomu suzinoti kelinta valanda ten vyks? Jeigu vakare, tai mielu noru noreciau uzsukti po darbo. Idomu butu susitikti su bendramintemis,pakalbeti ir pasirodyti savo fraktaliukais, nes pazistamu tarpe dar nera tokiu, kas piestu smile.gif

18val mirksiukas.gif
o kokie jusu pojuciai buvo piesiant fraktalus?
Man,nupiesus kelis pirmus , labai skaudedavo galva ,energijos praradimas visiskas ,akis viena kvailiodavo tarsi ruku uzsitrauke,emocijos ..nuo agresijos ,pykcio iki apatijos.Dabar jau tokiu bajeriu nejauciu ..tik laikas neymanomai greitai prabega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringučia 777: 05 sausio 2011 - 07:48
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 01 04, 23:34)
ir aš tokią bėdą  turiu smile.gif  labai visų gražūs ir įdomūs fraktalai..

Ir aš 'įklimpau'... biggrin.gif Smagu matyti bendraminčių savam mieste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 04, 22:22)
Aš tai tiesiog bėdą turiu- kai tik paimu pieštukus, taip ir negaliu liautis piešus...Paskui net pirštus skauda  biggrin.gif

vat jei ne tie pirstu skausmai,tai ir toliau piesciau,bet ranka isiskausta nuo spaudimo ir baigiasi visi piesimai. biggrin.gif

QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 01 05, 07:48)

o kokie jusu pojuciai buvo piesiant fraktalus?
Man,nupiesus kelis pirmus , labai skaudedavo galva ,energijos praradimas visiskas ,akis viena kvailiodavo tarsi ruku uzsitrauke,emocijos ..nuo agresijos ,pykcio iki apatijos.Dabar jau tokiu bajeriu nejauciu ..tik laikas neymanomai greitai prabega  biggrin.gif

man pradzioj akys irgi ruku apsitraukdavo,galvojau kad labai isitempiu,bet su laiku nebesidaro tokiu dalyku.
Atsakyti
Mano pojūčiai piešiant fraktalus visuomet puikūs. Tik pirmąjį piešti buvo sunku, nes tai buvo vieša- seminaras...
Atsakyti
as kol nupiesiu -pavargstu, nors siaip piesiant niekada nesu pavargus...
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2011 01 05, 13:30)

Niekada...Ir spalvindama jaučiuosi lengvai, ir po to...
Atsakyti
Kiek laiko mazdaug vedziojat linijas? seip rekomenduotina apie 1 min.
As siandien piesiau abiem rankom iskarto biggrin.gif ...idomus gavos g.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2011 01 05, 13:30)

Jokio nuovargio, jokio akių mirgėjimo ar kitokių nemalonių pojūčių nejuntu. Man tai relax smile.gif

QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 01 05, 15:21)
Kiek laiko mazdaug vedziojat linijas? seip rekomenduotina apie 1 min.
As siandien piesiau abiem rankom iskarto  biggrin.gif ...idomus gavos g.gif

Aš kol kas piešiau tik užsimerkus apie 55-60s. kaip ir rekomenduojama (45-60 s). O atsimerkus nė nežinau kiek reikia piešti. blush2.gif

Gal galima pamatyti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liama: 05 sausio 2011 - 16:07
QUOTE(Liama @ 2011 01 05, 18:07)
Jokio nuovargio, jokio akių mirgėjimo ar kitokių nemalonių pojūčių nejuntu. Man tai relax smile.gif
Aš kol kas piešiau tik užsimerkus apie 55-60s. kaip ir rekomenduojama (45-60 s). O atsimerkus nė nežinau kiek reikia piešti.  blush2.gif

Gal galima pamatyti?  ax.gif

rytoi nufotkinsiu ,nes dabar apsvietimas nekoks mirksiukas.gif

Atsakyti