Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 15, 14:42)
Bet juk negalima is vieno piesinuko iskarto suabsoliutinti ir daryti pernelyg apibendrintas isvadas.

Apie mano fraktalus jus pasakete: Pirmasis yra kokios Mirabella saves nemato, o antrasis parodinis. Kuo remdamasi tai pareisket?
Pirmiausia manau reikia atsizvelgti i tai, kokios busenos budamas zmogus piese fraktala. Tai labai svarbu, nes jis butent ir atspindi zmogaus jausmus, emocijas, bendra padeti butent tuo momentu.
O apie antraji dar idomiau. Saket, kad jis parodinis, tai man idomu ka as norejau parodyti kitiems jeigu spalvas traukiau neziuredama ir jeigu forumietes manes asmeniskai nepazista ir man nera skirtumo koki kaip asmenybes ispudi as joms sudaryciau?
Labai jau "savotiski" jusu vertinimo budai (daugiau jau subjektyvus, o ne objektyvus fr. interpretavimo metodai)  smile.gif

PRITARIU drinks_cheers.gif
Beje, 1 fraktalas yra daug geresnis nei 2... Vertinant pagal fraktalu piesimo metodika...
Atsakyti
ugzzy, o jus ziuredama traukiat spalvas, ar cia jau korekcinius paisot?

as du nupaisiau ir daugiau tyngiu kazko biggrin.gif reikia arba labai fainu piestuku arba ikvepimo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Habbi @ 2011 04 15, 13:52)
PRITARIU  drinks_cheers.gif
Beje, 1 fraktalas yra daug geresnis nei 2... Vertinant pagal fraktalu piesimo metodika...

Idomu, o as kadangi tu metodu nezinau, tai ziuriu tik i spalvas kurios man mielesnes smile.gif Bet labai idomus faktas, kad kuomet piesiau ramesnes busenos, ne taip susikausciusi ir isitempusi ir spalvytes ramesnes istraukiau.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 15, 14:56)
ugzzy, o jus ziuredama traukiat spalvas, ar cia jau korekcinius paisot?

ne nežiūriu,nei piešdama nei spalvindama. Noriu 21 nusipiešti. Pirmąjį kai piešiau,norėjosi kuo daugiau ryškių spalvų. O dabar norisi kuo šviesesnių.Tai jei ir išsitraukiu tamsesnę,tai stengiuosi nespausti,kad per tamsi nebūtų. Ir kuo aš labiau noriu tų šviesių spalvų, tuo labiau man sekasi jas išsitraukti tokią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 15 balandžio 2011 - 14:04
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 15, 13:42)
Pirmiausia manau reikia atsizvelgti i tai, kokios busenos budamas zmogus piese fraktala. Tai labai svarbu, nes jis butent ir atspindi zmogaus jausmus, emocijas, bendra padeti butent tuo momentu.

sutinku dėl būsenos tuo momentu, kai priešiama, nors ir nedaug ką išmanau dar apie tai ax.gif

QUOTE(ugzzy @ 2011 04 15, 14:03)
Tai jei ir išsitraukiu tamsesnę,tai stengiuosi nespausti,kad per tamsi nebūtų.

o spausti blogai? aš mėgstu spaust, kad ryškesnę spalvą išgaut. ir šiaip kaip pagalvoju, viską mėgstu ryškint.
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2011 04 15, 15:15)
o spausti blogai? aš mėgstu spaust, kad ryškesnę spalvą išgaut. ir šiaip kaip pagalvoju, viską mėgstu ryškint.

Spaudimas irgi svarbus diagnostikai. Todėl ir piešiama su pieštukais.
Atsakyti
Aš piešdama irgi spaudžiu kiek tik jėgų turiu. biggrin.gif
Įdomu, ką tai reiškia? Man neišeina tiesiog švelniai spalvint, norisi, kad spalvos ryškios būtų.
Atsakyti
Yra gi knygoje aiškinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 04 15, 16:20)
Yra gi knygoje aiškinimas  mirksiukas.gif

reikia ją turėt ax.gif
Atsakyti
Aš ir mėgstu spaust biggrin.gif O šiandien kaip tik ne, norėjos labai lengvų, šviesių spalvų, tik geltonos norėjos labai ryškios,tai pasistengiau paspaust biggrin.gif
http://images56.fotk...scan0016-vi.jpg
Atsakyti
Ne tik metodikos žiūriu, nagrinėdama fraktalą, o per fraktalą prisijungiu prie žmogaus biolauko...Todėl man visai nesvarbu, kada tas fraktalas pieštas, kokios nuotaikos esant...Tiesiog jauti tą moterį, jos esmę...
Ugzzy, šis nepalyginamai geresnis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 15, 16:31)

aš ir pati jaučiu skirtumą.Nors pirmasis fraktalas kai tik jį nupiešiau,visai patiko, bet palyginus su paskutiniuoju,sakyčiau,net baugina.Ir visai nepatinka. Noriu visą ciklą nupiešti,žiūrėsiu kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 15, 15:31)
Ne tik metodikos žiūriu, nagrinėdama fraktalą, o per fraktalą prisijungiu prie žmogaus biolauko...Todėl man visai nesvarbu, kada tas fraktalas pieštas, kokios nuotaikos esant...Tiesiog jauti tą moterį, jos esmę...

Taip ir junginejates prie kiekvienos biolauko, kurios fraktala komentuojate? biggrin.gif Turetu atimti nemazai laiko... Ir kiek atsimenu lyg saket, kad jeigu nesat maciusi zmogaus tai negalit jo paveikt, o tada kaip esme matot?
Man tai uztenka paziureti i zmogu ir jau galiu nemazai apie ji pasakyti, nereikia niekur jungtis. Jeigu akiu ir lupu kampuciai net kai sypsosi nuleisti, reiskia jis nelaimingas. O nelaimingas todel, kad nemyli zmoniu ir gyvenimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 15 balandžio 2011 - 15:44