Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 14, 20:22)
Ugzzy, jei pasikeistum avatarą, gal pašviesėtų požiūris į pasaulį?

ar avataras gali pakeisti mano požiūrį? Na, man bezdžionė - pats pačiausias gyvūnas ant šios žemės (sausumos) ax.gif o kad ji rūko (aš nerūkau), tai kažkaip įdomiai atrodo,na toks fanny avataras. Jis tikrai neatsipindi manęs. Bet, man buvo kilusi mintis,jog tas paveiksliukas trikdo kitus, kurie galbūt mane tapatina su šiuopaveiksliuku.

p.s Vaižgante,parašiau jums į a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 15 balandžio 2011 - 07:58
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 15, 07:53)
ar avataras gali pakeisti mano požiūrį? Na, man bezdžionė - pats pačiausias gyvūnas ant šios žemės (sausumos) ax.gif  o kad ji rūko (aš nerūkau), tai kažkaip įdomiai atrodo,na toks fanny avataras. Jis tikrai neatsipindi manęs. Bet, man buvo kilusi mintis,jog tas paveiksliukas trikdo kitus, kurie galbūt mane tapatina su šiuopaveiksliuku.

p.s Vaižgante,parašiau jums į a.ž.

Išties aš ne tiek apie avatarą, kiek apie fraktalą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 15, 08:59)
Išties aš ne tiek apie avatarą, kiek apie fraktalą  mirksiukas.gif

tikriausiai mintį supratau . Bet negaliu jums į až atsiųsti ( pilna ) . Avatarą būtinai pasikeisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 15, 08:25)
Vaižgantė visada turi teisę rinktis, kaip kalbėtis, ką kalbėti, su kuo kalbėtis, ką rašyti...

ŽINOMA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 15, 12:00)

Realybė tokia, kad dažnos moters fraktale matau priekaištus gyvenimui, pyktį, nuoskaudas, ir man nesinori to komentuoti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 15, 13:11)
Realybė tokia, kad dažnos moters fraktale matau priekaištus gyvenimui, pyktį, nuoskaudas, ir man nesinori to komentuoti...

Bet juk galima pasakyti, ką gero fraktale matai, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif papiešiau ir savo pirmuosius fraktalus, tik prieš kelias dienas apie juos sužinojau ir nutariau pabandyti. apie spalvas ir visas kitas reikšmes nieko nežinojau, todėl buvo įdomu nieko nežinant juos piešti.
pirmąjį piešiau kažkaip nedrąsiai, todėl jis man toks keistokas gavosi smile.gif o antrąjį jau raičiau drąsiau visaip, tai jis turi smulkių narelių nemažai bigsmile.gif

jei kas gali ką pakomentuoti, būtų įdomu, nes net nelabai suprantu kokia spalva pas mane dominuoja g.gif

pirmasis
user posted image

antrasis
user posted image
Papildyta:
ai dar prisiminiau, abu kartus man tas gelinis tušinukas ištepliojo lapą, todėl ten yra juodų dėmių. nors tai gavosi netyčia, kai raičiau linijas, bet gal ką reiškia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 15, 12:16)
Bet juk galima pasakyti, ką gero fraktale matai, ar ne?  mirksiukas.gif

Per fraktalą prisijungiu prie moters ir matau visumą. Jei bendras vaizdelis nekoks, ar yra prasmė gėlyčių ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 15, 13:56)
Per fraktalą prisijungiu prie moters ir matau visumą. Jei bendras vaizdelis nekoks, ar yra prasmė gėlyčių ieškoti?

yra smile.gif

juk kiekvienam fraktale, o taip pat ir moteryje, galima rasti nors vieną gražią gėlytę, tai kodėl jos nepaieškojus 4u.gif

Dažnai rasta gėlytė labai žmogui padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 15, 13:24)
yra smile.gif

juk kiekvienam fraktale, o taip pat ir moteryje, galima rasti nors vieną gražią gėlytę, tai kodėl jos nepaieškojus  4u.gif

Dažnai rasta gėlytė labai žmogui padeda smile.gif

Padeda tada, kai bendrauji akis į akį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 15, 12:56)

Bet juk negalima is vieno piesinuko iskarto suabsoliutinti ir daryti pernelyg apibendrintas isvadas.

Apie mano fraktalus jus pasakete: Pirmasis yra kokios Mirabella saves nemato, o antrasis parodinis. Kuo remdamasi tai pareisket?
Pirmiausia manau reikia atsizvelgti i tai, kokios busenos budamas zmogus piese fraktala. Tai labai svarbu, nes jis butent ir atspindi zmogaus jausmus, emocijas, bendra padeti butent tuo momentu.
O apie antraji dar idomiau. Saket, kad jis parodinis, tai man idomu ka as norejau parodyti kitiems jeigu spalvas traukiau neziuredama ir jeigu forumietes manes asmeniskai nepazista ir man nera skirtumo koki kaip asmenybes ispudi as joms sudaryciau?
Labai jau "savotiski" jusu vertinimo budai (daugiau jau subjektyvus, o ne objektyvus fr. interpretavimo metodai) smile.gif
Atsakyti
mano 8 nupieštas fraktalas(spalvinau vakar,piešiau prie3 d). Visi gaunasi kaip cepelinai lotuliukas.gif nors piešiant užsimerkus atrodo visai kitaip.Visuose yra labai daug aštrių kampų. Ką tai sako? Spalvų tonai pašviesėjo,netgi pradėjo patikti spalvos,kurių visai nemėgau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 15 balandžio 2011 - 13:50