Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Azija @ 2011 04 13, 22:06)
Nupiesiu tuos 21 neziuredama, nebedaug beliko. Paskui bus idomu palygint smile.gif
Tai jei juoda spalva energetine duobe, o desine tai ateitis, vadinas ateity laukia energetines duobes?  g.gif
Papildyta:

I praeiti greziojesi?  g.gif

pirmasis mano fraktalas gavosi toks nedidelis ir kairėj pusėj,man pasirodė toks ribotas, nors kai piešiau įsivaizdavau jog didelis išeis. Beje,man daug labiau patinka spalvoti mažus narelius,dideli kiek erzina. Bet didelius noriu spalvinti tik man patinkančiomis palvomis,o visai mažus spalvinu tamsesniomis spalvom. Beje,fraktalai kai fizinė savijauta gera-vienos spalvos ,kai prasta- visai kitos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 13, 21:35)
o jei fraktalas daugiau į kairę piešiasi?

Labai jau praeitimi rūpiniesi smile.gif
jei maži langeliai, tai - analizė.

Papildyta:
QUOTE(Azija @ 2011 04 13, 22:06)
Nupiesiu tuos 21 neziuredama, nebedaug beliko. Paskui bus idomu palygint smile.gif
Tai jei juoda spalva energetine duobe, o desine tai ateitis, vadinas ateity laukia energetines duobes?  g.gif
[

Na nevisai taip smile.gif
Jei į dešinėj apačioj - tai visai kita reikšmė smile.gif

Be to, juk pieši korekcinius ir sunaikinsi tą juodą duobę... Jei jau nupiešei 21, tai reikia žiūrėti bendrą tendenciją, bendrus bruožus fraktaluose, tada bus aiškiau, kurią sritį koreguoti.
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 14, 07:31)

Jei į dešinėj apačioj - tai visai kita reikšmė smile.gif

Be to, juk pieši korekcinius ir sunaikinsi tą juodą duobę... Jei jau nupiešei 21, tai reikia žiūrėti bendrą tendenciją, bendrus bruožus fraktaluose, tada bus aiškiau, kurią sritį koreguoti.

Jei nesunku, parasykit ka reiskia desines apacia... Vistiek idomu smile.gif
Jau nupiesiau 14, dar mazdaug savaite ir nebeliks juodu duobiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 14, 07:31)
Labai jau praeitimi rūpiniesi smile.gif
jei maži langeliai, tai - analizė.

praeitimi gal ir per daug...analizė,tai savęs analizavimas?
Atsakyti
Ką sako žalia spalva? Ją sugebu ištraukti 3 kartus iš eilės(ne tą patį pieštuką,bet kitus žalios atspalvius)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 14 balandžio 2011 - 12:07
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 14, 12:16)
praeitimi gal ir per daug...analizė,tai savęs analizavimas?

gali būti savianalizė, situacijos analizė - reikia žiūrėti kokios spalvos, kokios gardelės
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 06, 21:13)
Nupiešiau ir aš pirmąjį fraktalą.  4u.gif
user posted image

buvau įkėlus anksčiau,va mano "drambliukas" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 14 balandžio 2011 - 18:51
Ugzzy, jei pasikeistum avatarą, gal pašviesėtų požiūris į pasaulį?
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 14, 19:50)
buvau įkėlus anksčiau,va mano "drambliukas" biggrin.gif

Prisimenu, prašei, kad Vaižgantė pakomentuotų.... Negi nepakomentavo? g.gif

Šiaip gana geras fraktalas, tik kai kurios vietos tokios "neramios", bet iš esmės nieko blogo jame nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Habbi: 14 balandžio 2011 - 19:27
QUOTE(Habbi @ 2011 04 14, 19:23)
Prisimenu, prašei, kad Vaižgantė pakomentuotų.... Negi nepakomentavo?  g.gif

Šiaip gana geras fraktalas, tik kai kurios vietos tokios "neramios", bet iš esmės nieko blogo jame nėra smile.gif

Vaižgantė turi pomėgį komentuoti tada, kai turi ką gražaus ir gero pasakyti. Kitu atveju geriau patyliu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 14, 21:11)
Vaižgantė turi pomėgį komentuoti tada, kai turi ką gražaus ir gero pasakyti. Kitu atveju geriau patyliu...

O kodėl Vaižgantė apie save kalba trečiuoju asmeniu???

Jei žmogus kreipiaisi ir prašo būtent Vaižgantės komentaro, tai bent iš mandagumo Vaižgantė galėtų atsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 15, 06:51)
O kodėl Vaižgantė apie save kalba trečiuoju asmeniu???

Jei žmogus kreipiaisi ir prašo būtent Vaižgantės  komentaro, tai bent iš mandagumo Vaižgantė galėtų atsakyti  ax.gif

Vaižgantė visada turi teisę rinktis, kaip kalbėtis, ką kalbėti, su kuo kalbėtis, ką rašyti...
Atsakyti