Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Azija @ 2011 04 11, 13:03)
Sakyciau jog dvieju skirtingu zmoniu piesta pirmasis ir antrasis  smile.gif man antrasis labiau patiko  mirksiukas.gif

Pirmasis yra tikroji Mirabella, kokios ji savęs nemato ir nenori pripažinti, antrasis- parodinis (tai, kas norima parodyti kitiems).
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 11, 12:54)

Papildyta:
Dar cia nemazai issamios info apie spalvas (zr. darbo turini), tik nezinau ar galima sitas interpretacijas taikyti fraktalu piesimui
http://www.scribd.co...i-vizualizacija

Kaip čia paskaityt blush2.gif Man rodo tik baltus lapus, o siųstis, tai ten rašo, kad mokamai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 04 11, 16:05)
Kaip čia paskaityt  blush2.gif  Man rodo tik baltus lapus, o siųstis, tai ten rašo, kad mokamai.  g.gif

Nezinau ka jums atvercia, bet man atvercia psichologijos mokomaja knyga, su tituliniu lapu, anotacija ir toliau turiniu...
Uz nieka moketi nereikia...
Pagal turini galima pamatyti temas susijusias su spalvom:

11.1. Spalvų vizualizacija
12. Spalvų psichologija
Atsakyti
Nuėjau per mozila ir rodo, pasirodo, čia mano opera išsidirbinėja. biggrin.gif Ačiū.
Atsakyti
Įkeliu savo paskutinius smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Uogyte, gražūs, harmoningi fraktalai.
Atsakyti
Tikrai grazuoliai paskutiniai thumbup.gif o linijas pieset ir spalvas trauket neziurint?
Vengiu skaityti senas temas, kad nezinociau reiksmiu liniju ir spalvu kol nenupiesiau 21 fraktalo, bet matau savo piesiniuose kazkokia beda, daugumoj piesiniu desinej, pacioj apacioj buna didziausia gardele, ir jau nesistebiu, kad issitraukiu juoda spalva jai spalvinti doh.gif tai va toks ir pastebejimas, kai jau piesiu ziuredama, juodos ten tikrai nebus ir piesiniai atrodys grazesni. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 04 13, 13:16)
Tikrai grazuoliai paskutiniai  thumbup.gif  o linijas pieset ir spalvas trauket neziurint?

Dėkui, šitų fraktalų spalvos labai skiriasi nuo mano pirmų pieštų. Spalvos šviesėja, skaidrėja ir nesinori tiek spausti pieštukų smile.gif
O linijas piešiu nežiūrint apie 1 min ir spalvytes taip pat traukiu užsimerkus. Skaičiau, kad jas reikia traukti kaire ranka. Taip ir darau, nors nežinau ar tai labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2011 04 13, 13:29)

O linijas piešiu nežiūrint apie 1 min ir spalvytes taip pat traukiu užsimerkus. Skaičiau, kad jas reikia traukti kaire ranka. Taip ir darau, nors nežinau ar tai labai svarbu.

Tada tikrai lenkiu galva good.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 04 13, 13:16)
Tikrai grazuoliai paskutiniai  thumbup.gif  o linijas pieset ir spalvas trauket neziurint?
Vengiu skaityti senas temas, kad nezinociau reiksmiu liniju ir spalvu kol nenupiesiau 21 fraktalo, bet matau savo piesiniuose kazkokia beda, daugumoj piesiniu desinej, pacioj apacioj buna didziausia gardele, ir jau nesistebiu, kad issitraukiu juoda spalva jai spalvinti  doh.gif  tai va toks ir pastebejimas, kai jau piesiu ziuredama, juodos ten tikrai nebus ir piesiniai atrodys grazesni. smile.gif

Spalvas jau galima derinti nuo 4 fraktalo, o fraktalas dešinėje rodo, kad daugiau galvoji apie ateitį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 13, 21:25)
Spalvas jau galima derinti nuo 4 fraktalo, o fraktalas dešinėje rodo, kad daugiau galvoji apie ateitį smile.gif

o jei fraktalas daugiau į kairę piešiasi?
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 13, 21:25)

Nupiesiu tuos 21 neziuredama, nebedaug beliko. Paskui bus idomu palygint smile.gif
Tai jei juoda spalva energetine duobe, o desine tai ateitis, vadinas ateity laukia energetines duobes? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 13, 21:35)
o jei fraktalas daugiau į kairę piešiasi?

I praeiti greziojesi? g.gif
Atsakyti