Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 10, 23:29)
nesu profė, iš vis dėl laiko stokos nebepiešiu...  verysad.gif bet paskutinis šis man labai išsibarstęs toks atrodo  g.gif

Taip issibarstes, sunkus ir skausmingas smile.gif Tokios jau "krito" spalvytes smile.gif Isejo kas isejo... labai idomu neziurint traukti spalvas ir piesti ten kur krinta pirmas zvilgsnis. Piesinys lyg ir tavo, o tuo paciu tau ir nepavaldus ax.gif
Siandien bandysiu antra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 11, 10:41)
Taip issibarstes, sunkus ir skausmingas smile.gif Tokios jau "krito" spalvytes smile.gif Isejo kas isejo... labai idomu neziurint traukti spalvas ir piesti ten kur krinta pirmas zvilgsnis. Piesinys lyg ir tavo, o tuo paciu tau ir nepavaldus  ax.gif
Siandien bandysiu antra  rolleyes.gif

Kazkaip keista, paskaicius tavo postus KV temoje, maniau jog fraktalas bus sviesus, nesudetingas g.gif pasirodo, ne taip viskas paprasta ax.gif
Dar atkreipiau demesi, kad daugelio pirmi fraktaliukai buna tokie kaip vienas kamuoliukas, o tavo i sonus issipletes. Tai irgi kazka reiskia? Na, ir pasakykit kas zinot, ka reiskia juoda spalva??
O as pradejus piesti nebegaliu sustot smile.gif tik viena pabaigiu taip ir niezti rankos kita pradeti thumbup.gif tik gaila, kad laiko tam nemazai reikia...
Papildyta:
Savaitgali nupiesem viena fraktala kartu su vyru. Jis linijas piese, as nuspalvinau. Toks kitoks gavosi biggrin.gif kazin ar ji man uzsiskaityti i 21 fraktala? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 04 11, 10:20)
Kazkaip keista, paskaicius tavo postus KV temoje, maniau jog fraktalas bus sviesus, nesudetingas  g.gif  pasirodo, ne taip viskas paprasta  ax.gif
Dar atkreipiau demesi, kad daugelio pirmi fraktaliukai buna tokie kaip vienas kamuoliukas, o tavo i sonus issipletes. Tai irgi kazka reiskia? Na, ir pasakykit kas zinot, ka reiskia juoda spalva??
O as pradejus piesti nebegaliu sustot  smile.gif  tik viena pabaigiu taip ir niezti rankos kita pradeti  thumbup.gif tik gaila, kad laiko tam nemazai reikia...
Papildyta:
Savaitgali nupiesem viena fraktala kartu su vyru. Jis linijas piese, as nuspalvinau. Toks kitoks gavosi  biggrin.gif  kazin ar ji man uzsiskaityti i 21 fraktala?  g.gif

Va va mane pacia irgi labai nustebino. Gyvenime ieskau sviesiu dalyku, tiesos, tad jeigu buciau samoningai rinkusis spalvas fraktalas butu visiska priesingybe sitam, tad matyt ta dabartini kazko "trukuma" vidini nepasitenkinima ir atspindejo. Kaip mano vienas pazistamas kazkada isreiske savo busena "jauciuosi taip lyg stoveciau dykumoje ir nezinociau i kuria puse eiti", tai as panasiai , tik krypti gal dar kazkaip pasirinkciau, o va nezinau kur tai nuvestu ir mane tai neramina, truksta pasitikejimo... Zodziu vidinis chaosiukas ir tikiuosi jisai greit praeis...
O juoda spalva reiskia :
"Juoda ir jos atspalviai
Jei pilkos spalvos fraktale per daug, tai reiškia, kad vyks permainos. Pilka – tai “rūko zona” – tai perėjimas iš vienos būsenos į kitą. Greičiausiai toks žmogus jaučiasi emociškai nestabiliai, nepasitiki savimi, jaučia diskomfortą, pusiausvyros trūkūmą.
Kai sidabrinė ir švininė nedominuoja, jos gali padėti permainoms vykti į gerąją pusę.
Pačios mažiausios juodos gardelės, išsimėčiusiosppo visą fraktalą, rodo žmogaus iniciatyvą, aktyvumą, dianmiškumą. Tokiems visada viskas išeina, sekasi. Tai tarsi įvykių formuotojai.
Jei ypač daug didelių juodų gardelių, tai reiškia greitą žmogaus išsikvėpimą, žmogus greit nuvargsta tiek morališkai, tiek fiziškai. Tai – energetinis duobės ženklas. Jei juoda “gminiuojasi” su violetine, reiškia, kad energijos yra, tik žmogus naudoja ją ten, kur nemato prasmės, pvz. – užsiima nemėstama veikla".

Cia kitoj temoj radau sita informacija apie juoda 4u.gif

Papildyta:
Dar cia nemazai issamios info apie spalvas (zr. darbo turini), tik nezinau ar galima sitas interpretacijas taikyti fraktalu piesimui
http://www.scribd.co...i-vizualizacija
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 10, 21:15)
Nu va mano pirmas isvargtas fraktalas biggrin.gif . Paisiau isitempus, biggrin.gif  tad gavosi gan daug smulkiu detaliu ...
Dominuojancios spalvos Oranzine, raudona, ruda (kuriu gyvenime nemegstu doh.gif  ), rozine.

Zodziu jis man  schmoll.gif

user posted image
Gal  pazengusioms "fraktalistems" kyla kokiu minciu
g.gif

Nieko blogo tavo fraktale iš esmės nėra. Juoda spalva tikrai ne dominuojanti. Daugiau vyrauja oranžinė, raudona, ruda, o juoda spalva išryškėja tik dėka minėtų spalvų. Labai gerai, kad yra žalių plotelių, geltonos ir žydros...
Rožinė yra švelnios meilės spalva, kodėl jos nemėgti mirksiukas.gif
Šiaip labai įdomus fraktalas analizei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Habbi: 11 balandžio 2011 - 12:17
Rozine megstu, matyt sakinys suklaidino smile.gif

Antraji iskepiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 11, 13:45)
Rozine megstu, matyt sakinys suklaidino  smile.gif

Antraji iskepiau  smile.gif

user posted image

Ar tikrai pieši 60 s???
Man atrodo, kad trumpini laiką mirksiukas.gif

Piešti reikia vidutiniu tempu 60 s, stenkis nupiešti kuo įvairesnių linijų.
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 11, 12:47)
Ar tikrai pieši 60 s???
Man atrodo, kad trumpini laiką  mirksiukas.gif

Piešti reikia vidutiniu tempu 60 s, stenkis nupiešti kuo įvairesnių linijų.

Tikrai, ziurejau i mobilu smile.gif Tik kadangi pirmaji piesiau isitempus lyg skubedama dabar letinau tempa smile.gif Gal per letai isejo biggrin.gif

O ka daryti jei man nepatinka ivairios linijos. Man is vidaus eina labiau apvalios, tokios na ne astrios... nors situos fraktalus dariau sau kiek ir nusizengdama... na bandydama tas ivairias padaryt. Kai uzsimerkes buni is esmes net nelabai zinai ka ten darai ir kas iseis...
Atsakyti
Sakyciau jog dvieju skirtingu zmoniu piesta pirmasis ir antrasis smile.gif man antrasis labiau patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
O man paskutiniai piešiniai turi kažką bendro,linijos,gal tie išsikišimai g.gif tik aš dar nemoku aiškinti,bet matosi kad piešta visai skirtingų nuotaikų. Pirmas tai toks atrodo stiprių emocijų,antras toks lengvas ir švelnus.Kaip drugelis ax.gif Aš jau 7 nupiešiau,tai visi apvalūs,su mažai išsikišimų,viduje pilni ir spalvoti.
*Mirabella* atrodo kūrybinga (aš sprendžiu pagal savo piešinius ir save)
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 11, 13:59)
Tikrai, ziurejau i mobilu smile.gif Tik kadangi pirmaji piesiau isitempus lyg skubedama dabar letinau tempa smile.gif Gal per letai isejo  biggrin.gif

O ka daryti jei man nepatinka ivairios linijos. Man is vidaus eina labiau apvalios, tokios na ne astrios... nors situos fraktalus dariau sau kiek ir nusizengdama... na bandydama tas ivairias padaryt. Kai uzsimerkes buni is esmes net nelabai zinai ka ten darai ir kas iseis...

Tai kur tos apvalios linijos??? Matau tik astuntukus rolleyes.gif
Is tiesu tai piesk, kas patinka, kas gaunasi, nelabai galvok, kaip ranka vedzioji...
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 11, 15:24)
Tai kur tos apvalios linijos??? Matau tik astuntukus  rolleyes.gif
Is tiesu tai piesk, kas patinka, kas gaunasi, nelabai galvok, kaip ranka vedzioji...

Apvalios neastriais kampais juk ir yra astuntukai smile.gif As juk sakau, kad mano sitieji fraktalai yra bandymas padaryti kuo iveiresniu liniju, tai naturalu, kad jos ir yra pakankamai ivarios, o ne vien apvalios, ovalios ir pan.
Kiekvienam negalvojime yra kruopelyte galvojimo 4u.gif Reiketu man isvis i koki tai transa pasinerti, bet nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 11, 16:57)
Apvalios neastriais kampais juk ir yra astuntukai smile.gif As juk sakau, kad mano sitieji fraktalai yra bandymas padaryti kuo iveiresniu liniju, tai naturalu, kad jos ir yra pakankamai ivarios, o ne vien apvalios, ovalios ir pan.
Kiekvienam negalvojime yra kruopelyte galvojimo  4u.gif  Reiketu man isvis i koki tai transa pasinerti, bet nemoku  lotuliukas.gif

nebutinai astuntukai smile.gif dazniausiai gaunasi tiesiog kilpeles smile.gif

pabandyk piesti kita ranka...
Atsakyti