QUOTE(Azija @ 2011 04 11, 10:20)
Kazkaip keista, paskaicius tavo postus KV temoje, maniau jog fraktalas bus sviesus, nesudetingas
pasirodo, ne taip viskas paprasta
Dar atkreipiau demesi, kad daugelio pirmi fraktaliukai buna tokie kaip vienas kamuoliukas, o tavo i sonus issipletes. Tai irgi kazka reiskia? Na, ir pasakykit kas zinot, ka reiskia
juoda spalva??
O as pradejus piesti nebegaliu sustot
tik viena pabaigiu taip ir niezti rankos kita pradeti
tik gaila, kad laiko tam nemazai reikia...
Papildyta:
Savaitgali nupiesem viena fraktala kartu su vyru. Jis linijas piese, as nuspalvinau. Toks kitoks gavosi
kazin ar ji man uzsiskaityti i 21 fraktala?
Va va mane pacia irgi labai nustebino. Gyvenime ieskau sviesiu dalyku, tiesos, tad jeigu buciau samoningai rinkusis spalvas fraktalas butu visiska priesingybe sitam, tad matyt ta dabartini kazko "trukuma" vidini nepasitenkinima ir atspindejo. Kaip mano vienas pazistamas kazkada isreiske savo busena "jauciuosi taip lyg stoveciau dykumoje ir nezinociau i kuria puse eiti", tai as panasiai , tik krypti gal dar kazkaip pasirinkciau, o va nezinau kur tai nuvestu ir mane tai neramina, truksta pasitikejimo... Zodziu vidinis chaosiukas ir tikiuosi jisai greit praeis...
O juoda spalva reiskia :
"Juoda ir jos atspalviai
Jei pilkos spalvos fraktale per daug, tai reiškia, kad vyks permainos. Pilka tai rūko zona tai perėjimas iš vienos būsenos į kitą. Greičiausiai toks žmogus jaučiasi emociškai nestabiliai, nepasitiki savimi, jaučia diskomfortą, pusiausvyros trūkūmą.
Kai sidabrinė ir švininė nedominuoja, jos gali padėti permainoms vykti į gerąją pusę.
Pačios mažiausios juodos gardelės, išsimėčiusiosppo visą fraktalą, rodo žmogaus iniciatyvą, aktyvumą, dianmiškumą. Tokiems visada viskas išeina, sekasi. Tai tarsi įvykių formuotojai.
Jei ypač daug didelių juodų gardelių, tai reiškia greitą žmogaus išsikvėpimą, žmogus greit nuvargsta tiek morališkai, tiek fiziškai. Tai energetinis duobės ženklas. Jei juoda gminiuojasi su violetine, reiškia, kad energijos yra, tik žmogus naudoja ją ten, kur nemato prasmės, pvz. užsiima nemėstama veikla".
Cia kitoj temoj radau sita informacija apie juoda
Papildyta:
Dar cia nemazai issamios info apie spalvas (zr. darbo turini), tik nezinau ar galima sitas interpretacijas taikyti fraktalu piesimui
http://www.scribd.co...i-vizualizacija