Sveikutės, na pagaliau nupiešiau savo pirmąjį fraktalą gal galėtų kas nors jį pakomentuoti, paanalizuoti? būtų labai įdomu iš anksto dėkoju
http://public.fotki....m/dsc02984.html
Dar viena svarbu klausimuka turiu (labai prasau skubaus atsakymo). Kai pradedi piesti fraktala, ka daryti su ta pradine linija (ir galutine), nes juk ji prasideda tarsi is niekur ir baigiasi niekur. Gal jas sujungti?
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 10, 18:12)
Dar viena svarbu klausimuka turiu (labai prasau skubaus atsakymo). Kai pradedi piesti fraktala, ka daryti su ta pradine linija (ir galutine), nes juk ji prasideda tarsi is niekur ir baigiasi niekur. Gal jas sujungti?
Visas nutrūkusias linijas reikia brėžti stačiai iki artimiausio linijų susikirtimo
QUOTE(Habbi @ 2011 04 10, 17:17)
Visas nutrūkusias linijas reikia brėžti stačiai iki artimiausio linijų susikirtimo
staciai tai reiskia vertikaliai ? I <---
As kaip suprantu reikia piesti iki artimiausios linijos, kad susijungtu ir viskas.
Nu va mano pirmas isvargtas fraktalas . Paisiau isitempus, tad gavosi gan daug smulkiu detaliu ...
Dominuojancios spalvos Oranzine, raudona, ruda (kuriu gyvenime nemegstu ), rozine.
Zodziu jis man
Gal pazengusioms "fraktalistems" kyla kokiu minciu
Dominuojancios spalvos Oranzine, raudona, ruda (kuriu gyvenime nemegstu ), rozine.
Zodziu jis man
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 10, 21:15)
Nu va mano pirmas isvargtas fraktalas . Paisiau isitempus, tad gavosi gan daug smulkiu detaliu ...
Zodziu jis man
Zodziu jis man
Nepatiko piesti? As irgi dar zalia pieseja, siandien 10aji nupiesiau, tai galiu pasakyt gal per daug liniju pripiesei. Man irgi labiau patinka kai gardeles didesnes buna beje, spalvos tos pacios dominuoja bet jos gi ir neturi buti mums labiausiai patinkancios. Juk kiekviena spalva turi savo reiksme
QUOTE(Azija @ 2011 04 10, 21:48)
Nepatiko piesti? As irgi dar zalia pieseja, siandien 10aji nupiesiau, tai galiu pasakyt gal per daug liniju pripiesei. Man irgi labiau patinka kai gardeles didesnes buna beje, spalvos tos pacios dominuoja bet jos gi ir neturi buti mums labiausiai patinkancios. Juk kiekviena spalva turi savo reiksme
Pats procesas patiko, nepatiko fraktalas, galvojau grazesnis gausis Bet zinoma cia ne i grozi reikia ziureti, turbut jis atspindi mano vidine busena. O gardeliu gavos daug turbut todel, kad skubejau priraizgyti, isivaizdavau, kad per minute nespesiu
Na ziuresim kokie velesnieji bus, mane labiau domina korekciniai, kad jau galeciau pasirinkti spalvytes Sitas man tikru stresu dvelkia
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 10, 22:02)
Na ziuresim kokie velesnieji bus, mane labiau domina korekciniai, kad jau galeciau pasirinkti spalvytes Sitas man tikru stresu dvelkia
Na, jis atspindi tavo vidų...
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 10, 22:12)
Na, jis atspindi tavo vidų...
Na tai jau as ir nesiginsiu. Pastarasias dienas tikrai nesu nusvitimo busenos
Sudėtinga, bet graži fraktalo forma, bet pats jis toks sunkus atrodo.
nesu profė, iš vis dėl laiko stokos nebepiešiu... bet paskutinis šis man labai išsibarstęs toks atrodo