Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

Sveikutės, na pagaliau nupiešiau savo pirmąjį fraktalą 4u.gif gal galėtų kas nors jį pakomentuoti, paanalizuoti? būtų labai įdomu smile.gif iš anksto dėkoju smile.gif
http://public.fotki....m/dsc02984.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agkelo: 10 balandžio 2011 - 16:38
Dar viena svarbu klausimuka turiu (labai prasau skubaus atsakymo). Kai pradedi piesti fraktala, ka daryti su ta pradine linija (ir galutine), nes juk ji prasideda tarsi is niekur ir baigiasi niekur. Gal jas sujungti?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 10, 18:12)
Dar viena svarbu klausimuka turiu (labai prasau skubaus atsakymo). Kai pradedi piesti fraktala, ka daryti su ta pradine linija (ir galutine), nes juk ji prasideda tarsi is niekur ir baigiasi niekur. Gal jas sujungti?

Visas nutrūkusias linijas reikia brėžti stačiai iki artimiausio linijų susikirtimo
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 10, 17:17)
Visas nutrūkusias linijas reikia brėžti stačiai iki artimiausio linijų susikirtimo

staciai tai reiskia vertikaliai ? I <---
Atsakyti
As kaip suprantu reikia piesti iki artimiausios linijos, kad susijungtu ir viskas.
Atsakyti
Nu va mano pirmas isvargtas fraktalas biggrin.gif . Paisiau isitempus, biggrin.gif tad gavosi gan daug smulkiu detaliu ...
Dominuojancios spalvos Oranzine, raudona, ruda (kuriu gyvenime nemegstu doh.gif ), rozine.

Zodziu jis man schmoll.gif

user posted image
Gal pazengusioms "fraktalistems" kyla kokiu minciu
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 10 balandžio 2011 - 20:17
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 10, 21:15)
Nu va mano pirmas isvargtas fraktalas biggrin.gif . Paisiau isitempus, biggrin.gif  tad gavosi gan daug smulkiu detaliu ...
Dominuojancios spalvos Oranzine, raudona, ruda (kuriu gyvenime nemegstu doh.gif  ), rozine.

Zodziu jis man  schmoll.gif

user posted image
Gal  pazengusioms "fraktalistems" kyla kokiu minciu
g.gif

Nepatiko piesti? As irgi dar zalia pieseja, siandien 10aji nupiesiau, tai galiu pasakyt gal per daug liniju pripiesei. Man irgi labiau patinka kai gardeles didesnes buna smile.gif beje, spalvos tos pacios dominuoja drinks_cheers.gif bet jos gi ir neturi buti mums labiausiai patinkancios. Juk kiekviena spalva turi savo reiksme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 04 10, 21:48)
Nepatiko piesti? As irgi dar zalia pieseja, siandien 10aji nupiesiau, tai galiu pasakyt gal per daug liniju pripiesei. Man irgi labiau patinka kai gardeles didesnes buna smile.gif beje, spalvos tos pacios dominuoja  drinks_cheers.gif  bet jos gi ir neturi buti mums labiausiai patinkancios. Juk kiekviena spalva turi savo reiksme  mirksiukas.gif

Pats procesas patiko, nepatiko fraktalas, galvojau grazesnis gausis biggrin.gif Bet zinoma cia ne i grozi reikia ziureti, turbut jis atspindi mano vidine busena. O gardeliu gavos daug turbut todel, kad skubejau priraizgyti, isivaizdavau, kad per minute nespesiu biggrin.gif
Na ziuresim kokie velesnieji bus, mane labiau domina korekciniai, kad jau galeciau pasirinkti spalvytes ax.gif Sitas man tikru stresu dvelkia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 04 10, 22:02)
Na ziuresim kokie velesnieji bus, mane labiau domina korekciniai, kad jau galeciau pasirinkti spalvytes  ax.gif  Sitas man tikru stresu dvelkia  biggrin.gif

Na, jis atspindi tavo vidų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 10, 22:12)
Na, jis atspindi tavo vidų... ax.gif

Na tai jau as ir nesiginsiu. Pastarasias dienas tikrai nesu nusvitimo busenos biggrin.gif
Atsakyti
Sudėtinga, bet graži fraktalo forma, bet pats jis toks sunkus atrodo.
Atsakyti
nesu profė, iš vis dėl laiko stokos nebepiešiu... verysad.gif bet paskutinis šis man labai išsibarstęs toks atrodo g.gif
Atsakyti