Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(..simutea.. @ 2011 04 06, 17:28)
Dar vienas klausimėlis apie fraktalus. ax.gif Kai imate pieštukus, nupiešusios, juos grąžinate į tą pačią krūvelę (iš kurios dar imsite) ar į kitą (iš kurios daugiau neimsite)? Ta prasme, ar dar galima, tą patį pieštuką išsitraukt dar kartą. Aš panaudojus vieną pieštuką padedu į atskirą krūvelę, iš kurios nebetraukiu.

I ta pacia kruvele padedu. Nepamenu, kad reiketu juos deti atskirai schmoll.gif
Atsakyti
Nupiešiau ir aš pirmąjį fraktalą. Įdomu visai. Gal Vaižgantė pakomentuotų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 06 balandžio 2011 - 20:21
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 06, 21:13)
Nupiešiau ir aš pirmąjį fraktalą. Įdomu visai. Gal Vaižgantė pakomentuotų 4u.gif
user posted image

Uodegos truksta sitam "zveriui" mirksiukas.gif biggrin.gif
O ka reiskia juoda spalva?
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 04 06, 20:37)
Uodegos truksta sitam "zveriui"  mirksiukas.gif  biggrin.gif

ta prasme ax.gif piešinys piktai atrodo?
Atsakyti
Labas vakaras visoms,

Įkeliu savo pirmus 6 fraktalus. Gal galėtumėt, Vaižgante (arba išmanančios gerai šią sritį 4u.gif ) pakomentuoti ar galbūt kažką patarti? Būčiau labai dėkinga ax.gif

Pirmą fraktalą piešiant pati pirma ištraukta spalva buvo balta ir tos "ausytės" ir kt . to pačio melsvumo plotai pradžioj buvo balti.

I
user posted image

II
user posted image

III
user posted image

IV
user posted image

V
user posted image

VI
user posted image

Čia atvirukas, kaip manot ar galima tokį dalyką dovanoti, ar nepakenks žmogui jei aš su pačiais geriausiais ketinimais?
user posted image

Nekantriai lauksiu komentarų blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Gal zinote kur galima butu paziureti Nerealios namu seimininkes tos laidos apie fraktalus kartojima?Ta diena dirbau virsvalandzius ir nepaziurejau, o labai noreciau... ax.gif
Atsakyti
o aš norėčiau paklausti iš kur galima nusipirkti tą knygą? gal internetu užsisakyti galima? Rusų nesuprantu, bandžiau su google vertįju verstis, bet lb jau nekaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..simutea..: 09 balandžio 2011 - 07:25
QUOTE(Jugile @ 2011 04 09, 00:56)
Labas vakaras. Gal zinote kur galima butu paziureti Nerealios namu seimininkes tos laidos apie fraktalus kartojima?Ta diena dirbau virsvalandzius ir nepaziurejau, o labai noreciau... ax.gif

Štai čia video
http://www.stimulus....piesimas/video/

Atsakyti
QUOTE(..simutea.. @ 2011 04 09, 08:22)
o aš norėčiau paklausti iš kur galima nusipirkti tą knygą? gal internetu užsisakyti galima? Rusų nesuprantu, bandžiau su google vertįju verstis, bet lb jau nekaip schmoll.gif

http://joga.puslapiai.lt/kuryba.shtml
Atsakyti
QUOTE(..simutea.. @ 2011 04 10, 10:59)

thumbup.gif Nagi vis ilisdavau i temute ir tie fraktalai manes nesudomindavo, atrode kaip laiko svaistymas, betgi dabar pamazu jie kazkaip "paliete" mane, tad reikes pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Dažną dieną nupiešiu fraktalą. Smagu...
Atsakyti
Norejau paklausti ar ta 21 fraktala reikia nusipiesti uzsimerkus? Tame video sake, kad spalvas traukti uzsimerkus bent jau iki 4 fraktalo, o pati "raizgini" nuo ketvirto irgi jau atsimerkus piesti? blush2.gif
Atsakyti