Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(dumb @ 2011 04 05, 13:32)
http://public.fotki....my-first-album/
Viskas, pabaigiau piešt  smile.gif 
Seniau buvo tokie žemiškesni  g.gif  O nuo 18 tokie nei šiokie, nei tokie jie man

Kodėl kai kuriuose fraktaluose baltos gardelės paliktos - specialiai ar netyčia gavos?

Neturėtų likti baltų gardelių, reikia visas užspalvinti.
Ar bandyta piešti korekcinius, nes kai kurie labai teisingai užspalvinti?
Papildyta:
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 05, 16:22)
rytoj važiuoju į ezoterinį knygyną knygos kita tema,reiks pažiūrėti apie fraktalus. Ten žiūrėt ar ir paprastame knygyne yra?

Brigita parduoda vertimą rusiškos knygos, o ar knygynuose yra dar kokių - aš asmeniškai nemačiau
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 05, 19:38)

Brigita parduoda vertimą rusiškos knygos, o ar knygynuose yra dar kokių - aš asmeniškai nemačiau

čia nikas Brigita? Knyga versta?Kaip man su ja susisiekti?
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 05, 20:46)
čia nikas Brigita? Knyga versta?Kaip man su ja susisiekti?

Brigita Paulauskienė, kuri fraktalų seminarus veda smile.gif

http://www.stimulus....ktalu-piesimas/

http://www.joga.us.lt/?q=node/11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Habbi: 05 balandžio 2011 - 19:51
QUOTE(Habbi @ 2011 04 05, 21:38)
Kodėl kai kuriuose fraktaluose baltos gardelės paliktos - specialiai ar netyčia gavos?

Neturėtų likti baltų gardelių, reikia visas užspalvinti.
Ar bandyta piešti korekcinius, nes kai kurie labai teisingai užspalvinti?

Nenorėjau ten spalvint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 05, 19:50)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 04 05, 13:32)
http://public.fotki....my-first-album/
Viskas, pabaigiau piešt  smile.gif 
Seniau buvo tokie žemiškesni  g.gif  O nuo 18 tokie nei šiokie, nei tokie jie man

ten tokie mažučiai tarpeliai kodėl nespalvinti g.gif

radau atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, labai norėčiau prisijungti prie Jūsų 4u.gif

Dar nespėjau perskaityti visų temų apie fraktalus, nepykite prašau jei kartosiuosi su klausimais...

Neperseniausiai per TV laidą sužinojau, kad yra tokie fraktalai ir pradėjau piešti. Turiu 6, piešiu 7-tą.

Pagrindiniai man dabar kylantys klausimai:
Ką daryti su linijos pradžia ir pabaiga- ar galima tuos galiukus kažkur prijungti jau atsimerkus ar tarp saves sujungti, nes dažnai jie baigiasi "niekur", nesudaro jokios dalelės?
Piešiant pirmą fraktalą pati pirmoji ištraukta spalva buvo balta, intuityviai buvau nuspalvinusi gan didelius baltus plotus. Ar tai reiškia, kad neišnaudoju savo energijos? Vėliau perskaičiau, kad neturi likti nenuspalvintų ar baltų gardelių, taigi baltas vietas nuspalvinau šviesiai melsvai. Ar galima taip daryti?
Ar teisingai, kad pirmų 4 fraktalų spalvas reikia rinktis ir derinti intuityviai, o nuo penkto galima rinktis pačiam? Laidoje taip sakė... Ar aš blogai supratau? blush2.gif

Norėjau įkelti savo fraktalus, bet pasirodo skenuotas piešinys neatitinka tikrovės, atrodo murzinas- reikia nufotografuoti smile.gif

Kai įkelsiu (jeigu pavyks biggrin.gif ), gal galėsite pasidalinti savo pastebėjimais ir patirtim, labai įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekaipvisos: 06 balandžio 2011 - 08:23
QUOTE(nekaipvisos @ 2011 04 06, 09:19)
Pagrindiniai man dabar kylantys klausimai:
Ką daryti su linijos pradžia ir pabaiga- ar galima tuos galiukus kažkur prijungti jau atsimerkus ar tarp saves sujungti, nes dažnai jie baigiasi "niekur", nesudaro jokios dalelės?
Piešiant pirmą fraktalą pati pirmoji ištraukta spalva buvo balta, intuityviai buvau nuspalvinusi gan didelius baltus plotus. Ar tai reiškia, kad neišnaudoju savo energijos? Vėliau perskaičiau, kad neturi likti nenuspalvintų ar baltų gardelių, taigi baltas vietas nuspalvinau šviesiai melsvai. Ar galima taip daryti?
Ar teisingai, kad pirmų 4 fraktalų spalvas reikia rinktis ir derinti intuityviai, o nuo penkto galima rinktis pačiam? Laidoje taip sakė... Ar aš blogai supratau? blush2.gif

Linijos pradžia ar pabaiga, kad neliktų siūlų, yra pripiešiama iki artimiausio susikirtimo.

Taip, balta spalva reiškia nepanaudotą energiją, užspalvinti baltą kita spalva galima.

Pirmi 4 fraktalai piešiami intuityviai, tiesiog išsitrauki pieštuką, kur nusileido ranka, ten ir spalvini. Paskui jau prasideda korekcinių fraktalų piešimas, kur spalvos renkamos ir derinamos. Galima ir toliau nežiūrint išsitraukti pieštuką, bet jau spalvini žinodama, kokia spalva šalia kokios turėtų būti
Atsakyti
Sveiki, kaip džiaugiuosi atradusi šią temą!! clap.gif
Ačiū Rasmai, kuri užvedė pirmąją temą.

Ar dar yra kokių nors piešimo metodikų, kurios skatina "gijimą", savęs pažinimą ir pan.?
Kol kas žinau apie mandalų piešimą, ebru, dabar jau ir apie fraktalus.
Gal kas nors dar ką nors panašaus žinote?
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2011 04 06, 14:12)
Sveiki, kaip džiaugiuosi atradusi šią temą!! clap.gif
Ačiū Rasmai, kuri užvedė pirmąją temą.

Ar dar yra kokių nors piešimo metodikų, kurios skatina "gijimą", savęs pažinimą ir pan.?
Kol kas žinau apie mandalų piešimą, ebru, dabar jau ir apie fraktalus.
Gal kas nors dar ką nors panašaus žinote?

Dar yra piešimas smėliu smile.gif
Kaligrafija smile.gif
Tai piešimo visokių metodų ir rūšių yra, reikia tik rasti, kas žmogui tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Habbi: 06 balandžio 2011 - 13:48
QUOTE(Habbi @ 2011 04 06, 13:04)
Linijos pradžia ar pabaiga, kad neliktų siūlų, yra pripiešiama iki artimiausio susikirtimo.

Taip, balta spalva reiškia nepanaudotą energiją, užspalvinti baltą kita spalva galima.

Pirmi 4 fraktalai piešiami intuityviai, tiesiog išsitrauki pieštuką, kur nusileido ranka, ten ir spalvini. Paskui jau prasideda korekcinių fraktalų piešimas, kur spalvos renkamos ir derinamos. Galima ir toliau nežiūrint išsitraukti pieštuką, bet jau spalvini žinodama, kokia spalva šalia kokios turėtų būti

Ačiū labai už atsakymą smile.gif

Praktikuosiuosi toliau ax.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimėlis apie fraktalus. ax.gif Kai imate pieštukus, nupiešusios, juos grąžinate į tą pačią krūvelę (iš kurios dar imsite) ar į kitą (iš kurios daugiau neimsite)? Ta prasme, ar dar galima, tą patį pieštuką išsitraukt dar kartą. Aš panaudojus vieną pieštuką padedu į atskirą krūvelę, iš kurios nebetraukiu.
Atsakyti