Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(..simutea.. @ 2011 04 02, 20:25)
o kokie tie korekciniai? tie įprastini kur reikia apie minutę piešti užsimerkus linijas, o paskui užspalvinti?

Korekciniai piešiami atsimerkus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2011 04 02, 21:29)
Manau, vis tik geriau pačiam analizuoti, ypatingai pirmąjį.Galbūt turint pačiam kažkokias įžvalgas verta išgirsti ir kitų nuomonę, nes tas savęs pažinimas tęsiasi ne tik piešiant, bet ir analizuojant , kartais gali nesinorėt net pačiam sau pripažint turint vienas ar kitas savybes.
Piešiant ir traukiant spalvas gana paprasta atkreipt dėmesį, kokia spalva vyrauja, kokių spalvų visai nėra, kokiomis nuspalvinta didžiausi plotai, linijos grubios kampuotos ar minkštos plastiškos...
Esu skaičius (kažkur), kad padarius 2-3 dienų pertrauką imama skaičiuot iš naujo iki 21.Kad spalvų rekomenduojama turėt iki 100, kuo daugiau ir įvairesnių .

Aciu 4u.gif
Naudinga info apie 21. Man kazkaip intuityviai toks uzsidegimas kasdien piesti, nepraleisti nei dienos kol nesurinksiu 21. Siandien piesiau ketvirtaji. Labai idomiai krenta spalvos, pastebiu tendencijas. Manau bus labai idomu analizuot.
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 04 02, 21:35)
Taip, pertrauka didelė buvo. Pirmasis pieštas 2010-09-25, o aštonioliktas 2011 03 31. Man mano pirmasis iš vis labiausiai patinka iš visų mano pieštų.  smile.gif
Aš su norais tai dar palūkėsiu, kažkaip atsargiai žiūriu, nes būtent aš ir nežinau ko ištikrųjų noriu, viskas kas minutę keičias. doh.gif

21 fraktalas, taip vadinamas prapiešimas, turi būti nupieštas per 1 mėn., max užtrunkant 1,5 mėn.

Prieš piešiant norų fraktalus reikėtų iš pradžių tuos norus susirašyti ir įsitikinti, kad tai tikrai TAVO norai ir kad tai tikrai tas, ko tu trokšti, o tada jau imtis piešimo ir konkretaus noro pildymo.

Tiksliausiai žmogų apibūdina pirmasis fraktalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Habbi: 03 balandžio 2011 - 11:20
doh.gif Velniava, tai aš blogai piešiu. Tai aš galėsiu vėl iš naujo pradėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 04 03, 12:26)
doh.gif  Velniava, tai aš blogai piešiu. Tai aš galėsiu vėl iš naujo pradėt. biggrin.gif

Nieko blogo smile.gif
Tiesiog, anot knygos autorės, 21 fraktalas nupiešiamas per mėnesį - maždaug kasdien po fraktalą smile.gif
Po to 21 jau gali piešti meninius, norų, šiaip ir t.t.
Tada po kurio laiko, pvz., po metų, vėl gali kartoti 21 fraktalo ciklą.
Atsakyti
Pieštukų rinkinyje paprastai yra baltas pieštukas, sakykit, ar jį išimti, jis nereikalingas spalvinant? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2011 04 03, 13:08)
Pieštukų rinkinyje paprastai yra baltas pieštukas, sakykit, ar jį išimti, jis nereikalingas spalvinant?  4u.gif

Išimti
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 04 03, 13:39)
Nieko blogo smile.gif
Tiesiog, anot knygos autorės, 21 fraktalas nupiešiamas per mėnesį - maždaug kasdien po fraktalą smile.gif
Po to 21 jau gali piešti meninius, norų, šiaip ir t.t.
Tada po kurio laiko, pvz., po metų, vėl gali kartoti 21 fraktalo ciklą.

o ar visus 21-ą reikia piešti užsimerkus, ir pieštukus traukti užsimerkus? nlb suprantu doh.gif gal galėtumėte paaiškinti kaip piešti tuos korekcinius dar kartelį blush2.gif
LB ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(..simutea.. @ 2011 04 03, 20:13)
o ar visus 21-ą reikia piešti užsimerkus, ir pieštukus traukti užsimerkus? nlb suprantu doh.gif gal galėtumėte paaiškinti kaip piešti tuos korekcinius dar kartelį  blush2.gif
LB ačiū  4u.gif

matrica visada piešiama užsimerkus. Pieštukai nežiūrint imami kaire ranka, o spalvinama dešine (kairiarankiams atvirkščiai). Spalvinama nesirenkat gardelių, kur ranka nusileido, ten ir nuspalvini.

Korekciniai piešiami iš esmės taip pat, tik galima rinktis spalvas ir tendencingai jas derinti splavinant gardeles. Tačiau galima traukti pieštukus nežiūrint, bet splalvinti tikslingai pasirenkant gardeles. Korekcinių fraktalų esmė yra spalvų naudojimas. Bet kuriuo atveju visas spalvas reikia panaudoti. Tik vienų spalvų reik mažiau, kitų daugiau...
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif db supratau ax.gif
Atsakyti
Pieštukus visada traukiau dešine ranka, kaip ir kortas... Manau, tai nėra svarbu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 03, 22:09)
Pieštukus visada traukiau dešine ranka, kaip ir kortas... Manau, tai nėra svarbu...

Kita ranka reikia imti tam, kad į veiklą įsijungtų kitas smegenų pusrutulis... Čia psichologiniai dalykai
Atsakyti