Mano pirmieji fraktaliukai
Siandien piesiu sudetingesni Reikia geru piestuku butinai
QUOTE(dumb @ 2011 04 01, 00:19)
Nu va, nusipirkau pieštukų ir nupiešiau fraktalą
Taigi rodaus palyginimui pirmą ir aštonioliktą.
Taigi rodaus palyginimui pirmą ir aštonioliktą.
Kažkodėl nerodo
Pirmas:
Aštonioliktas:
aš ką tik trečią užbaigiau pagavo mane tie fraktalai
labai įdomu žiūrėti į kitų darbus, net keista ,kad piešiant makaliūzes skirtingiem žmonėm jos gaunasi tokios skirtingos
tik va man įdomu kaip po to reikia save išanalizuoti,kaip suprasti spalvas ,piešinius ir pan.
labai įdomu žiūrėti į kitų darbus, net keista ,kad piešiant makaliūzes skirtingiem žmonėm jos gaunasi tokios skirtingos
tik va man įdomu kaip po to reikia save išanalizuoti,kaip suprasti spalvas ,piešinius ir pan.
QUOTE(Owlet @ 2011 04 01, 14:29)
aš ką tik trečią užbaigiau pagavo mane tie fraktalai
Knygoj labai aiškiai aprašytas visas nagrinėjimas... Nuo ko pradėti, ką ir kaip žiūrėti.
http://www.shalagram...ctalmandals.htm
gal kas susidomes, paspaudus simbolį artsiveria kompiuterinio frakltalo fone archetipinis simbolis.
gal kas susidomes, paspaudus simbolį artsiveria kompiuterinio frakltalo fone archetipinis simbolis.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 30, 20:53)
Piešk piešk, o tai tema merdi nepelnytai
labai neturiu laiko ankstesniu temuciu perskaityti gal neuzpyksit jei paklausiu paemus neziurint piestuka kiek gardeliu vienu metu galima uzspalvinti?niu aišku ,kad nesilietu--kartais man norisi tris uzspalvinti ,kartais du ,kartais tik viena
Neanalizavau dar spalvu reikšmiu-tik piešiu dar tik užvakar ėmėsi tik žaliu spalvu pieštukai-vakar tik rūžavos ir orandžinės kaip čia amenybe,psichika,charakteris per diena nesikeičia
QUOTE(Adatėlė @ 2011 04 02, 08:29)
labai neturiu laiko ankstesniu temuciu perskaityti gal neuzpyksit jei paklausiu paemus neziurint piestuka kiek gardeliu vienu metu galima uzspalvinti?niu aišku ,kad nesilietu--kartais man norisi tris uzspalvinti ,kartais du ,kartais tik viena
Neanalizavau dar spalvu reikšmiu-tik piešiu dar tik užvakar ėmėsi tik žaliu spalvu pieštukai-vakar tik rūžavos ir orandžinės kaip čia amenybe,psichika,charakteris per diena nesikeičia
1-12.
sveikos, fraktalų mylėtojos
gal galėtumėt man papasakot apie norų techniką (nžn kaip tiksliai įvardinti ), neturiu kada skaityti praėjusių temų.. pažiūrėjusi "nerealios namų šeimininkės" su fraktalų piešimo mokytoja, supratau, kad iš tų 21 fraktalo(kuriuos reikia nupiešti) ketvirtąjį jau reikia piešti su noru, svajone, ir parenkant spalvas, bei vidury fraktalo apskritimą išryškinant. Ar aš teisingai supratau? gal galėtumėt tiksliau aprašyti visą tą eigą?
ir ar yra knyga lietuvių kalba, ar tik ta vienintelė rusų?
AČIŪ
gal galėtumėt man papasakot apie norų techniką (nžn kaip tiksliai įvardinti ), neturiu kada skaityti praėjusių temų.. pažiūrėjusi "nerealios namų šeimininkės" su fraktalų piešimo mokytoja, supratau, kad iš tų 21 fraktalo(kuriuos reikia nupiešti) ketvirtąjį jau reikia piešti su noru, svajone, ir parenkant spalvas, bei vidury fraktalo apskritimą išryškinant. Ar aš teisingai supratau? gal galėtumėt tiksliau aprašyti visą tą eigą?
AČIŪ
QUOTE(..simutea.. @ 2011 04 02, 18:26)
sveikos, fraktalų mylėtojos
AČIŪ
AČIŪ
Iš pradžių piešiami korekciniai fraktalai Su norais pradėjau dirbti nupiešus gal 40 fraktalų...
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 02, 22:22)
Iš pradžių piešiami korekciniai fraktalai Su norais pradėjau dirbti nupiešus gal 40 fraktalų...
o kokie tie korekciniai? tie įprastini kur reikia apie minutę piešti užsimerkus linijas, o paskui užspalvinti?
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2011 03 31, 16:58)
Sveikos,
vakar piesiau savo pirmaji fraktala (pagal taisykles), taciau nezinau ar galiu ji uzskaityt?
Mano juodas tusinukas tarpais taip neryskiai nubreze linijas, kad as spalvindama kai kurias praleidau, kitur siek tiek sujungiau gardelius i viena. Siandien piesiau dar viena, bet jau emiau melyna tusinuka, nes toki tik teradau. Tai ar man ji laikyti pirmu ar antru jau?
Perskaiciau per vakar ir siandien visas tris temas, patiko jusu aiskinimai ir komentarai, fraktalu ideja ir pojutis juos piesiant. Susikonspektavau visas spalvu reiksmes, kai kuriu merginu aiskinimus. Kai nupiesiu 21 pati, imsiuos savianalizes, issistudijuosiu visa info kuria susirinkau.
vakar piesiau savo pirmaji fraktala (pagal taisykles), taciau nezinau ar galiu ji uzskaityt?
Mano juodas tusinukas tarpais taip neryskiai nubreze linijas, kad as spalvindama kai kurias praleidau, kitur siek tiek sujungiau gardelius i viena. Siandien piesiau dar viena, bet jau emiau melyna tusinuka, nes toki tik teradau. Tai ar man ji laikyti pirmu ar antru jau?
Perskaiciau per vakar ir siandien visas tris temas, patiko jusu aiskinimai ir komentarai, fraktalu ideja ir pojutis juos piesiant. Susikonspektavau visas spalvu reiksmes, kai kuriu merginu aiskinimus. Kai nupiesiu 21 pati, imsiuos savianalizes, issistudijuosiu visa info kuria susirinkau.
Manau, vis tik geriau pačiam analizuoti, ypatingai pirmąjį.Galbūt turint pačiam kažkokias įžvalgas verta išgirsti ir kitų nuomonę, nes tas savęs pažinimas tęsiasi ne tik piešiant, bet ir analizuojant , kartais gali nesinorėt net pačiam sau pripažint turint vienas ar kitas savybes.
Piešiant ir traukiant spalvas gana paprasta atkreipt dėmesį, kokia spalva vyrauja, kokių spalvų visai nėra, kokiomis nuspalvinta didžiausi plotai, linijos grubios kampuotos ar minkštos plastiškos...
Esu skaičius (kažkur), kad padarius 2-3 dienų pertrauką imama skaičiuot iš naujo iki 21.Kad spalvų rekomenduojama turėt iki 100, kuo daugiau ir įvairesnių .
Dumb , galvojau , kad supainiota pirmas yra aštuonioliktas , o aštuonioliktas yra pirmas.Su skiautere man rodos harmoningesnis, gal jie su žymia pertrauka piešti?
Su norais neverta skubėti, pirmiau reikia prasipiešti ir išsianalizuoti(o ir norai greičiausiai iki to pasikeis).Sakė , kad nuo 4-5 galima koreguoti,šiaip pritariu Vaižgantės nuomonei, kad geriau koreguoti nusipiešus 21, bet jei aiškiai matosi, kad 4-5 piešiniai eina šalti , niūrūs be raudonos ugnelės, be mėlynos ramumos, jei aiškiai matosi , kad trūksta gyvybės, manau nepakenks įvest saikingai trūkstamų spalvų.Nors tas palaipsniui ir savaime turėtų atsirasti.
Norai tik po 21 ir savianalizės(kartais žmogus nori to ko jam iš tikro visai nereikia).
Mačiau rašant, kad kursuose parduoda lietuvių kalba.
QUOTE(Linkon @ 2011 04 02, 22:29)
Dumb , galvojau , kad supainiota pirmas yra aštuonioliktas , o aštuonioliktas yra pirmas.Su skiautere man rodos harmoningesnis, gal jie su žymia pertrauka piešti?
Taip, pertrauka didelė buvo. Pirmasis pieštas 2010-09-25, o aštonioliktas 2011 03 31. Man mano pirmasis iš vis labiausiai patinka iš visų mano pieštų.
Aš su norais tai dar palūkėsiu, kažkaip atsargiai žiūriu, nes būtent aš ir nežinau ko ištikrųjų noriu, viskas kas minutę keičias.