Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

Va čia visai suprantamai aprašyta, kaip pradėti http://www.fraktalin...scaronimas.html

Fraktalinio piešimo metodas — kas tai yra? http://www.fraktalin...as-tai-yra.html

Aš jau senokai nepiešiau... Pastebėjau, kad noras piešti yra tik tada, kai esu viena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 31 kovo 2011 - 07:42
Ačiū
manau kitoj temutėj bus galima įdėti į pradžią
patį tekstą

QUOTE(*Liepa18* @ 2011 03 31, 08:40)
Va čia visai suprantamai aprašyta, kaip pradėti

Atsakyti
Piešėjų LT yra daug, dabar tai savotiška mada...
Atsakyti
O aš tik vėl kažkaip susipainiojau, nes kiek jau skaičiau, kad pradžioje reikia nupiešti 21 fraktalą - spalvas traukti nežiūrint. O laidoje Brigita sake, kad pirmiems 4 spalvos traukiamos nežiūrint, o po to jau traukti sąmoningai - neva nuo 5 jau piešiami korekciniai fraktalai... g.gif
Tai dabar likau nesupratusi kaip reikia ištikro...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 03 31, 10:59)
O aš tik vėl kažkaip susipainiojau, nes kiek jau skaičiau, kad pradžioje reikia nupiešti 21 fraktalą - spalvas traukti nežiūrint. O laidoje Brigita sake, kad pirmiems 4 spalvos traukiamos nežiūrint, o po to jau traukti sąmoningai - neva nuo 5 jau piešiami korekciniai fraktalai...  g.gif

susipažinus su spalvomis (jų reikšmėm, deriniais)galima koreguoti, čia , manau pimoji sąlyga, kada galima rinktis spalvas.Nebent yra kas patartų kokias spalvas toliau rinktis.
Atsakyti
Va, ir as nesupratau kada pradeti samoningai rinktis spalvas g.gif
Vakar piesiau neziuredama- vis oranzine spalva issitraukdavau doh.gif
Atsakyti
Mano nuomonė tokia: jei nori gauti info apie save, 21 fraktalą pieši traukdama spalvas.
Atsakyti
Aš nupiešiau 17 ir darau didele pauzę. Išblėso įdomumas, bet čia laikinai, kadangi jau galvoju pirkt naujus pieštukus ir vėl tęst. Visus 17 spalvinau spalvom ištrauktom nežiūrint, man taip kurkas įdomiau smile.gif
Atsakyti

Merginos, turiu prašymą 4u.gif. Kam nesunku įmeskit knygą su nuoroda, kad visos ir visi norintys galėtų parsisiųst. Nes mano až kartais perpildyta būna, o aš nelabai turiu laiko kiekvienai atskirai siųst ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
vakar piesiau savo pirmaji fraktala (pagal taisykles), taciau nezinau ar galiu ji uzskaityt?
Mano juodas tusinukas tarpais taip neryskiai nubreze linijas, kad as spalvindama kai kurias praleidau, kitur siek tiek sujungiau gardelius i viena. Siandien piesiau dar viena, bet jau emiau melyna tusinuka, nes toki tik teradau. Tai ar man ji laikyti pirmu ar antru jau?
Perskaiciau per vakar ir siandien visas tris temas, patiko jusu aiskinimai ir komentarai, fraktalu ideja ir pojutis juos piesiant. Susikonspektavau visas spalvu reiksmes, kai kuriu merginu aiskinimus. Kai nupiesiu 21 pati, imsiuos savianalizes, issistudijuosiu visa info kuria susirinkau.

Imetu saviskius abu. Butu idomu isgirsti komentaru ir izvalgu. Aciu 4u.gif
Pirmasis:
user posted image
Antrasis:
user posted image
Atsakyti
Nu va, nusipirkau pieštukų ir nupiešiau fraktalą thumbup.gif
Taigi rodaus palyginimui pirmą ir aštonioliktą.
user posted image
user posted image
Atsakyti
žiūrėdama laidą pagalvojau, kad kažko panašaus man kaip tikir reikia smile.gif
jau 2 nupiešiau, piešiu ir toliau smile.gif noro yra
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 03 31, 10:59)
O aš tik vėl kažkaip susipainiojau, nes kiek jau skaičiau, kad pradžioje reikia nupiešti 21 fraktalą - spalvas traukti nežiūrint. O laidoje Brigita sake, kad pirmiems 4 spalvos traukiamos nežiūrint, o po to jau traukti sąmoningai - neva nuo 5 jau piešiami korekciniai fraktalai...  g.gif

iš laidos aš tai supratau taip, kad mažiausiai 4 reikia nupiešti traukiant spalvas. na o geriausiai 21 smile.gif
Atsakyti