Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(ieki2926 @ 2011 02 28, 17:33)
ar ir mano piesini galima vadinti fraktalu? O gal labiau tiktu meninis fraktalas? Ar

Fraktalinė mandala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 02 28, 18:09)
Fraktalinė mandala smile.gif

Si darbeli norejosi nupiesti, kai apsipratau su zinia, kad nestuke.gif ,
tik idomu, ka kvadratukai ir trikampiukai reiskia, itariu, kad nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(ieki2926 @ 2011 02 28, 19:31)
Si darbeli norejosi nupiesti, kai apsipratau su zinia, kad  nestuke.gif ,
tik idomu, ka kvadratukai ir trikampiukai reiskia, itariu, kad nieko gero...

Fraktalai (skirti analizei), nes dar yra meniniai, norų ir t.t., nuo mandalų tuo ir skiriasi, kad fraktalo matrica piešiama užsimerkus, spalvinama spalvas pasirenkant nematom, o mandalų matrica piešiama atsimerkus ir spalvos pasirenkos tikslingai. Aišku, galima analizuoti ir mandalos piešimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 02 28, 18:47)
Fraktalai (skirti analizei), nes dar yra meniniai, norų ir t.t., nuo mandalų tuo ir skiriasi, kad fraktalo matrica piešiama užsimerkus, spalvinama spalvas pasirenkant nematom, o mandalų matrica piešiama atsimerkus ir spalvos pasirenkos tikslingai. Aišku, galima analizuoti ir mandalos piešimą smile.gif

Supratau, dekui uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ieki2926 @ 2011 02 28, 20:22)
Supratau, dekui uz paaiskinima  4u.gif

Prašom smile.gif
Atsakyti
Ko cia taip tylu, nebepiesiat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2011 03 13, 20:05)
Ko cia taip tylu, nebepiesiat? ax.gif

Rečiau piešiu. ax.gif
Atsakyti
Šiandien du fraktaliukus papeckiojau:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kažkaip man tokie kaip gyviai atrodo... slibinukai smile.gif
Atsakyti
labas
šiandien per laida-,,nerealios namu šeimninkės"pasakojo apie fraktalus-atskubejau i šia temute pasmalsauti,kaip jums čia sekasi-daug gražių fraktalų mačiau,bandysiu ir aš blush2.gif kai pripiešiu pasirodysiu ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2011 03 30, 20:32)
labas
šiandien per laida-,,nerealios namu šeimninkės"pasakojo apie fraktalus-atskubejau i šia temute pasmalsauti,kaip jums čia sekasi-daug gražių fraktalų mačiau,bandysiu ir aš blush2.gif kai pripiešiu pasirodysiu ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Piešk piešk, o tai tema merdi nepelnytai ax.gif
Atsakyti
O aš pamąsčiau, gal būtų galima įdėti tikslią info, kaip juos piešti? Ir kam jų reikia? Ir ką su jais po to daryti? Tuomet manau ir piešėjų daugiau būtų smile.gif
Atsakyti