Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Liama @ 2011 02 06, 19:07)
Man atrodo, kad fraktalai tai mažas indėlis ar priemonė į savęs tobulinimą dvasingumo link. Aš tikiu, kad ir man jis kažkiek padeda. Bet man to nepakanka, aš ieškau ir kitų būdų...  ax.gif

tai taip,kad ir maza priemone pajudinimui,bet veiksminga.Ir as ties tuo gi nesustoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2011 02 06, 14:05)
Labai grazus patys paskuniai fraktalai... wub.gif  As piesiu meninius, tai del meniniu galiu pasakyti, kad cia negalioja taisykles kaip spalvinti. Tiesiog darai tai del proceso.Gali ir ziurint, ir neziurint spalvas straukti, gali tos pacios spalvos ir liestis, galima ta pacia spalva ir daugiau nei 12 ploteliu nuspalvinti smile.gif  Cia jau yra kiekvieno laisve ir pasirinkimas mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2011 02 06, 21:07)
Žiūrinėjau senąją temą ir radau nuorodą į jūsų fraktalus. Man iki tokių dar toli  biggrin.gif
Pasižiūrėjus pirmąjį ir paskutinius, matosi labai didelis skirtumas ir didelė pažanga  bigsmile.gif  wub.gif
Man atrodo, kad fraktalai tai mažas indėlis ar priemonė į savęs tobulinimą dvasingumo link. Aš tikiu, kad ir man jis kažkiek padeda. Bet man to nepakanka, aš ieškau ir kitų būdų...  ax.gif

Aciu smile.gif Istiesu as pati jauciu labai dideli skirtuma. Ir tikiu del to ,,issijudinimo". Pirmasis fraktalas piestas kai buvau istrigusi tuometineje situacijoje, norejosi permainu, taciau lyg kazkasjoms trukde...Pradejus piesti po kiek laiko atsirado teigiamu rezultatu gyvenime. Ir dabar kai pasiziuriu, atrodo po met laiko(kai jau bus tiek, kiek juos piesiu) galesiu pasakyti, kad per tuos metus daug kas ivyko. Nesakau, kad tai padare fraktalai, taciau tikiu, kad jie dave nos ir mazulyti, taciau postumi link to smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Perskaičiau visą pirmąją temą, antrajai pritrūkau kantrybės smile.gif tik vakar sužinojau apie šį nuostabų atsipalaidavimo būdą ir puoliai ieškoti informacijos.
Štai mano pirmasis fraktalas blush2.gif
Gal kas nors gali pakomentuoti?
user posted image
Ačiū
Atsakyti
Sveikinimai visoms 4u.gif
Toks beveik fraktalas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 02 14, 13:09)
Sveikinimai visoms 4u.gif
Toks beveik fraktalas lotuliukas.gif

user posted image

O, kaip gražu- ačiūūūū smile.gif
Atsakyti
Irunia,kaip grazu! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū.
Gražu, ale banalu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kažkaip šiandien prisiminiau, kaip senai senai šią dieną, kai buvau jauna ir be vaikų visa atlapota lekiau per Laisvės alėją apsikarsčiusi širdutėm... Šilta buvo. O šiandien va - sibiras beveik lotuliukas.gif

Gerai, įdėsiu dar vieną savo pasižaidimą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šaunus pasižaidimas smile.gif
Atsakyti
Irunia, taip paprasta ir taip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2011 02 15, 12:44)
Irunia, taip paprasta ir taip gražu  wub.gif

Tiesiog meno kūrinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 02 14, 16:18)
Ačiū ačiū.
Gražu, ale banalu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kažkaip šiandien prisiminiau, kaip senai senai šią dieną, kai buvau jauna ir be vaikų visa atlapota lekiau per Laisvės alėją apsikarsčiusi širdutėm... Šilta buvo. O šiandien va - sibiras beveik lotuliukas.gif

Gerai, įdėsiu dar vieną savo pasižaidimą biggrin.gif
user posted image

Atsiprasau uz klausima, bet Jus kartais nesilaukiate? As sitam fraktale nestuke.gif iziuriu wub.gif

Pati kosminiu greiciu isisukau i fraktalu piesima, pirmuosius 4 jau turiu. Viena vakara uzklydau i sia tema ir labai nudziugau, nes toks piesimas man pasirode labai artimas sirdziai. Kita ryta jau skubejau pirkti geru piestuku wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 15 vasario 2011 - 14:50