Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai- bioenergetiniai piešiniai

Visai nieko- http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Taip paprasčiausią piešinuką sureikšminti...
Atsakyti
QUOTE(param @ 2011 02 02, 14:24)
Taip paprasčiausią piešinuką sureikšminti...

Žmogui, neturinčiam supratimo apie spalvų poveikį žmogui, apie vizualizaciją, apie minties jėgą, tai tik paprasti piešinukai...
Atsakyti

laba
as jau pabaigiau 21 cikla,dabar bandau ,,meno,, ieskoti smile.gif ,,Geles vazose,,
sakykit,o meniniuose fraktaluose iri galioja taisykle,kad viena spalva paemus nuspalvoti iki 12 gardeliu?

user posted image
Atsakyti
Ar žmogus matantis kitų auras gali kaip nors tam žmogui pakenkti ? Nužiūrėti ar dar ką padaryti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 04, 20:47)
Ar žmogus matantis kitų auras gali kaip nors tam žmogui pakenkti ? Nužiūrėti ar dar ką padaryti  schmoll.gif

Gali, jei turi aštrų žvilgsnį. Kai apžiūrinėju biolauką, stangiuosi žvilgsnį truputėlį suminkštinti.
Bet kuo čia dėti fraktalai?
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2011 02 04, 17:15)
laba
as jau pabaigiau 21 cikla,dabar bandau ,,meno,, ieskoti  smile.gif  ,,Geles vazose,,
sakykit,o meniniuose fraktaluose iri galioja taisykle,kad viena spalva paemus nuspalvoti iki 12 gardeliu?
user posted image

Laba, bigsmile.gif Man labai gražus thumbup.gif Dėl meninių fraktalų piešimo taisyklių nieko nežinau blush2.gif
Įkelsiu ir aš savo paprastą šiandieninį fraktalą. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs paskutiniai fraktalai thumbup.gif
Tai ką, mergaitės, dailininkėmis būsim? bigsmile.gif
Atsakyti
Labai grazus patys paskuniai fraktalai... wub.gif As piesiu meninius, tai del meniniu galiu pasakyti, kad cia negalioja taisykles kaip spalvinti. Tiesiog darai tai del proceso.Gali ir ziurint, ir neziurint spalvas straukti, gali tos pacios spalvos ir liestis, galima ta pacia spalva ir daugiau nei 12 ploteliu nuspalvinti smile.gif Cia jau yra kiekvieno laisve ir pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 05, 18:02)
Labai gražūs paskutiniai fraktalai  thumbup.gif
Tai ką, mergaitės, dailininkėmis būsim?  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif Turbūt... biggrin.gif O iš tikrųjų nuo mažens neblogai piešiau, bet tik kopijavau kažkieno pieštus piešinius ... Neturėjau vaizduotės schmoll.gif Gal toks piešimas nors kiek padės ją išjudinti g.gif

QUOTE(Jugile @ 2011 02 06, 14:05)
Labai grazus patys paskuniai fraktalai... wub.gif  As piesiu meninius, tai del meniniu galiu pasakyti, kad cia negalioja taisykles kaip spalvinti. Tiesiog darai tai del proceso.Gali ir ziurint, ir neziurint spalvas straukti, gali tos pacios spalvos ir liestis, galima ta pacia spalva ir daugiau nei 12 ploteliu nuspalvinti smile.gif  Cia jau yra kiekvieno laisve ir pasirinkimas mirksiukas.gif

Dėkui už pagyrimą ir informaciją. 4u.gif Man ji tikrai naudinga. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2011 02 06, 15:17)
Gal toks piešimas nors kiek padės ją išjudinti  g.gif

as kazkaip is esmes ir piesiu fraktalus,kad viduje kazka isjudinciau g.gif ax.gif nes jauciu poveiki nupiesus fraktala,lyg keistusi aplinka ,poziuris, jausmai susije su tam tikromis situacijomis.

buvau sutojus piesti ir vel vakar isstraukiau,bet mazasis paeme ir viska suseilejo lotuliukas.gif jam smagiau buvo nei man.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2011 02 06, 14:05)

Žiūrinėjau senąją temą ir radau nuorodą į jūsų fraktalus. Man iki tokių dar toli biggrin.gif
Pasižiūrėjus pirmąjį ir paskutinius, matosi labai didelis skirtumas ir didelė pažanga bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(sarafea @ 2011 02 06, 18:37)
as kazkaip is esmes ir piesiu fraktalus,kad viduje kazka isjudinciau g.gif  ax.gif nes jauciu poveiki nupiesus fraktala,lyg keistusi aplinka ,poziuris, jausmai susije su tam tikromis situacijomis.

buvau sutojus piesti ir vel vakar isstraukiau,bet mazasis paeme ir viska suseilejo  lotuliukas.gif jam smagiau buvo nei man.

Man atrodo, kad fraktalai tai mažas indėlis ar priemonė į savęs tobulinimą dvasingumo link. Aš tikiu, kad ir man jis kažkiek padeda. Bet man to nepakanka, aš ieškau ir kitų būdų... ax.gif
Atsakyti