Visai nieko- http://www.youtube.c...feature=related
Taip paprasčiausią piešinuką sureikšminti...
QUOTE(param @ 2011 02 02, 14:24)
Taip paprasčiausią piešinuką sureikšminti...
Žmogui, neturinčiam supratimo apie spalvų poveikį žmogui, apie vizualizaciją, apie minties jėgą, tai tik paprasti piešinukai...
Ar žmogus matantis kitų auras gali kaip nors tam žmogui pakenkti ? Nužiūrėti ar dar ką padaryti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 04, 20:47)
Ar žmogus matantis kitų auras gali kaip nors tam žmogui pakenkti ? Nužiūrėti ar dar ką padaryti
Gali, jei turi aštrų žvilgsnį. Kai apžiūrinėju biolauką, stangiuosi žvilgsnį truputėlį suminkštinti.
Bet kuo čia dėti fraktalai?
QUOTE(Pintikė @ 2011 02 04, 17:15)
laba
as jau pabaigiau 21 cikla,dabar bandau ,,meno,, ieskoti ,,Geles vazose,,
sakykit,o meniniuose fraktaluose iri galioja taisykle,kad viena spalva paemus nuspalvoti iki 12 gardeliu?
as jau pabaigiau 21 cikla,dabar bandau ,,meno,, ieskoti ,,Geles vazose,,
sakykit,o meniniuose fraktaluose iri galioja taisykle,kad viena spalva paemus nuspalvoti iki 12 gardeliu?
Laba, Man labai gražus Dėl meninių fraktalų piešimo taisyklių nieko nežinau
Įkelsiu ir aš savo paprastą šiandieninį fraktalą.
Labai gražūs paskutiniai fraktalai
Tai ką, mergaitės, dailininkėmis būsim?
Tai ką, mergaitės, dailininkėmis būsim?
Labai grazus patys paskuniai fraktalai... As piesiu meninius, tai del meniniu galiu pasakyti, kad cia negalioja taisykles kaip spalvinti. Tiesiog darai tai del proceso.Gali ir ziurint, ir neziurint spalvas straukti, gali tos pacios spalvos ir liestis, galima ta pacia spalva ir daugiau nei 12 ploteliu nuspalvinti Cia jau yra kiekvieno laisve ir pasirinkimas
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 05, 18:02)
Ačiū Turbūt... O iš tikrųjų nuo mažens neblogai piešiau, bet tik kopijavau kažkieno pieštus piešinius ... Neturėjau vaizduotės Gal toks piešimas nors kiek padės ją išjudinti
QUOTE(Jugile @ 2011 02 06, 14:05)
Labai grazus patys paskuniai fraktalai... As piesiu meninius, tai del meniniu galiu pasakyti, kad cia negalioja taisykles kaip spalvinti. Tiesiog darai tai del proceso.Gali ir ziurint, ir neziurint spalvas straukti, gali tos pacios spalvos ir liestis, galima ta pacia spalva ir daugiau nei 12 ploteliu nuspalvinti Cia jau yra kiekvieno laisve ir pasirinkimas
Dėkui už pagyrimą ir informaciją. Man ji tikrai naudinga.
QUOTE(Liama @ 2011 02 06, 15:17)
Gal toks piešimas nors kiek padės ją išjudinti
as kazkaip is esmes ir piesiu fraktalus,kad viduje kazka isjudinciau nes jauciu poveiki nupiesus fraktala,lyg keistusi aplinka ,poziuris, jausmai susije su tam tikromis situacijomis.
buvau sutojus piesti ir vel vakar isstraukiau,bet mazasis paeme ir viska suseilejo jam smagiau buvo nei man.
QUOTE(Jugile @ 2011 02 06, 14:05)
Žiūrinėjau senąją temą ir radau nuorodą į jūsų fraktalus. Man iki tokių dar toli
Pasižiūrėjus pirmąjį ir paskutinius, matosi labai didelis skirtumas ir didelė pažanga
QUOTE(sarafea @ 2011 02 06, 18:37)
as kazkaip is esmes ir piesiu fraktalus,kad viduje kazka isjudinciau nes jauciu poveiki nupiesus fraktala,lyg keistusi aplinka ,poziuris, jausmai susije su tam tikromis situacijomis.
buvau sutojus piesti ir vel vakar isstraukiau,bet mazasis paeme ir viska suseilejo jam smagiau buvo nei man.
Man atrodo, kad fraktalai tai mažas indėlis ar priemonė į savęs tobulinimą dvasingumo link. Aš tikiu, kad ir man jis kažkiek padeda. Bet man to nepakanka, aš ieškau ir kitų būdų...