Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

Labai įdomu... paskaičius pasisakymų jau neramu darosi, prieš mmm pykino, nors jos atėjo laiku ir tik neseniai baigiau sirgti ir mmm buvo beveik normalios, išskyrus tai, kad kaip niekad pykino ir po mmm pykina ir savijauta keista, tai nejaugi gali būti taip, kad aš nebeviena ax.gif bigsmile.gif uch tiu dralalala įdomu, įdomu...
Atsakyti
Man taip pat neramu...menesines yra, bet regis ne tokios gausios kaip anksciau... per paskutinias,paskutine diena (nes daugiau nebeiskenciau) pasidariau testa,rode tik viena juostele...po vienos sausos dienos buvo truputis rusvu iskyru ir viskas... dabar maudzia pilva, tasiu permatomu iskyru buvo...nebezinau...ar tik issigalvoju ar yra galimybe kad tai nestumas...stresas mane pjauna kai prisiskaiciau apie nestuma su menesinem... verysad.gif
Atsakyti
pas mane buvo menesines, todel visai nezinojau kad nescia!!!!!
bet deja pastojau ne vietoje.... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kuha @ 2007 05 31, 20:24)
pas mane buvo menesines, todel visai nezinojau kad nescia!!!!!
bet deja pastojau ne vietoje.... schmoll.gif  schmoll.gif

AR JAUTEI KOKIUS POZYMIUS,MANO MMM BUVO NORMALIOS, BET PO JU BUNA KAD PYKINA,ZINAU ATVEJU ,KAD SERGA IR nestuke.gif ,NET MANO MAMAI TAIP BUVO SU PASKUTINIU NESTUMU,AS GALVOJU KAD MAN TAIP NEBUS,BET TAS PYKINIMAS g.gif
Atsakyti
norejau silkes))))
o paskui ir pikinimai prasidejo , bet vis galvojau kazkas kito nes ka tik po menesiu buvau (9 diena) tiesa menesines buvo keistos rudos rudos su kazkokiom sukietejusiom gleivem, o paskui ir raudonai pradejo...niu galvojau menesines taip turi buti, bet pasirodo nescia, ir dar gi "ne vietoje"((((((( unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kuha @ 2007 05 31, 23:53)
norejau silkes))))
o paskui ir pikinimai prasidejo , bet vis galvojau kazkas kito nes ka tik po menesiu buvau (9 diena) tiesa menesines buvo keistos rudos rudos su kazkokiom sukietejusiom gleivem, o paskui ir raudonai pradejo...niu galvojau menesines taip turi buti, bet pasirodo nescia, ir dar gi "ne vietoje"((((((( unsure.gif  verysad.gif

O kaip sužinojai, kad buvai pastojusi? Dar jautei kokius nors simptomus ar iškart kreipeisi į gydytojus?
Atsakyti
suzinojau nes su stipriais pilvo skausmais ir tepliojimu nubegau pas gyd. ten jis nestumo testa padare (galvojau teplioja nes ivyko ovuliacija buvo 10 dienu po mmmm) tai jis ir padare nestumo testa!!!!!
tada ir pagalvojokad man negimdinis((((((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuha: 01 birželio 2007 - 10:12
O gal zinote ar galima nestumo testa darytis per menesines?
Atsakyti
Galima tai bet kada, niekas nedraudžia. Bet ar tikslinga jį darytis per mėnesines? g.gif
Atsakyti
nu zinot, moterytes,
prisiskaiciau cia as ir pati dabar galvoju g.gif ana cikla jau darem 2.gif
bet atejo laiku mmmm, buvo nevisai tokios kaip visada, truputi silpnesnes, bet
baisiai skaudejo pilva, nors ji man mazdaug kas antras mmm skauda, bet tik pirma nu daugiausiai antra diena, bet si kart ketvirta diena lyg baigesi po to penkta vel prasidejo, o sesta net su skausmais darbe sedejau, ir ta dien pasibaige graziai. dabar jauciu, ta pati silpnuma, skrandzio problemas, skausma pilvo apacioje, kaip ir ana cikla, kai maniau, kad issigalvoju. o ir BT mano taip ir nebuvo nukritus (37.2 siandien), o tik septinta ciklo diena, nu per pacias mmm tai nematavau g.gif , pilva bado daug smarkiau, nei anksciau, kai judu, ar lankstausi, dar silpniau jauciuosi, esu issiblaskius, pas dantiste kedej vos nenualpau, pradejo akyse temti, nors anksciau nieko panasaus net nebudavo, nebijau as ju visai. taip tai gal ir eiciau testa pirkti, bet krutu neskauda, pries mmm viena kruti baisiai skaudejo kaip niekad, bet praejo per mmm. ai nezinau nenoriu prisisvajoti, bet sios temos paskaitymas tik patvirtino mano pacios mintis apie tai kad gal dar neissigalvoju umn.gif
Atsakyti
Aissttee, gal jau dareisi nėštumo testą? Gal jau ne viena? group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klein: 02 birželio 2007 - 13:06
QUOTE(klein @ 2007 06 02, 15:05)
Aissttee, gal jau dareisi nėštumo testą? Gal jau ne viena?  group.gif

pasidariau, bet I , neigiamas.
o BT tokia pat, cia pasiskaiciusi tema "per menesines ir iškart po ju", ten rašo kad O gali įvykti net per mmm, jei trumpas ciklas ir ilgos mmm, manau, kad gal mano O įvyko spontaniškai, pvz per mmm, ketvirta dieną jos lyg ir buvo nutrūkę, tai išnaudojau proga. jei ir buvo O tai gal ją pagavau smileysex.gif
nes temperatūra panasi į po O temperatūrą, nu nžn kas čia gali būti. tikrai nesu peršalusi, uždegimų jokių nevyksta, todėl temperatūra turėtų būti reali.
Atsakyti