QUOTE(Aistulis @ 2005 11 17, 21:46)
Visur ieškojau atsakymo į šitą klausimą - ar galimos tokios pat menesines jau ir besilaukiant? ir kur gi daugiau jei ne cia gali rasti atsakymus i visus klausimus..
mes intensyviai dalyvaujam procese ir labai tikimes leliuko
bet man problema dabar ta, kad nors esu ka tik po "savo dieneliu" kazkaip ir kvapai erzina ir pykina kartais, bet krutine skausminga buvo tik pries menesines (kazkaip anksciau kaip ir taip nebudavo) ir pavargusi ir labai jautri pasidariusi.. gal? vaistineje sake kad tokiu net teoriniu tikimybiu nera, bet iskart dave testa. Ech. ryt ryte ziuresiu, ar pastangos pasiteisino.. juk taip dirbta tiek stengtasi

mes intensyviai dalyvaujam procese ir labai tikimes leliuko

bet man problema dabar ta, kad nors esu ka tik po "savo dieneliu" kazkaip ir kvapai erzina ir pykina kartais, bet krutine skausminga buvo tik pries menesines (kazkaip anksciau kaip ir taip nebudavo) ir pavargusi ir labai jautri pasidariusi.. gal? vaistineje sake kad tokiu net teoriniu tikimybiu nera, bet iskart dave testa. Ech. ryt ryte ziuresiu, ar pastangos pasiteisino.. juk taip dirbta tiek stengtasi

O mmm buvo tokios, kaip įprastai, ar kažkokios kitokios?

QUOTE(Ikulia @ 2005 11 17, 23:12)
Idomi tema.
Mano drauge, budama nescia, sirgo mmm iki 5 nestumo menesio. Vaikelis pradejo spardytis, ji nesuprato kame reikalas...Per antra nestuma mmm buvo 2 menesius. Jos mamai su ja buvo tas pats. Tokie pipirai
Mano drauge, budama nescia, sirgo mmm iki 5 nestumo menesio. Vaikelis pradejo spardytis, ji nesuprato kame reikalas...Per antra nestuma mmm buvo 2 menesius. Jos mamai su ja buvo tas pats. Tokie pipirai

MMM nėštumo metu tikrai nevyksta ir negali vykti, nes mmm yra gimdos gleivinės atsidalijimas ir pasišalinimas, tai jei ten yra prisitvirtinęs lėliukas, kaip gi tai būtų įmanoma?

Kitas reikalas, kai kartojais patepliojimai, pakraujavimai, susiję su harmonų pokyčiais, kurios moterys supainioja su mmm...

Jei moteris