Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

QUOTE(Julenk@ @ 2011 04 27, 10:35)
Sveikutės,
Man va tokia situacija: paskutinės mm buvo kovo 11d. (šiaip jos pas mane tokios 35-38d. intervalu). Planuojam leliuką, tai žinia apie  nestuke.gif būtų  thumbup.gif .
Problemėlė tame, kad mm dar neateina. Niu pilvo maudymas apačioje, krūtys padidėjusios, spieneliai jautrūs... Testukų jau gal 5 pasidariau, visi neigiami. Balandžio 18d. darytas hcg nieko neparodė. Pas gydytoją gegužės 3 tik. O nerimas jau baigia nukankinti.

O simptomai lyginai tokie patys, kaip ir pries kiekvienas mmm ar kazkas prisidejo papildomo? Is to butu galima daryti isvadas.
Atsakyti
QUOTE(Matrioskina @ 2011 04 27, 14:20)
O simptomai lyginai tokie patys, kaip ir pries kiekvienas mmm ar kazkas prisidejo papildomo? Is to butu galima daryti isvadas.

Tai va kad ir neaišku. Kaip ir beveik tokie patys. Tik jau dvi savaites pilvo apačią maudžia, spieneliai tokia irgi nekaip įprastai doh.gif Mažiau galvoti stengiuos, nes dar pati prisigalvosiu nebūtų dalykų ir paskui pradėsiu taip jaustis blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julenk@ @ 2011 04 27, 09:35)
Sveikutės,
Man va tokia situacija: paskutinės mm buvo kovo 11d. (šiaip jos pas mane tokios 35-38d. intervalu). Planuojam leliuką, tai žinia apie  nestuke.gif būtų  thumbup.gif .
Problemėlė tame, kad mm dar neateina. Niu pilvo maudymas apačioje, krūtys padidėjusios, spieneliai jautrūs... Testukų jau gal 5 pasidariau, visi neigiami. Balandžio 18d. darytas hcg nieko neparodė. Pas gydytoją gegužės 3 tik. O nerimas jau baigia nukankinti  doh.gif

O savo ovuliacija stebit?
Gal tiesiog ši cikla ji daug veliau buvo nei yprastai ir todėl ir mmm nėra ir testai neigiami. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julenk@ @ 2011 04 27, 09:35)
Testukų jau gal 5 pasidariau, visi neigiami. Balandžio 18d. darytas hcg nieko neparodė. Pas gydytoją gegužės 3 tik. O nerimas jau baigia nukankinti  doh.gif

Jeigu hcg neigiamas tai tada tikrai nėštumo nėra schmoll.gif
Atsakyti
Pagaliau atėjo MM thumbup.gif nes jau iškankino nerimas doh.gif vakar kaip tik išrašė gydytoja Duphoston. Dar galvojau pirkti ar ne. gerai kad nutariau palaukti šiandienos. Ir jos va prasidėjo pačios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julenk@ @ 2011 04 27, 10:35)
Sveikutės,
Problemėlė tame, kad mm dar neateina. Niu pilvo maudymas apačioje, krūtys padidėjusios, spieneliai jautrūs... Testukų jau gal 5 pasidariau, visi neigiami. Balandžio 18d. darytas hcg nieko neparodė. Pas gydytoją gegužės 3 tik. O nerimas jau baigia nukankinti  doh.gif

Oi tas laukimas ir speliojimas o gal...? doh.gif Kaskart laukti naujo mėnesio yra begalo sunku su nežinia.... unsure.gif
QUOTE(Julenk@ @ 2011 04 29, 09:25)
Pagaliau atėjo MM  thumbup.gif nes jau iškankino nerimas  doh.gif vakar kaip tik išrašė gydytoja Duphoston. Dar galvojau pirkti ar ne. gerai kad nutariau palaukti šiandienos. Ir jos va prasidėjo pačios  doh.gif

Na va,smagu žinoti kad visas nerimas ir dvejonės išsisklaidė sulaukus pirmos mėnesinių dienos rolleyes.gif
Linkiu, kad neilgai trukus jau galėtumėte džiaugtis ir planuojamu neštumu, bei motinyste mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 02 gegužės 2011 - 07:30
Sveikos visos 4u.gif tikiuosi cia pataikiau.. ax.gif Na ir keista situacija turiu - kai velavo 3 dienas mmm - dariaus NT, jis parode vaiduokliuka. Tada diena patepliojo tamsiai rudom isskyrom, o kita diena pasirode vel tos pacios isskyros, bet ir su krauju. Paskui pramuse ir pasirode kaip ir normalios, gana gausios mmm. Pamasciau, na, del visa ko pasidarysiu dar viena NT - siandien vel vaiduokliukas..ka tai reiskia?ar gali but vaiduokliukas per mmm? nebesuprantu visai nieko doh.gif dvi dienas pabego kraujas gan gausiai - siandien praktiskai nebera. Kol kas. nesuprantu... AR NEBUVO KAM NORS TAIP?
Atsakyti
QUOTE(Zmonelee @ 2011 05 10, 13:26)
Sveikos visos 4u.gif  tikiuosi cia pataikiau.. ax.gif Na ir keista situacija turiu - kai velavo 3 dienas mmm - dariaus NT, jis parode vaiduokliuka. Tada diena patepliojo tamsiai rudom isskyrom, o kita diena pasirode vel tos pacios isskyros, bet ir su krauju. Paskui pramuse ir pasirode kaip ir normalios, gana gausios mmm. Pamasciau, na, del visa ko pasidarysiu dar viena NT - siandien vel vaiduokliukas..ka tai reiskia?ar gali but vaiduokliukas per mmm? nebesuprantu visai nieko  doh.gif  dvi dienas pabego kraujas gan gausiai - siandien praktiskai nebera. Kol kas.  nesuprantu... AR NEBUVO KAM NORS TAIP?

man si cikla buvo panasiai,velavo 3dienas,pasidariau nt _ vaiduoklis,bet vakare predejp teplioti,paskui pora dienu dar pakraujavo,bet nelabai gausiai kaip iprastai. vis pamaudzia dar pilvo apacia, ir bt keista .bet nt nekartojau tai ir nezinau .... paziurek parase si cikla ir praeita
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 05 10, 11:40)
man si cikla buvo panasiai,velavo 3dienas,pasidariau nt _ vaiduoklis,bet vakare predejp teplioti,paskui pora dienu dar pakraujavo,bet nelabai gausiai kaip iprastai. vis pamaudzia dar pilvo apacia, ir bt keista .bet nt nekartojau tai ir nezinau .... paziurek parase si cikla ir praeita

Nesmalsu daugiau NT nepabandyt? As palauksiu dar pora dieneliu ir vel pabandysiu NT, jei ir vel bus vaiduoklis- tada jau butu keista, gal pas daktare nueiciau, seniai labai tikrinausi, butu neprosal. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, seip menesines man buna labai gausios. bet va sykarta velavo viena diena ir atsirado tik vakare... ir jau trecia diena tik tepa rudai.. Labai norime su vyru leliuko sad.gif ar gali buti kad uzkibau...nebezinau ir ka begalvoti,merginos padekit..
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 08 08, 19:09)
Sveikutes, seip menesines man buna labai gausios. bet va sykarta velavo viena diena ir atsirado tik vakare... ir jau trecia diena tik tepa rudai.. Labai norime su vyru leliuko sad.gif ar gali buti kad uzkibau...nebezinau ir ka begalvoti,merginos padekit..

Pasidarykit nestumo testa arba kraujo tyrimuka ir suzinosit! Mes tikrai i si klausima Jums neatsakysim, gi kiaurai nematom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 08 08, 22:42)
Pasidarykit nestumo testa arba kraujo tyrimuka ir suzinosit! Mes tikrai i si klausima Jums neatsakysim, gi kiaurai nematom  4u.gif

Nestumo testa dariausi lygtai vaiduokliuka maciau ir vyras sake yra.. bet siandien po keturiu dienu teplionu,atsorado mm normalios su krauju...:(kraujo tyrimo negaliu pasidaryti nes ne lietuvoj gyvenma nera tokiu galimybiu..
Atsakyti