Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

QUOTE(Fibse @ 2011 03 30, 00:28)
Sveikutes norejau paklausti nes nebezinau ka begalvoti ana menesi tik susirgus menesinem iskart apsinuodijau maistu bent taip maniau pora dieu pykino ir vemiau. Poto viskas baiges ir menesines gan keistos buvo skausmingos pradzioj kaip visada daugiau tik tepliojo, maniau,gal del apsinodijimo,nors dabar imu manyti gal del nestumo. si menesi menesines vel pasirode laiku pirma diena truputi pakraujavau bet ne itin gausiai antra diena ir truputi dar kraujavau, o tiek siandien tiek vakar tik tepimas ir jokiu menesiniu. kas keisciausiai pastaraiseis menesei menesines visada budavo skausmingos sikart jokio skausmo ir niekad nera taip staigiai sumazejes kraujavimas tai yra ,kad tik teptu. Ar galiu buti nescia? jei taip kada daryti nestumo testa? Apart besaikio noro valgyti ir padidejusio apetito lyg jokiu pozymiu nejauciu, nebent nuovargi. Beje saugojomes pagrinde lytinio akto nutraukimu.

pamegink pasidaryti testuka smile.gif
Atsakyti
galiu bet kada daryti?
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2011 03 31, 21:00)
galiu bet kada daryti?

Geriau is ryto, bet jei nestumas nemazas tai NT parodys bent kuriuo paros metu
Atsakyti
O koki nestumo testa geriausia naudoti patartumete? ir kiek jie galetu kainuoti?
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2011 04 02, 15:59)
O koki nestumo testa geriausia naudoti patartumete? ir kiek jie galetu kainuoti?

visi jie panašūs. Nors daug kas giria Rapireg kasetinius, arba easy cup smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

prisiskaiciau as cia jusu ir nelabai tiketi norisi, kad galima nestumo metu kraujuoti... g.gif As kazkaip nelabai tikiu tokiais dalykais, nors kiekvienos organizmas skirtingas. Tik dabar nezinau net ka ir galvoti. Mes su vyru balandzio 2 d. nesisaugojome. Turejau susirgti mmm sios savaites pabaigoje. Vakar lyg vakare labai nedaug patepliojo, todel isidejau paketa, galvojau ateis mano mmm, bet siandien tik labai minimaliai pakraujuoja. Siaip mano mmm yra gana gausios ir sergu 6-7 d. na ziuresiu kaip bus toliau ar ryt nepramus. 4u.gif
Atsakyti
pastojus ovuliacija nevyksta, kad ir buna menesines teisingai supratau? tai jei as sirgau, nors turejau itarima, kad galiu buti nestuke.gif po mm apsilankiau pas gydytoja ir ji pa smane mate brestanti folikula tai taip iseina nestumo negali buti? g.gif
Atsakyti
prieš keletą dienų sužinojau, kad laukiuosi. simptomai beveik visi yra, išskyrus pykinimą. šiandien prasidėjo mm ir vyras be galo išsigando, pradėjo panikuoti. buvau girdėjusi, kad pirmus kelis mėnesius kai kurios dar suserga, bet dėl jo tokios reakcijos pati sunerimau. pas ginekologę eilėj laukti teks iki gegužės mėnesio, tai visiškai pasimečiau. blink.gif
Atsakyti
Mano pazistama tik po triju menesiniu suprato, kad laukias doh.gif O pykina tikrai ne visas - per abu nestumus nesupykino nei kartelio manes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina.n: 19 balandžio 2011 - 19:02
Galimybė išlieka,bet mėnesinės dažniausiai neštumo metu būna visai kitokios nei įprastai...Bet čia matyt kiekvienam nuo organizmo priklauso..Vienoms būna patepliojimai,kitoms nieko trečioms vėl kitaip...Ginekologinė konsultacija bet kuriuo atveju nepamaišytu... ax.gif
Atsakyti
Beveik tris menesius nestumo viena pazystama sirgo mmm ir net nenutuoke, jog laukiasi! Tik treciaji, suabejojusi del mmm keistumo (nepamenu tik ar sutrumpejo jai, ar gausumas pakito), kreipesi i ginekologa ir sis patvirtino nestuma. O jai net ne i galva, kad pasidaryt NT, juk buvo mmm. Tai kad, visko buna ir visaip.
Atsakyti
Sveikutės,
Man va tokia situacija: paskutinės mm buvo kovo 11d. (šiaip jos pas mane tokios 35-38d. intervalu). Planuojam leliuką, tai žinia apie nestuke.gif būtų thumbup.gif .
Problemėlė tame, kad mm dar neateina. Niu pilvo maudymas apačioje, krūtys padidėjusios, spieneliai jautrūs... Testukų jau gal 5 pasidariau, visi neigiami. Balandžio 18d. darytas hcg nieko neparodė. Pas gydytoją gegužės 3 tik. O nerimas jau baigia nukankinti doh.gif
Atsakyti