birzelio 10 baigesi mm, pasimylejau su vaikinu. Pradzioj be apsaugos, bet po keliu minuciu naudojome prezervatyva (kaip visada).
kazkaip po keliu dienu keistai jauciaus, labai pradejau i tulika begiot.
Pasakiau vaikinui, nusipirkome testa. Pasidariau testa po 10 dienu, paziurejau 1 juostele ir palikau guleti ta testa.
Kita diena pasiziuriu: 2 ryskios juosteles. Kaip dejau stresuot, verkiau, galvoju visai man cia ne vietoj. Man 21 ir jam, abu studentai, o dar as studijuoju svetimoj saly dabar, visiskai viena cia, tik su vaikinu. O ir santykiai musu nelabai rimti, nenoriu kazko labai rimto, nes zinau, kad rugsejo menesi visam laikui griztu i Lietuva.
Taip supanikavusi nusipirkau dar viena testa kita diena- neigiamas.
Pasisakiau vaikinui, tas liepe pasidaryti dar viena testa, tai birzelio 26 vel pasidariau-neigiamas.
O turiu visus simptomus:labai lakstau i tulika, i valanda maziausiai 2 kartus, pastoviai jauciu silpnuma (na ji pateisinu tuo, kad gyvenu siltuose krastuose dbr, ne toks klimatas kaip lietuvoj),
esu is lieknesniu, bet pasiziurejus i pilva, jis nebetoks idubes, nors tikrai daugiau nevalgau ir apskritau jauciu suplonejus esu (isskyrus pilva),
ejau birzelio pabaigoj i dusa kazkuria diena ir kempine tryniau kuna, bet speneliai buvo tokie jautrus, kad net negalejau prisiliest (to man niekada nebuve),
pastoviai mieguista, nors iki tol kiekviena vakara eidavau kur nors pasilinksminti (velgi kaltinu klimata),
o dar prasidejo nugaros skausmai, menesines katojasi kas 23-30 dienu, t.y nereguliaros,anksciausiai butu galejusios prasidet 28. Laukiau, panikavau, galiausiai pirmadieni anksti ryte pasirode. Pasigiriau kambariokei. Ta paklause ar normalios menesines, sakau: ne , keli lasai i rusvos spalvos.
Ta sako:tai implantacini apvaisinimas gali buti. As vel i panika, pradejau verkt (ta diena kaip tik turejau eit pas ginekologa jei menesines nebutu prasidejusios).
Na dienos metu lyg ir normalios menesines buvo, bet labai skaudejo nugara (o dazniausiai "mirstu" nuo pilvo skausmu).
Kita diena vel kraujavau, bet ne per smarkiausia vel, vakarop ir per nakti isvis kraujo nebuvo.
Sian kraujuoju truputi, tarsi tai butu buvusi paskutine menesiniu diena, nors dazniausiai ciklas trunka 6 dienas.
Kai tik baigsis menesines begsiu pas ginekologa, bet prasau iki tol patarkit ka galvojat.
As nerandu sau ramybes, turejau begt iskart birzelio 26 pas daktara ir butu rami galva, bet kad del to kalbos barjero nebuciau susisnekejusi, dbr jau nera kito pasirinkimo.
Parasykit ka manot, ar galvojat, kad galiu but nescia.
Vaikinas tikrai manyje nebaige, nu bet buna tos spermos pradzioj, bet kai tai truko gal 2 minutes.
Per sias kelias savaites pasena gal kokiais 5 metais, tiek streso

((