Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

Aš truputį gal ne į temą, bet gal kas nors žinos, kas čia gali būti.
mm man prasidėjo birželio 24d., o pasibaigė 29d. tai jau 5 dienos, kaip jos pasibaigę. šiandien nuėjus į WC ant kelnaičių pamačiau kraujo unsure.gif iki šiol man nieko panašaus nebūdavo, mm ateidavo reguliariai be jokių patepliojimų..kadangi neužilgo planuojame pradėti nestuke.gif per mėnesines nesisaugome, bet mm prasirgau normaliai, manau, kad tikrai nesilaukiu, be to nejaučiu jokių požymių( per pirmą nėštumą siaubingai skaudėjo krūtinę).
tikriausiai nelabai rišliai aš čia aprašiau, bet gal turit kokių minčių, dėl ko gali atsirasti tepliojimas?
Atsakyti
QUOTE(ARKA* @ 2009 07 04, 17:50)
Aš truputį gal ne į temą, bet gal kas nors žinos, kas čia gali būti.
mm man prasidėjo birželio 24d., o pasibaigė 29d. tai jau 5 dienos, kaip jos pasibaigę. šiandien nuėjus į WC ant kelnaičių pamačiau kraujo unsure.gif iki šiol man nieko panašaus nebūdavo, mm ateidavo reguliariai be jokių patepliojimų..kadangi neužilgo planuojame pradėti  nestuke.gif per mėnesines nesisaugome, bet  mm prasirgau normaliai, manau, kad tikrai nesilaukiu, be to nejaučiu jokių požymių( per pirmą nėštumą siaubingai skaudėjo krūtinę).
tikriausiai nelabai rišliai aš čia aprašiau, bet gal turit kokių minčių, dėl ko gali atsirasti tepliojimas?

Bet juk pastoti galima ir per menesines (nors ir maza tikimybe). Gal pabandykit pasidaryti nestumo testa? ax.gif
o kad butu dar ramiau siulyciau apsilankyti pas savo ginekologa. thumbup.gif

O kiek zinau,jei per nestuma teplioja tai nera labai geras zenklas... g.gif

Atsakyti
atejo man siandien menesines thumbup.gif bet ziuresiu ar normalios bus jos cia... gal gi ne nestuke aciu dievui, jei jau antra karta sergu po to... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

norejau ir as i jusu buri isijungti ir pakalbeti.
man jau kokia trecia diena vietoje normaliu, gausiu ir skausmingu menesiniu, pasirodo tik tepliojimas. nevartoju jokiu kontraceptiniu tableciu ir apskritai niekada nesiskundziau, kad menesiniu ciklas butu nereguliarus. pastaruoju metu ir stresiniu situaciju nebuta. ka reiketu daryti, jusu nuomone?
aciu is anksto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita251 @ 2009 07 08, 11:43)
norejau ir as i jusu buri isijungti ir pakalbeti.
man jau kokia trecia diena vietoje normaliu, gausiu ir skausmingu menesiniu, pasirodo tik tepliojimas.

Paidaryti NT mirksiukas.gif
Atsakyti
birzelio 10 baigesi mm, pasimylejau su vaikinu. Pradzioj be apsaugos, bet po keliu minuciu naudojome prezervatyva (kaip visada).
kazkaip po keliu dienu keistai jauciaus, labai pradejau i tulika begiot.
Pasakiau vaikinui, nusipirkome testa. Pasidariau testa po 10 dienu, paziurejau 1 juostele ir palikau guleti ta testa.
Kita diena pasiziuriu: 2 ryskios juosteles. Kaip dejau stresuot, verkiau, galvoju visai man cia ne vietoj. Man 21 ir jam, abu studentai, o dar as studijuoju svetimoj saly dabar, visiskai viena cia, tik su vaikinu. O ir santykiai musu nelabai rimti, nenoriu kazko labai rimto, nes zinau, kad rugsejo menesi visam laikui griztu i Lietuva.
Taip supanikavusi nusipirkau dar viena testa kita diena- neigiamas.
Pasisakiau vaikinui, tas liepe pasidaryti dar viena testa, tai birzelio 26 vel pasidariau-neigiamas.
O turiu visus simptomus:labai lakstau i tulika, i valanda maziausiai 2 kartus, pastoviai jauciu silpnuma (na ji pateisinu tuo, kad gyvenu siltuose krastuose dbr, ne toks klimatas kaip lietuvoj),
esu is lieknesniu, bet pasiziurejus i pilva, jis nebetoks idubes, nors tikrai daugiau nevalgau ir apskritau jauciu suplonejus esu (isskyrus pilva),
ejau birzelio pabaigoj i dusa kazkuria diena ir kempine tryniau kuna, bet speneliai buvo tokie jautrus, kad net negalejau prisiliest (to man niekada nebuve),
pastoviai mieguista, nors iki tol kiekviena vakara eidavau kur nors pasilinksminti (velgi kaltinu klimata),
o dar prasidejo nugaros skausmai, menesines katojasi kas 23-30 dienu, t.y nereguliaros,anksciausiai butu galejusios prasidet 28. Laukiau, panikavau, galiausiai pirmadieni anksti ryte pasirode. Pasigiriau kambariokei. Ta paklause ar normalios menesines, sakau: ne , keli lasai i rusvos spalvos.
Ta sako:tai implantacini apvaisinimas gali buti. As vel i panika, pradejau verkt (ta diena kaip tik turejau eit pas ginekologa jei menesines nebutu prasidejusios).
Na dienos metu lyg ir normalios menesines buvo, bet labai skaudejo nugara (o dazniausiai "mirstu" nuo pilvo skausmu).
Kita diena vel kraujavau, bet ne per smarkiausia vel, vakarop ir per nakti isvis kraujo nebuvo.
Sian kraujuoju truputi, tarsi tai butu buvusi paskutine menesiniu diena, nors dazniausiai ciklas trunka 6 dienas.
Kai tik baigsis menesines begsiu pas ginekologa, bet prasau iki tol patarkit ka galvojat.
As nerandu sau ramybes, turejau begt iskart birzelio 26 pas daktara ir butu rami galva, bet kad del to kalbos barjero nebuciau susisnekejusi, dbr jau nera kito pasirinkimo.
Parasykit ka manot, ar galvojat, kad galiu but nescia.
Vaikinas tikrai manyje nebaige, nu bet buna tos spermos pradzioj, bet kai tai truko gal 2 minutes.
Per sias kelias savaites pasena gal kokiais 5 metais, tiek streso sad.gif((
Atsakyti
oho.. na ir sudetinga cia... tikimybes manau yra, bet neverta gasdintis. tavo vietoj pasidaryciau dar viena testa ir eiciau pas gine kuo skubiau...
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2009 07 09, 00:12)
oho.. na ir sudetinga cia... tikimybes manau yra, bet neverta gasdintis. tavo vietoj pasidaryciau dar viena testa ir eiciau pas gine kuo skubiau...

jo, sudetinga...
o dar svarbiausia svarstau, sitas mano vaikinas yra 2as su kuriuo pasimylejau, ir tai po 8 menesiu draugystes...
mylejomes dar tik 3 kartus, o jau galimybe, kad galiu but nescia...
nebenoriu darytis testu, tik dienai apsiraminu, o tada vel simptomai;/
nu is vienos puses, juk taip sunku siais laikais pastot, juolab kai saugojomes, bet is kitos puses, tie visi simptomai, ju tikrai perdaug sad.gif
Atsakyti
aciu madi uz atsakyma.
taip ir buciau dariusi, taciau vakarop prasidejo normalios mm.
tai, svarstau, ar bepirkti NT ar jau nebeapsimoka net.
Atsakyti
Sveikos. Na praėjo man menesines, lyg viskas ir normaliai, bet viena diena ilgesnes buvo. Man jau kažkokia paranoja sad.gif( negi galiu but nestuke? Juk ir testa dariau-neigiamas. Ir siaip jokiu pozymiu nepastebiu...Gelbekit!!!
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2009 07 15, 20:42)
Sveikos. Na praėjo man menesines, lyg viskas ir normaliai, bet viena diena ilgesnes buvo. Man jau kažkokia paranoja sad.gif( negi galiu but nestuke? Juk ir testa dariau-neigiamas. Ir siaip jokiu pozymiu nepastebiu...Gelbekit!!!

jei dar abejoji pasidaryk dar viena NT, bet manau per daug stresuoji mirksiukas.gif nusiramink, viskasbus gerai 4u.gif
Atsakyti
Zinau ne viena atveji kai pastojus buna menesines.Tik jos buna kiek kitokios..Moteris turetu pasikliauti savaja nuojauta.Motina visada pajunta savojo vaiko buti..
Atsakyti