Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

QUOTE(Gaby @ 2009 06 26, 10:17)
bet nuo mm nesiskyre niekuo: nei gausa, nei spalva   schmoll.gif  Taip, kad jei nezinai, tikrai nesuprasi...  schmoll.gif

Bet vsitiek persileidai, ar ne? Labai gaila.....
O sakykit, ar ką nors girdėjot apie kraujavimą pastojus esant balno formos gimdai? Žinau, kad esant dvišakei gimdai tai pastoviai buna kad nėštumo metu kraujuoja iš priešingos gimdos pusės, nei kad įsitvirtinęs nėštumas, o vat įdomu, kaip balno formos gomdos atveju... g.gif ?? Nes juk ji irgi perlinkusi būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimozyte: 26 birželio 2009 - 12:05
QUOTE(mimozyte @ 2009 06 26, 12:04)
Bet vsitiek persileidai, ar ne? Labai gaila.....

Ne, nepersileidau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2009 06 26, 13:32)
Ne, nepersileidau  schmoll.gif

Bet juk ankstesniame poste rašei, kad "baigėsi ne kaip"... Tai kas tuomet nutiko???
Ir kada tuomet testas II parodė? Ar teisingai supratau, kad maždaug 2 savaičių nuo mm?
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 06 26, 13:47)
Bet juk ankstesniame poste rašei, kad "baigėsi ne kaip"... Tai kas tuomet nutiko???
Ir kada tuomet testas II parodė? Ar teisingai supratau, kad maždaug 2 savaičių nuo mm?

Ne, NT rode nestuma, kuriam jau buvo 6 savates ar daugiau, o tai reiskia, kad paskutinemis mm sirgau jau budama nescia, tik to nezinojau, nes mm buvo kaip visada. O baigesi ne kaip, nes nestuma man isoperavo, todel, jog jis buvo isitvirtines ne gimdoje.
Veliau gydytoja sake, kad prie negimdinio nestumo mm daznai buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2009 06 26, 13:57)
Ne, NT rode nestuma, kuriam jau buvo 6 savates ar daugiau, o tai reiskia, kad paskutinemis mm sirgau jau budama nescia, tik to nezinojau, nes mm buvo kaip visada. O baigesi ne kaip, nes nestuma man isoperavo, todel, jog jis buvo isitvirtines ne gimdoje.
Veliau gydytoja sake, kad prie negimdinio nestumo mm daznai buna  verysad.gif

Aišku, niu aš tą ir turėjau omenyje, tik pamaniau, kad nedarė abrazijos - žirnis pats išsivalė...

Gaila vistiek.
Tiesiog man mm truko tik 2 dienas, o dabar labai skauda pilvuko apačią, nors yra tik 5 ciklo diena, tai tokiais atvejais visko prisigalvoju... Nors tikrai nemanau , kad esu nėščia, kad ir kaip to norėčiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2009 06 26, 14:57)
Veliau gydytoja sake, kad prie negimdinio nestumo mm daznai buna  verysad.gif

Poryt darysiu NT, nes vis nenustoja mausti pilvo verysad.gif kažko neramu ant širdies... unsure.gif
nesuprantu jei man normaliai tos mm buvo,ir saugojomes, tai kaip cia su tais nestumais... mistika kazkokia....
Na ziuresiu...
Dar ir su draugu santykiai nebe kokie...oi kaip sirdis ne ant gero dauzosi...
Atsakyti
dariausi sian testa, bet ne is ryto, o dabar. rode neigiama, tai gal ir ne nestuke.gif .... g.gif bet tai is kur tas pilvo maudimas, reiks jauciu pas gine eiti.... verysad.gif
Papildyta:
o gal blogai, kad po pietu pasidariau? verysad.gif bet jei buciau nescia,tai jau 7 savaite butu, tai gal turetu rodyti jau II? ka manote?
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2009 06 30, 16:36)
dariausi sian testa, bet ne is ryto, o dabar. rode neigiama, tai gal ir ne nestuke.gif .... g.gif  bet tai is kur tas pilvo maudimas, reiks jauciu pas gine eiti.... verysad.gif
Papildyta:
o gal blogai, kad po pietu pasidariau?  verysad.gif  bet jei buciau nescia,tai jau 7 savaite butu, tai gal turetu rodyti jau II? ka manote?

manau tikrai turetu rodyti tokiame nestume,nepaisant to ,ar po pietu ar vakare dareisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saugotoja1987 @ 2009 07 03, 13:10)
manau tikrai turetu rodyti tokiame nestume,nepaisant to ,ar po pietu ar vakare dareisi smile.gif

aciu uz palaikyma... smile.gif lauksiu db mmmm....
Atsakyti
mergaites, man truputi neramu... unsure.gif

mylejausi su draugu be apsaugos, tiesiog nutraukem lytini akta pries pat jam baigiant... unsure.gif kita diena man prasidejo menesines, nes jos ir turejo prasidet smile.gif bet man vistiek neramu, kad galejau pastot, nes kazkaip lig ir maudzia pilvo apacia, skauda krutine... anksciau tai jausdavau pries mmm likus keliom dienom... o dabar tas skausmas ir maudimas likus dviem sav iki kitu mmm... unsure.gif tai man neramu, kad galbut galejau pastoti... unsure.gif unsure.gif unsure.gif

daugiau po praejusiu mmm mes nesimylejom... ar galejo but, kad pastojau, nors ir buvo mmm...? unsure.gif
Atsakyti
na tikimybės visada yra, tuo labiau kai nesisaugojot... patarciau pasidaryt ntesta, kad butu ramu, o maudimas manau gali buti dėl ovuliacijos g.gif juk vidurys ciklo, ar ne? zodziu sunku kanors pasakyti, geriau pasidaryk testuka ir bus ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2009 07 03, 17:00)
na tikimybės visada yra, tuo labiau kai nesisaugojot... patarciau pasidaryt ntesta, kad butu ramu, o maudimas manau gali buti dėl ovuliacijos  g.gif  juk vidurys ciklo, ar ne? zodziu sunku kanors pasakyti, geriau pasidaryk testuka ir bus ramu  smile.gif

joa, ciklo vidurys buvo, kai pradejau jaust ta krutines ir pilvo maudima... unsure.gif

bet neramu del to, kad man pms simptomai visada budavo tik kelios dienos pries mmm, o dabar pries 2 sav doh.gif
Atsakyti