Sveikos mamytes ir busimos mamytes
Pradedu manyti arba man su galva negerai arba mano menstruaciju ciklas issibalansaves, arba nebezinau ka daugiau ir manyti... Mes su brangiausiuoju leliuko kaip ir neplanuojam, bet ir nesisaugom.
paprastai buciau jau nulekusi pas gine arba pas seimos daktare, bet siuo metu esu uzsieni.
Todel noriu pasikonsultuoti pas jus, mergaites. mano istorija tokia: isvykau i uzsieni pries pora menesiu, turejau mmm vasario 14. kovo pradzioje buvau parlekusi i Lietuva, su brangiausiuoju pasimegavom tom keliom dienom nuo sirdies

tai buvo mano ciklo 19 diena, kovo 14 vel sulaukiau mmm, bet man sukele itarima mano mmm "gausa", paprastai pilna to zodzio prasme per mmm plaukiu, bet ne si karta... labai nesureagavau, galvojau kad klimato kaita, kad nuo vaikiskos obuoliu tyreles supykino "nurasiau" stresams ir virskinimo problemoms. bet kai nuo sios savaites pradzios pradejau jaustis kaip prie mmm, sunerimau. Purto saltis arba pila prakaitas, vakar supykino nuo buviu koses, siandien puse dienos praziaukciojau

be to kelias paskutines dienas maudzia pilvo apacia, nugara, ir toks vaizdas kad mano gimdoje puciasi balionas

kas dar keista, kad mano krutine jautri kaip po ovuliacijos... Be to mano uosle pasidare kaip suns, viska uzuodziu.
Dazniausia taip jauciuosi po ovuliacijos pries mmm, bet ar gali buti ovuliacija 9 ciklo diena?
Kaip jus manot ar man darytis NT? (nes jau ir anksciau esu prigadinusi ju kruva ir dazniausia visada sulaukdavau mmm

)
Gal as tik viska isivaizduoju?
Laukiu jusu nuomones.