Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

mergaites sveikos,padekit susivokti:)!nestumo testai rodo neigiama, bet menesines labai keistos (niekad tokiu nebuvo). Uzvakat pora lasiuku ir siandien pora.ar taip buna sergant mm?beje man visada menesines buna skausmingos.ypac pirma diena.ir pilvos apacios sikart visai nemaude.ir siaip pora dienu keistai jauciuosi.galvele svaigsta...ar gali buti kad esu nestuke.gif ?taip noreciau 4u.gif gal kam buvo panasiai?
Atsakyti
man irgi panasiai db mmm yra 2 dienos ir vos vos ir anksciau prasidejo turejo 8 o prasidejo 2 jei testai neigiami tai gal palukek dar biski gal normalios pasidarys as irgi laukiu smile.gif arba jei labai nori suzinot tiksliai tai tiksliausiai kraujo tyrimas pasakytu o jei taip ir pranyks mmm tai pas gydytoja gal nueik.man irgi visokie keistumeliai su anuo galu menesi laiko vyksta smile.gif
Atsakyti
nu man idomu kiek palaukus galima eiti pas gydytoja del tyrimu smile.gif mane tai nerminalaniausia sitas mano galvos svaigimas..lyg isgerus buciau ar ka biggrin.gif
Atsakyti
as ir taip jauciosi smile.gif geras pora sav daugiau dar pasimatuok temperatura per men jei nesi niescia tai turi zema but o jei apie37 tai jau gali but... 4u.gif as dar tau parasiau i kita foruma kur tu esi parasius
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
o jei zema temperatura tai as ne nestuke.gif verysad.gif ??(antra diena 36,3)
Atsakyti
diana galetum padet cia nezvengus... biggrin.gif
Atsakyti
Aprimus temelė, žiūriu...
Pasidalinsiu aš savo situacija. Mes vaikelio kol kas negaminam, bet šį mėnesį jau turėjau rimtų įtarimų, kad sugebėjo netyčiukas užsikabint. Kelias dienas viduriai buvo paleisti. Nusprendžiau, kad kažką užvalgiau. Išvaliau šaldytuvą ir laukiau, kada praeis. Atėjo mėnesinės. (Gal kiek mažiau gausios, nei įprastai, bet jei ne kiti ženklai, nebūčiau dėmesio atkreipus.) Nusprendžiau, kad visgi nesilaukiu.
Bet kažkaip skrandis ir toliau keistokas laikėsi, o vieną dieną po jų atsibudus taip negera buvo, kad tiesiai iš lovos bėgau vaistinėn testo ir tik tada į tualetą. Atsakymas aiškiau negu aiškus - tik viena juostelė. Nusiraminau. Tas incidentas padėjo suvokti, kad širdimi jau labai noriu tapti mama. Tik operaciją neseniai apturėjau, tai protas sako, kad dar būtų gerai truputėlį luktelt.
Jau beveik 2 savaitės po neigiamo testo, ir kiekvieną dieną vis persigalvoju, lauykiuosi aš ar ne. Pasidariau kažkokia nebūdingai jautri - žliumbiu per filmus, komedijinius serialus, internete ką paskaičius. Vieną dieną prieš žadindama vyrą į darbą žiūrėjau į jį miegantį, ir tokia emocijų banga užplūdo - apsiverkiau... blink.gif Bet krūtys visiškai normalios, mieguistumas nepadidėjęs. Tik silpnai papykina, bet nereguliariai (kas tik dar labiau trikdo), kartais pilvo apačioj tokie lengvi dilgčiojimai. Bet bandau save ramint, kad iš to didelio širdies noro prisigalvot pradėjau... Paskutines porą dienų kažkoks pilvas išsipūtęs atrodo. Nu bet gi nesipučia jis pirmą mėnesį... doh.gif Žodžiu, pati nebesusiprantu. Ir labiausiai 'konfūzina' aiškiai neigiamas testas. Ar daug kam testas yra neparodęs esamo nėštumo??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 01 sausio 2009 - 21:30
Sveikutes mirksiukas.gif
zinokit mane irgi kankina keista nuojauta, bet dar testo kazkaip nesidarau, vis laukiu ir stebiu save...
jau 4 dienos kaip pykina, bet nevemiu, maistas kol kas normaliai, nieko nesibjauriu, nieko keisto valgyt neuzsimaniau. taip paciai kaip ir pieniu jura jauciu dilgciojimus pilve, gal truputeli labiau sone, asaros irgi verziasi lauk kiekvienoj situacijoj, viena diena isvis gerai prazliumbiau. palauksiu dar sia savaitele, jei ir toliau taip- darysiu testa. siaip labai nepergyvenu, nors su MB kalbeom, kad gal truputuka dar reiktu palaukti, bet jau kaip bus- taip (nesisaugom labai jau blush2.gif )...
p.s. sirgau mm pries pat Naujuosius metus, tad dar yra vilties, kad cia tik siaip posventinis laikotarpis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oike: 06 sausio 2009 - 09:55
Manau, kad reiktų pasidaryti nėštumo testą...
Kaip sužinoti apie vaisingas dienas?
Apskaičiuok. Jeigu Tavo ciklas reguliarus, žymėdama mėnesinių kalendorių, gali apskaičiuoti, kada įvyks ovuliacija. Ovuliacija paprastai įvyksta likus 14 dienų iki sekančių mėnesinių. Kalendoriuje pažymėjusi sekančių mėnesinių dieną, nesunkiai apskaičiuosi numatomą ovuliacijos datą. Didžiausia tikimybė pastoti turint lytinių santykių per keturias dienas – po dvi dienas iki ir po ovuliacijos.

Jei Tavo ciklas nereguliarus, tokiu būdu apskaičiuoti ovuliacijos dienos negalėsi.

Pajausk. Neretai moteris dėl pasikeitusios savijautos pati gali nuspėti, kada įvyko ovuliacija. Prieš įvykstant ovuliacijai, juntamas skausmas šone, apatinėje pilvo dalyje, kuris stiprėja, ir įvykus ovuliacijai pasklinda visoje pilvo apačioje. Per ovuliaciją taip pat kurį laiką juntamas pilvo pūtimas, kartais – skausmingas noras tuštintis, o pilvas būna įtemptas ir skausmingas. Vėliau skausmas ir nemalonūs pojūčiai pilvo apačioje tolydžio mažėja ir išnyksta, pagausėja skystų, skaidrių išskyrų iš makšties. Šių pojūčių visuma vadinama „ciklo vidurio skausmu“ ir rodo įvykusią ovuliaciją bei didžiausią tikimybę pastoti.

Pamatuok. Ovuliacijos dieną taip pat galima nustatyti matuojant bazalinę temperatūrą. Bazalinė temperatūra matuojama natūraliose organizmo angose (makštis, tiesioji žarna, po liežuviu) anksti ryte, tik pabudus ir dar neatsikėlus iš lovos. Pirmojoje ciklo pusėje kūno temperatūra būna apie 36,5°C, po ovuliacijos ji pakyla virš 37°C . Tokia vieno ciklo bazinės temperatūros kreivė vadinama bifazine, ir ji rodo, jog ovuliacija įvyko. Jei moteriai neprasideda mėnesinės ir bazalinė temperatūra nekrinta, t.y., būna virš 37°C, moteris yra pastojusi. Jei moters kūno temperatūra padidėjusi dėl kitų įvairių priežasčių, šis metodas negali būti patikimu.

Atsakyti
man asmeniskai temperaturos matavimas visai neveiksmingas, nes mano kuno temperatura visada didesne, nei turetu buti. Bet va ovuliacija tai labai puikiai jauciu. Pvz jei vakare turi ivykti ovuliacija, tai jau nuo ryto jauciu pilvo skausmus. Bet va sios paskutines menesines mane labai "suneramino" maloniaja prasme smile.gif tik nebezinau, kada vel pasidaryti testuka, nes itarima turiu kad laukiuosi smile.gif
O viena mano pazistama tai visus tris menesius turejo savo dienas, kol ketvirtaji nebepasirode ir tik tada pasidare testuka smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai idomu su tom menesinem, gali ar negali jos buti nestuke.gif . As manau, kad menesines neturetu buti tokios pat kaip pries pastojima, jos turetu buti trumpesnes ir zinoma negausios. Cia kazkas rase, kad nesamone, kad nestukem buna menesines, nes pasak ju atsidalina gleivine ir ziurniukas pabega. Tuomet noreciau pasakyti, kad pries metus laiko as turejau gimdos mioma, kuri laikesi ant kojeles, prikibusi prie gimdos, bet net duphaston ir baisinis kraujavimas nepadejo jos iskrapstyti, tai gal taip yra ir su zirniuku? Kaip manot?
Atsakyti