Sveikutes, o mano tokia istorija. kokias 3-4 d labai pykino, svaigo galva, kavos net negalejau gert, nors be jos negaliu istvert. Krutine padidejo iki mmm buvo like dar 5 dienos. Bet nervai neislaike pasidariau NT ir taip apsidziaugiau kaip pamaciau antra vaiduokli. Pagalvojau dar labai anksti tai dar palauksiu pora dienu ir gal jau bus ne vaiduoklis, bet deja ta pacia diena mmmm atejo. Buvau labai nustebusi nes gerokai per anksti. Siaip ciklas reguliarus. tada nusprendziau, kita men stengtis daugiau. Si karta pries mmmm nei pykino, nei galva svaigo, tik krutine padideju ir labai smarkiai pilva tempe. Taip niekad nebuvo, bet nusprendziau NT nesidaryt. Mmmmm atejo laiku biski kitokios nei visad, labai keistos. Bet kas keisciausiai po mmmmm pilvo apacia vis dar tempia, o apetitas labai sumazejo. Man viskas neskanu, kaip pavalgau net pykint pradeda. Bujau kad kas nors rimciau nebutu. O ar yra kam taip buve? Gal tai tik del to kad labai noriu tapt

QUOTE(lelyteuk @ 2008 10 13, 10:09)
Sveikutes, o mano tokia istorija. kokias 3-4 d labai pykino, svaigo galva, kavos net negalejau gert, nors be jos negaliu istvert. Krutine padidejo iki mmm buvo like dar 5 dienos. Bet nervai neislaike pasidariau NT ir taip apsidziaugiau kaip pamaciau antra vaiduokli. Pagalvojau dar labai anksti tai dar palauksiu pora dienu ir gal jau bus ne vaiduoklis, bet deja ta pacia diena mmmm atejo. Buvau labai nustebusi nes gerokai per anksti. Siaip ciklas reguliarus. tada nusprendziau, kita men stengtis daugiau. Si karta pries mmmm nei pykino, nei galva svaigo, tik krutine padideju ir labai smarkiai pilva tempe. Taip niekad nebuvo, bet nusprendziau NT nesidaryt. Mmmmm atejo laiku biski kitokios nei visad, labai keistos. Bet kas keisciausiai po mmmmm pilvo apacia vis dar tempia, o apetitas labai sumazejo. Man viskas neskanu, kaip pavalgau net pykint pradeda. Bujau kad kas nors rimciau nebutu. O ar yra kam taip buve? Gal tai tik del to kad labai noriu tapt 

Man labai panašiai buvo abu mėnesius, kai pradėjom planuoti, bet manau, kad tai tik labai didelis noras būti

QUOTE(madi @ 2008 10 13, 08:55)
Man labai panašiai buvo abu mėnesius, kai pradėjom planuoti, bet manau, kad tai tik labai didelis noras būti

As irgi taip galvoju, labai jau didelis noras buti

as kai laukiaus savo dukrytes, tai irgi 'prasirgau' menesinem, nors jau buvau nescia...buvau pasidarius Nt, kuris buvo teigiamas, bet vis tiek 5 dienas kraujavau butent tuo laiku, kai turetu buti mano mmm... aisku, pasirodziau ginei ir buvau paguldyta i ligonine...
o mano kaimyne, gerus 4 menesius reguliariai sirgo menesinem, nors laukes dvynukiu... Kas idomiausia, sugalvojo pasitikrint 'kame reikalas' tik tada kai pajuto vaikuciu judesius pilve
o mano kaimyne, gerus 4 menesius reguliariai sirgo menesinem, nors laukes dvynukiu... Kas idomiausia, sugalvojo pasitikrint 'kame reikalas' tik tada kai pajuto vaikuciu judesius pilve

QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 10 13, 12:32)
as kai laukiaus savo dukrytes, tai irgi 'prasirgau' menesinem, nors jau buvau nescia...buvau pasidarius Nt, kuris buvo teigiamas, bet vis tiek 5 dienas kraujavau butent tuo laiku, kai turetu buti mano mmm... aisku, pasirodziau ginei ir buvau paguldyta i ligonine...

O ar jautei kad kazkas netaip ir ka gyd sake del kraujavimo, del ko jis buvo?

QUOTE(lelyteuk @ 2008 10 13, 13:44)
jauciau visus nestumui budingus simptomus - silpnuma, pykinima... O del kraujavimo automatiskai gulde i ligonine, nes mazu kas, nors nieko bloga nenustate - padare echo, kad leliukui viskas ok, dave vitaminu doze ir nuramino, kad visko buna.
O ar yra tokiu is sios temeles, kam po normaliu mmmm pasitvirtino nestumas?

pasidariau ryte ..NT, kai mmm velavo 3d. ir matesi vaiduokliukas, bet nakti prasidejo mmm.. jau mmm praejo bet pilvo apacia vistiek pamaudzia

Merginos, nelabai suprantu... Jei laukiesi, o visgi yra menesines, kaip su tuo krauju ir gleivine i lauka leliukas neiskeliauja?
QUOTE(Tvarkele-Mute @ 2004 06 05, 12:22)
Nu pasidariau vel testuka - neigiamas. Veltui panikuoju, jei butu nestumas, testas tikrai parodytu.
Testais negalima aklai pasitiketi, jie gali meluoti

Gana atidžiai skaičiau šitą temelę, aktuali ir apie savo organizmo išdaigas nežinau ką galvoti. Mėnesio pradžioje buvo beveik visi nėštumo požymiai, pirmasis testas - parodė taip vadinamą vaiduokliuką, vakar ryte nutariau pabandyti vėl - iš pradžių rodė vieną ryškią juostelę, o paskui išryškėjo antroji rožinė, o vakare, prasidėjo mėnesinės. Ir skaudžios, ir gausios. Suprantu, kad jei ir buvau nėščia, ko gero lėliukas iškeliavo...nors paskaičius čia, susimąstau, gal kartais po mėnesinių pasidaryti dar vieną testą, bet ko gero greičiausiai teks kai turėsiu laisvą dieną keliauti pas gydytoją. Gal kažkam buvo tokia situacija?