Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

na ir man po mmm kazkaip negera jau trecia diena, kazkoks sleikstulys, nuovargis, ir pilvas idomiai skauda g.gif rytoj einu pas daktara schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif o mano istorija tokia: birzeli nustojau gerti kontraceptines, liepa mmm buvo mazdaug tokiu pat metu kaip ir turejo buti ,po kontraceptiniu nutraukimo net nezinojau kaip viskas bus, reguliariai ar ne . Rugpjuti mmm buvo po 28 dienu, o vat rugseji nesulaukiau.. kazkaip keistai jauciausi ir po 7 dienu velavimo pasidarau testa - rodo du bruksniukus, kas reiskia nestuma smile.gif laukiu treciadienio , nes einu pas daktariuka ir viskas paaiskes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ishiri: 17 rugsėjo 2007 - 11:18
QUOTE(egidijanarg @ 2007 09 16, 18:51)
na ir man po mmm kazkaip negera jau trecia diena, kazkoks sleikstulys, nuovargis, ir pilvas idomiai skauda g.gif rytoj einu pas daktara schmoll.gif

ir ka pasake gydytojas?
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 09 17, 11:10)
Sveikos  ax.gif  o mano istorija tokia: birzeli nustojau gerti kontraceptines, liepa mmm buvo mazdaug tokiu pat metu kaip ir turejo buti ,po kontraceptiniu nutraukimo net nezinojau kaip viskas bus, reguliariai ar ne .  Rugpjuti mmm buvo po 28 dienu, o vat rugseji nesulaukiau.. kazkaip keistai jauciausi ir po 7 dienu velavimo pasidarau testa - rodo  du bruksniukus, kas reiskia nestuma  smile.gif laukiu treciadienio , nes einu pas daktariuka ir viskas paaiskes  thumbup.gif

Oj, tai manau jau galim sveikinti thumbup.gif

QUOTE(ernestute @ 2007 09 17, 22:25)
ir ka pasake gydytojas?

Jo, ir man labai įdomu, nes ir man po mmm pilvą skauda blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar nėštumo pradžioj gali pakraujuoti (tipo mėnesinės)? Bijau, kad nebūčiau to supainiojusi su tikrom mmm ir pradėjusi gerti KT (po 2 mėn. pertraukos) unsure.gif Šiaip jaučiuosi normaliai, pilvo nemaudžia, šiek tiek krūtys padidėjo (bet gal nuo KT čia...), tik jau antrą KT vartojimo savaitę kraujuoju (kasdieninių įklotų neužtenka) unsure.gif Ką tai gali reikšti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 09 18, 11:10)
Sveikos,
Ar nėštumo pradžioj gali pakraujuoti (tipo mėnesinės)? Bijau, kad nebūčiau to supainiojusi su tikrom mmm ir pradėjusi gerti KT (po 2 mėn. pertraukos) unsure.gif Šiaip jaučiuosi normaliai, pilvo nemaudžia, šiek tiek krūtys padidėjo (bet gal nuo KT čia...), tik jau antrą KT vartojimo savaitę kraujuoju (kasdieninių įklotų neužtenka) unsure.gif Ką tai gali reikšti g.gif

Oj, jei kraujuoji tai tikrai bėk greičiau pas ginekologę unsure.gif
Atsakyti
Konkrečiai tų KT (Femoden) anotacijoje nurodyta (cituoju):
"Vartojant geriamųjų kontraceptikų, ypač pirmus mėnesius, gali prasidėti
nereguliarus kraujavimas (atsirasti tepių išskyrų arba kraujo). Jo
priežastį reikėtų tirti tik tuo atveju, jeigu moteris kraujuoja po to, kai
organizmas prisitaiko prie preparato, t. y. po trijų vartojimo ciklų. <...>
Jeigu kontraceptiko buvo vartota taip, kaip nurodyta ,moteris neturėtų būti pastojusi, tačiau, jeigu ji tabletes iki pirmo
mėnesinių susilaikymo gėrė netinkamai arba mėnesinių nebuvo du kartus iš eilės, prieš tolesnį kontraceptikų vartojimą būtina nustatyti, ar ji nėra nėščia."
Nežinau nežinau... g.gif Lyg ir mažiau kraujuoju. Sulauksiu 7 d. pertraukos ir, jei nebus mmm, pasidarysiu testą.
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 09 18, 11:50)
Konkrečiai tų KT (Femoden) anotacijoje nurodyta (cituoju):
"Vartojant geriamųjų kontraceptikų, ypač pirmus mėnesius, gali prasidėti
nereguliarus kraujavimas (atsirasti tepių išskyrų arba kraujo). Jo
priežastį reikėtų tirti tik tuo atveju, jeigu moteris kraujuoja po to, kai
organizmas prisitaiko prie preparato, t. y. po trijų vartojimo ciklų. <...>
Jeigu kontraceptiko buvo vartota taip, kaip nurodyta ,moteris neturėtų būti pastojusi, tačiau, jeigu ji tabletes iki pirmo
mėnesinių susilaikymo gėrė netinkamai arba mėnesinių nebuvo du kartus iš eilės, prieš tolesnį kontraceptikų vartojimą būtina nustatyti, ar ji nėra nėščia."
Nežinau nežinau... g.gif Lyg ir mažiau kraujuoju. Sulauksiu 7 d. pertraukos ir, jei nebus mmm, pasidarysiu testą.

Nu jei taip parašyta tai gal ir normaliai čia skaitosi g.gif Kai aš gėriau KT tai man nebuvo tokių nesąmonių, tai taip ir rašau ax.gif O šiaip tai jei prieš pradedant gerti KT buvo mėnesinės tai manau kad tikrai nenėščia. O juo labiau kad toliau kraujuoji. KT instrukcijoj gi rašo jei nesulauksi mėnesinių kad gali būti nėščia.. Bet aišku geriausiai atsakytų nėštumo testas biggrin.gif
Atsakyti
Tai va, tik nervina, kad reikia dar laukti kažkiek... unsure.gif *****, pati žinau, kad negerai daryti pertraukas vartojant KT, reikia vėl iš naujo organizmui pratintis tada, todėl visko gali būti... g.gif Mesiu šonan tas hormonines priemones bigsmile.gif
P.S. Dėl tų mėnesinių prieš vartojant KT - jų buvo labai nedaug, vos vos patepliojo. Kadangi KT reikia pradėti gerti pirmą mmm dieną, tai tada ir išgėriau tabletę. Dar kelias dienas patepliojo ir baigėsi viskas, savaitę buvo ramu, o dabar jau virš savaitės kraujuoja... Mąstau, gal čia tos KT sujaukė viską doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egidijanarg @ 2007 09 16, 17:51)

Tai ar buvai pas gydytoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestute @ 2007 09 18, 00:25)
ir ka pasake gydytojas?

daktaras padarė tyrimus ketvirtadieni po pietu turiu sulaukti atsakymo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2007 09 19, 12:03)
Tai ar buvai pas gydytoja?  4u.gif

buvau, buvau pas daktara laukiu atsakymo rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egidijanarg @ 2007 09 20, 09:30)
daktaras padarė tyrimus ketvirtadieni po pietu turiu sulaukti atsakymo rolleyes.gif
Papildyta:

buvau, buvau pas daktara laukiu atsakymo rolleyes.gif  unsure.gif

O ką ten tyrė? Žiūrėjo ar nenėščia ar dar ką nors? ax.gif Būtinai parašyk kai bus rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti